2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ama nasıl yapçaksın tuvaletini o zaman?hele keside olursa?acaba sezeryandemi vardı o?

uygulamalı daha iyi anlarız mı diyosun :cokkomik:

bende zaten onu anlamıyorum ya herkesin 2-3 doğumu var en az e bide eskileri düşün yada doğudakileri,köylerde falan 10 tane çocuk doğurmak ne demek? :ayk:

canım yaaa korkma inşallah hepimiz normal doğururuz doğumdan yarım saat sonra kalkar yürür yavrumuzu emzririz ayy ne güzel

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
oo 40 gün diyosun yaniiiii?idrar iyleştiriyo mu?değse acıtmaz mı o yaa?asidik sonuçta?puff bu korkuyu atlatmam gerek benim çıkmıyo beynimden..

2 günde kalkarsın ayağa ya 40 güne çoktaaan geçer zaten 40 gün bekleme sebebi başka zaten yaff sezeryan daha zor geliyo bana çok dikkat edeceksin enfeksiyon kapmaması lazım acısı uzun sürüyo benim bi tanıdık enfeksiyon kapmış doğum sonrası sezeryan olmuştu kaç ay ne çekmiş

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
damla eğer geçmişi okuyacam derse benim vaktim yetmez akşamda anneme gidecem yarın göürürüm artık üzgünüm :böö:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
yapıyosun çişini ama ilaçlı bi suyla iyice temizlenmek gerekiyo (annemin anlattıgına gore tabi) yoksa mikrop kapma riski var.

belki de çoook rahat geçer üçüncü hamileligin kim bilir, Allahın hakkı 3 :)

Allahın hakkı çoktur da keşke biz diilde erkekler doğursaydı en az 5 tane isterdim o zaman şimdi doğuran biz olunca 2.olur mu kararsızımmm bide eşim pırt yapçaksın çıkçak diye dalga geçmiyo mu fena halde bozuluyorummm :cokkomik:

canım yaaa korkma inşallah hepimiz normal doğururuz doğumdan yarım saat sonra kalkar yürür yavrumuzu emzririz ayy ne güzel

inşallah canım inşallah dediğiniz gibi olur ama ben korkuyorum ya kesin yaşarım bişeylerr...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
geçmiş olsun canım oldu bitti bak yarına bişeyciğin kalmaz..herşey kuzucuklar için annesi :cokkomik:
saol canımmm herşey onlar için :hihi:
geçmiş olsun özgecim, aşının yeridir o acıyan ya, ne de olsa iğne giriyo. 1 saat sonra bişicihin kalmıcak insallah.
teşekkür ederim cescim inşallah ya :lilav::lilav:
ben acımıyor demedim 2 gün sonra acısı kalmıyor dedim :ilknur: ağır bişi kaldırma 12 saat yıkanma ve 2-3 gün iş yapma demişlerdi bana
2. dozda o kadar acımıyormuş ama gidenlerden aldığımız bilgi bu

ben senin yazını kaçırmışım o zaman.inşallah 2. doz acımaz yaa

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Allahın hakkı çoktur da keşke biz diilde erkekler doğursaydı en az 5 tane isterdim o zaman şimdi doğuran biz olunca 2.olur mu kararsızımmm bide eşim pırt yapçaksın çıkçak diye dalga geçmiyo mu fena halde bozuluyorummm :cokkomik:

inşallah canım inşallah dediğiniz gibi olur ama ben korkuyorum ya kesin yaşarım bişeylerr...
poposundan kocaman bi kaka yaptığını düşünsün eşin o zaman. pırt yapınca çıkıyomuymuş sor bakalım. kabız olunca bile neler yaşıyo insan. gerçi o senin korkunu almak icin oyle diyo, iyi de ediyo ama kücümseyip de emegini de gozardı etmesin yane de mi ama, kocaman bi is yapicaz 3 ay sonra.

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
normal dogumdu her ikisindede sanci ve dogumum1.5 gün sürdü.bazi bayanlar ne kolay dogum yapiyor hayret ediyorum benim 9 ayimda dogumum ve hatta dogumdan sonrada cok sorunlarim oldu halada cekiyorum. kisacasi anlat anlat bizmez bende yok yok-rgulu

Aman aman anlatma, millet dogurmucam diye tutturcak şimdi. zaten zor toparladık daha yenii:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar