ama nasıl yapçaksın tuvaletini o zaman?hele keside olursa?acaba sezeryandemi vardı o?
uygulamalı daha iyi anlarız mı diyosun
bende zaten onu anlamıyorum ya herkesin 2-3 doğumu var en az e bide eskileri düşün yada doğudakileri,köylerde falan 10 tane çocuk doğurmak ne demek? :ayk:
of of sancılar dikişler yırtılmalar kızlar korkuyorum ya
samla geldin mi hadi anlat nasıl geçti randevun okuma geçmişi
oo 40 gün diyosun yaniiiii?idrar iyleştiriyo mu?değse acıtmaz mı o yaa?asidik sonuçta?puff bu korkuyu atlatmam gerek benim çıkmıyo beynimden..
yapıyosun çişini ama ilaçlı bi suyla iyice temizlenmek gerekiyo (annemin anlattıgına gore tabi) yoksa mikrop kapma riski var.
belki de çoook rahat geçer üçüncü hamileligin kim bilir, Allahın hakkı 3
canım yaaa korkma inşallah hepimiz normal doğururuz doğumdan yarım saat sonra kalkar yürür yavrumuzu emzririz ayy ne güzel
Aaaaa oldu sen dogurma o zaman tut icinde. ana oluyoruz kızım oyle kısa yolda olunmuyo ana, bebegimiz icin cekicez o sancilari.
saol canımmm herşey onlar içingeçmiş olsun canım oldu bitti bak yarına bişeyciğin kalmaz..herşey kuzucuklar için annesi
teşekkür ederim cescim inşallah ya :lilav::lilav:geçmiş olsun özgecim, aşının yeridir o acıyan ya, ne de olsa iğne giriyo. 1 saat sonra bişicihin kalmıcak insallah.
ben acımıyor demedim 2 gün sonra acısı kalmıyor dedim :ilknur: ağır bişi kaldırma 12 saat yıkanma ve 2-3 gün iş yapma demişlerdi bana
2. dozda o kadar acımıyormuş ama gidenlerden aldığımız bilgi bu
of of sancılar dikişler yırtılmalar kızlar korkuyorum ya
poposundan kocaman bi kaka yaptığını düşünsün eşin o zaman. pırt yapınca çıkıyomuymuş sor bakalım. kabız olunca bile neler yaşıyo insan. gerçi o senin korkunu almak icin oyle diyo, iyi de ediyo ama kücümseyip de emegini de gozardı etmesin yane de mi ama, kocaman bi is yapicaz 3 ay sonra.Allahın hakkı çoktur da keşke biz diilde erkekler doğursaydı en az 5 tane isterdim o zaman şimdi doğuran biz olunca 2.olur mu kararsızımmm bide eşim pırt yapçaksın çıkçak diye dalga geçmiyo mu fena halde bozuluyorummm
inşallah canım inşallah dediğiniz gibi olur ama ben korkuyorum ya kesin yaşarım bişeylerr...
içimizde tutma seçeneğimiz var mı?
çekicezde nasıl çekicez bakalım..cesaretli cesim benimAaaaa oldu sen dogurma o zaman tut icinde. ana oluyoruz kızım oyle kısa yolda olunmuyo ana, bebegimiz icin cekicez o sancilari.
al benden de o kadar...yırtılma dedin mi kesi dedin mi olay bitiyo zaten bende..
Allah korusunda sen nasıl yaptın doğumlarını?sezeryan normal?
normal dogumdu her ikisindede sanci ve dogumum1.5 gün sürdü.bazi bayanlar ne kolay dogum yapiyor hayret ediyorum benim 9 ayimda dogumum ve hatta dogumdan sonrada cok sorunlarim oldu halada cekiyorum. kisacasi anlat anlat bizmez bende yok yok-rgulu
ahh kızlar bi tuhaf oldum. ben doğurmıycam vageçtimmm:sinifsinif: