Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
dianatal jelmiş adı..eczaneyi aradım sordum ama bizde yok dedi haliyle bilgide alamadım biraz daha araştıralım bakalımm
banada önümüzdeki kontrolde yapıcaz dedi doktor. ama aç karnına gel öyle yap böyle yap demedi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bende doğuma hazırlık kursuna gittiğimde tanıtmışlardı...ebe veya doktor uyguluyormuş.. işte böyle....
kızlar yaaa, ben c.tesi gidip şeker taraması yaptırayım dedim de aç mı gitmem gerek bir de ücretleri ne kadar bilginiz varmı??? devlet hastanesine mi gitsem diye düşünüyorum da
ne akdar doğru acaba??? zaıflama ürünleri gibi para tuzağımı yoksa gerçekten işe yarıyormu???
bana özellikle söylediler şeker yüklemesi yapılmadan aç karna geliyosun diye..istersen gitmeden ara bi sor canım..
sabahtanmı aç gidicem yoksa öğleden sonra gidince kontrole o zman mı aç olucam
ne akdar doğru acaba??? zaıflama ürünleri gibi para tuzağımı yoksa gerçekten işe yarıyormu???
bana özellikle söylediler şeker yüklemesi yapılmadan aç karna geliyosun diye..istersen gitmeden ara bi sor canım..
sabahtanmı aç gidicem yoksa öğleden sonra gidince kontrole o zman mı aç olucam
hımm bana sabah aç karna gel demişlerdi 20 sinde benimkiside..öğlene kadar aç duramazsın ki..sabahtan gitmen gerekir sanki olmazsa onu sor bi sen dr.una..
kızlar fiyat 210 tl felan ama iki doktora internetten sormuşlar tavsiye edilmiyo
hımm bana sabah aç karna gel demişlerdi 20 sinde benimkiside..öğlene kadar aç duramazsın ki..sabahtan gitmen gerekir sanki olmazsa onu sor bi sen dr.una..
benimki daha önümüzdeki ay kontrolden bi önceki gün arar konuşurum. birde tetanoz un 2 dozu yine dokunur mu bana . ateşlenirmiyim. yaptırmasam nolur
benim gittiğim doktorda aylardır broşürleri var böyle ürünlerin. doktor doğum zamanı söyler sanıırm bak böyle böyle ürünler var kullananlım faydalı olur diye
benimki daha önümüzdeki ay kontrolden bi önceki gün arar konuşurum. birde tetanoz un 2 dozu yine dokunur mu bana . ateşlenirmiyim. yaptırmasam nolur
geçen yıl iş kazası nedeniyle 3 doz vurulduğumu söyleyip yaptırmak istemedim ben,pazarlıkla o zaman 1 doz vurul dedi..
aa bak o zaman broşürleri varsa kesin biliyodur senin dr.un bu konuyu sen danışta bizide aydınlatırsın cnm..
peki canım sorarımmmm.. benim doktor epiduralla doğumda çook profesyonelmiş. bana da söyledi. ben bakarız dedim. doğumun beni nasıl yakalayacağını bilemiyorum o an gelince ne gerekiyorsa yaparız dedim. güldü. doğru ama iş yerinde başladı sancı diyelim sonra ben hastaneye gidene kadar doğum başlarsa ne epidural ne jel e gerek kalırki. yada doğmadı çocuk zamanında hoopp sezeryan olucak. hele o zman gelsin hayırlısıylada bakarız dedimm
haklısın aslındada bende bi karar veriyim istiyorum artık..yoksa sürekli nasıl olucak diye düşünmekten kendimi alamıyorum bi kolay yolu kaçış yolu yok mu diye böyle jellerde ararken buluyorum kendimi...ys:
peki canım sorarımmmm.. benim doktor epiduralla doğumda çook profesyonelmiş. bana da söyledi. ben bakarız dedim. doğumun beni nasıl yakalayacağını bilemiyorum o an gelince ne gerekiyorsa yaparız dedim. güldü. doğru ama iş yerinde başladı sancı diyelim sonra ben hastaneye gidene kadar doğum başlarsa ne epidural ne jel e gerek kalırki. yada doğmadı çocuk zamanında hoopp sezeryan olucak. hele o zman gelsin hayırlısıylada bakarız dedimm