2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
1.67 yim. hayır aldığım kilolar bende belli değil. kollar bacaklar aynıda. bende hayret ediyorum. üstelik yememde çok ii. kusmam hiç olmadı. kan sayımım sınırdaymış. ve daha fazla prıtein dedi doktor. hayır benim gibi hamileye bunu diyosa diğer hamileleri düşünemiyorum. günde 1 litre süt içiyom. yediklerimi yazmayım bile. demekki yediklerim bebişe gidiyo annesine bişey kalmıyo

dediğin gibiyse bebeğine yarıyosa ye canım hiç tutma kendini bende de öyle galiba 4 5 kilo aldım bende bunun sadece 750 gr mı kızım zaten

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
ben burdayımmmmm..
bugün işi gücü bıraktım topiğe takıldım ama çok durgun bugün nedense...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay çok sıkıldıııııııım, toplantı vardı, bissürü işim çıktı, ama ben çalışmak istemiyorum. boynum ağrıyiiii, başım ağrıyiiiiiiiiii.

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
hele ben..dünkü amirle atışmadan sonra elimi eteğimi çektim işlerden..fare dağa küsmüş misali kös kös oturuyorum inadına :hihi:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
ay çok sıkıldıııııııım, toplantı vardı, bissürü işim çıktı, ama ben çalışmak istemiyorum. boynum ağrıyiiii, başım ağrıyiiiiiiiiii.

Senin gönderdiğin "pozitif doğum hikayeleri"ni okudum.
Bu benim ikinci doğumum olacak aslında bende tecrübeli bir anneyim buna rağmen okuduklarımdan inanılmaz etkilendim.
Offfff topikte boş neler oluyor ben son ayda böyle olur diye düşünürken kimsecikler kalmadı herkez nerelerde.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
şef şef şef adam taktı kafayı yaaa yan tarafımda oturuyo beni izliyo resmen ben nezaman sayfa açsam iş veriyo doldurdu yine yazıları önüme yaz yaz yaz bitti çok şükür şimdi yok gitti ben de bi dalayım foruma dedim ama herkes şikayetçi hayırdır niye durgun bu forum bole gebecikleeerrrrrr

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar bu arada benim iptal olan üyeliğimi açtılar bende vermidona mesaj attım :d umarım ekler beni msnden onuda kurtarırız :)))))))

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Senin gönderdiğin "pozitif doğum hikayeleri"ni okudum.
Bu benim ikinci doğumum olacak aslında bende tecrübeli bir anneyim buna rağmen okuduklarımdan inanılmaz etkilendim.
Offfff topikte boş neler oluyor ben son ayda böyle olur diye düşünürken kimsecikler kalmadı herkez nerelerde.

etkilenmemek elde degil canım o hikayelerden, insanın hemen dogurası geliyor. senin ilk dogumun normal miydi nasıldı anlatsana?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar