30 haftalık oldugu icin gerek kalmamistir diye dusunuyorum ama yapılmış mıdır ki?
ufak olduğu için gerekmemiştir mi diyosun?elmaaa hala cevap bekliyorum kaç kilo doğdu kesi olmadan mı doğdu?
30 haftalık oldugu icin gerek kalmamistir diye dusunuyorum ama yapılmış mıdır ki?
Evet canım var 3 dikişim var.
Benim rahim çok dar şimdi bile çatı muayenesi yapan tüm doktorlar normal doğumda kesi olmadan doğum olmaz diyor.:3:
SİZ YAŞLAR 30 A YAKLAŞIYOR DİYE ÜZÜLÜYORSUNUZ BEN DOĞRUDUĞUMDA 32,9 YAŞINDA OLACAM :1:
32,9 YAPTIRDIĞIM TESTLERDE YAZIYOR -rgulu
ufak olduğu için gerekmemiştir mi diyosun?elmaaa hala cevap bekliyorum kaç kilo doğdu kesi olmadan mı doğdu?
2.300 gr doğdu
kesi vardı sanırım 3 tane dikiş
offf bunu demicektin bana yaa :uzgun: peki kaç kiloydu?niye kesiyolar yaaaaaaaa
benim yegenim 38 haftalık olmasına ragmen 2.200 dogdu. el kadardı şimdi eşşek kadar oldu, 2.5 yaşında nerdeysene güzel büyüyolar de mi Elmacim?
Kızlar ben gidiyorum Düzgün beye randevum var.
Öptüm hepinizi
2.300 gr doğdu
kesi vardı sanırım 3 tane dikiş
Canım bu benim için geçerli rahim çok dar o yüzden.
Belki sende olmaz üzülme
Benimki 12 yaşında aynı ayakkabı ve kıyafetleri giyiyoruz düşün artık sen :1:
aman kessinler ya ne yapalım öteki türlüde kesecek karnımızı oda kötü ben normal istiyorum ve doğumla ilgili hiç birşey okumuyorum izlemiyorum başıma ne gelirse o zaman öğrenecem
Öptüm hepinizi
sağol canım inşallah gerekmezde umudum yok..peki sonrası?yani dikişlerin iyileşme süreci..gerçi senin 3 dikişmiş?estetik dikmiş mi dr.un?bide şey var tabi ilişki durumun?ys:
Amin hepimiz canım.
Bu hamileliğimde tam tersi ruhsal olarak şahaneyim çok mutlu geçiyor.
Fakat fiziksel olarak zor ama olsun hepsinin tadı başka.
o kesiği hissetmiyormuşsun bile görüp sayamıyacağın için dikişleride doktor ne derse onu biliyor herkes ve hiç acımıyormuş o anda onu düşünmüyormuşsuun bile geçen gün bir arkadaşım doğum yaptı onun tecrübeleri bunlar rahat ol sezeryanda daha kötü normalde dikiş atılmayanlarda oluyormuş hatta
Öptüm hepinizi