2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
Evet cesika normal doğum yaptım.
O zamanlar 18 yaşındaydım henüz toy ve tecrübesizdim doğumla ilgili pek bir bilgimde yoktu.Yaklaşık 25 haftamda doktora gittiğimde bana dinlenmemi erken doğum riskim olduğunu söyledi.
Peki ben bunu ciddiye aldım mı elbetteki hayır ben yine herzamankiş tempoma devam ettim üstelik 2 kez uzun yolculuk yaptım hemde 800 km gidiş-dönüş en 3.kez yaptığım yolculuğum İstanbul aydı yaklaşık 29-30 haftamdaydım kardeşimin sünnet düğünü vardı o telaşa kaptırmıştım kendimi 2-3 gün böyle geçip gitti.
Sonra beni görmeye gelen misafirleri ağırlamaya başladık annemin evinde kalıyordum biraz stresli bir dönemdi hamileliğim çok yoğun geçti fiziksel olarak rahat ve hafiftim fakat ruhsal açıdan iyi değildim neredeyse her gün göz yaşı döktüm.Bir gün yine komşular gelmişti bende hem onlarla sohbet ediyor hemde bebeğimin cicilerini ütüleyip hazırlıyordum annemin arkadaşı bana "Serap yüzüne lohusalık vurmuş,doğum yapacak gibi bir halin var"dedi aslında haklıydı hafif sancılarım ve akıntıdan yoğun bir su gelmesi vardı.
Ben dikkate almak istemiyordum çünki daha erkendi.

Ertesi sabah kalktım kahvaltımı yaptım,sonra lavaboya gittim baktım bu gelen su çoğalmış baya yoğun.Anneme haber verdim,annem henmen hastaneye gidelim dedi.Taxi çağıracaktı ben kabul etmedim biraz yürümek istemiştim.
Hastaneye gittik doktor hemen çatı muayenesine aldı beni 2 cm açılmıştım ve suyumda yoğun bir şekilde akmaya başlamıştı.Doktor doğum dedi
ben korkuyorum çünki henüz vakti var usg ve nts derken beni oradan oraya koşturuyorlar hastaneye gittiğimde saat 12:00 idi bekledik fakat rahim daha fazla açılmadı suni sancı verdiler.Beni görmelisin sancı geliyor ben sızlanıyorum uykum var diye beni yürütüyorlar ama zorla neyse baya bir çektim bu sancıyı enson artık sancılar sıklaştı sancı araları ben bir rahatlıyorum tatile çıkmış gibi.
Garip bir his derken doğum anı geldi boncuk,boncuk terlemeler ıkınmalar derken saat 17:15 de kızım dünyaya geldi.
Fakat ben onu hiç göremeden direk küveze aldılar.Ertesi sabah görebildim bebeğimi.

cnmmm 2. bebeğinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah şimdi sıkıntı stres yoktur

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Böyle yüzeysel yazdığıma bakma harika anlar yaşadım.
12 yıl evveldi kızımı dünyaya getirişim.Suni sancılarla tam 5.saat sancı çektim fakat geriye dönüp baktığımda o anları tekrar yaşamak için herşeyi verirdim diyorum.
Bunlar çok özel anlar geride dünya güzeli bir yavru yüzde tebessüm bırakıyor.
Kızlar siz bilirsiniz ama bu anları doya,doya yaşayın...

inşallah canım inşallah. sancısıyla ağrısıyla herşeyi yaşamak istiyorum ben de. Allah hepimize yavrularımıza sagliklar versin.

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
12 yıl evveldi kızımı dünyaya getirişim.Suni sancılarla tam 5.saat sancı çektim fakat geriye dönüp baktığımda o anları tekrar yaşamak için herşeyi verirdim diyorum.

suni sancı çok kötü diyolar hatta rahmi bile patlatabiliyomuş doğrumu

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
ay yok artık. patlamaz canım rahim merak etme. o kadar esnek olan şet patlar mı hiç ayol.

ay ne bileyim öyle hikayeler anlatırlar ya hep, ben de suni sancıdan çok korkuyorum. hep diyorum ya normal açılmam olsun sancım felan normal doğurayım, ya da direk sezeryan. suni sancı felan olmasın diyourm

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86

peki epizyotomi yapılmadı mı elma?benim tek kafama taktığım buda? :lilav:

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
ah ahhhh bnde yaşamak istiyorum valla bakalım yaşayıp görücez
suni sancı çok kötü diyolar hatta rahmi bile patlatabiliyomuş doğrumu

ya cnm korkutma beni ben öyle bişe hiç duymadım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay ne bileyim öyle hikayeler anlatırlar ya hep, ben de suni sancıdan çok korkuyorum. hep diyorum ya normal açılmam olsun sancım felan normal doğurayım, ya da direk sezeryan. suni sancı felan olmasın diyourm

hiç bakma canım sen hikayelere. tamam adı ustunde suni bi sancı oldugu icin normal sancıya benzemez ama o da cabuk acilmayi sagliyo ve bebegine daha cabuk kavusuyosun diye dusunmek lazım. bir de sancı gelince nappıyoruzzzz, yere çöküyoruz ve diyafram nefesi alıp onu bi güzel yavaş yavaş veriyoruz.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Benim geçen hafta bavul gibi oldu özellikle bileklerim doktor normal dedi tansiyonumda iyi çıkınca tuzu falan kestirmedi oysaki ben her akşam bol tuzlu eri yiyordum ama tuzla ilgili değil dedi canım doktorum benşm. Bacakları yüksek bi yere kayup öyle dinlen dedi

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
Amin hepimiz canım.
Bu hamileliğimde tam tersi ruhsal olarak şahaneyim çok mutlu geçiyor.
Fakat fiziksel olarak zor ama olsun hepsinin tadı başka.

yaşlar 30 a dayandı o yüzden zorlanıyoruz fizikselde cnm amaannnn geçicek bunlar ben mutlu sonu düşünüyorum oğlum kucağımda herşey bitmiş ohhhh :teytey::teytey::teytey:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
SİZ YAŞLAR 30 A YAKLAŞIYOR DİYE ÜZÜLÜYORSUNUZ BEN DOĞRUDUĞUMDA 32,9 YAŞINDA OLACAM :1:

32,9 YAPTIRDIĞIM TESTLERDE YAZIYOR -rgulu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar