2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
canım ben araştırdım izmirde.. 2500 ilk etapta veriyormuşun..saonra yıllık 200..
aslında gerekli olabilir..ama ilk çok veriyorsun işte..

bende şimdi bi yerle görüştüm banada çok güven vermedi ilk yıl 1000 euro sonraki yıllarda 100 euro dedi kadın öyle fazla bilgide vermedi sağolsun yüzyüze görüşmek istermişşş :hihi:

eşim araştırmıştı, akşam ben ona tekrar anlattırayım Adacim da yarın anlatayım sana. Tr'de cok oturmus bir sistem degil zaten galiba ama yarın anlatırım olur mu?

sağol ces kafam karıştı zaten..dediğin gibi henüz oturmamış ama Allah göstermeisn gerekirse diye korkuyo insan..

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
kızlar maşallahınız var yaaaa, birbirinizin randevu tarihlerinden, gittikleri hastanelerden, bebeklerin isimlerinden herşeyi hatırlıyorsunuz ben neden bu kadar unutkanım. kimle ne konuştum onu bile hatırlamıyorum. vitamin de alıyorum. sayın psikolog arkadaşlara sesleniyorum neden bu kadar unutkanlık var bende özellikle de hamilelikte böle oldum?????????????????????

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Eden jfk ya girmiyo muydun?
Ne oldu neden vazgectin?
Ya buarada ben orda ameliyat oldum, silikon. Doktorum orasiyla anlasmaliydi oyuzden orda olmak durumunda kaldim bir gece yattim hasta bakicilarindan hic memnun kalmamistim bilginize. Tabi benim sansima kotusude denk gelmis olabilir.

jfk ile ilgili biraz sıkıntılar oldu Pelincim..İçimize sinmedi orası.Doktora da çok ısınamamıştık zaten. O yüzden değiştirdik sen hangisinden memnun kalmadın jfk mı, medicana mı?

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
bişe soracağım zaman eski yazışmalara bakıyordum ya da özelden birine bişi sorduysam onu okuyodum ama şimdi eski yazışmalar ve özel mesajlar da gitti dönüpp geçmişe bakamıyorum ve sinir oluyorum

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
bişe soracağım zaman eski yazışmalara bakıyordum ya da özelden birine bişi sorduysam onu okuyodum ama şimdi eski yazışmalar ve özel mesajlar da gitti dönüpp geçmişe bakamıyorum ve sinir oluyorum

bende senin gibiyim feyruka :hihi:
bikaç kişi dışında aklımda yok benimde kim nerde napıyo hiç ama olsun herkes anlayışla karşılar birbirini takılma sakın buna

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
kızlar az önce jfk yı aradım akşam nöbetçi doktorları olmuyormuş çok şaşırdım nasıl bir hastaneki akşamları nöbetçi doktorları olmaz. ya doğuracağım tutarsa nolcakkkkkkk:iyyyy:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
bende senin gibiyim feyruka :hihi:
bikaç kişi dışında aklımda yok benimde kim nerde napıyo hiç ama olsun herkes anlayışla karşılar birbirini takılma sakın buna

ama bunun nedeni ne acaba??? ayrıca sürekli aynı kişilere aynı şeyleri soruyorum ve gerçekten artık sormaya utanıyorum:ilknur:

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
jfk ile ilgili biraz sıkıntılar oldu Pelincim..İçimize sinmedi orası.Doktora da çok ısınamamıştık zaten. O yüzden değiştirdik sen hangisinden memnun kalmadın jfk mı, medicana mı?

Jfk da olmustum ben ameliyatimi. Dedigim gibi doktorum sadece orda ameliyat yapiyodu. Ameliyattan sonra aksam beni kaldirip yurutmek icin geldiler neyse benim tansiyon sorunum var hep dusuktur ameliyattan sonra iyice dustu tabi sonra iki kisi beni kaldirmaya calisti ama bi gorsen karga tulumba dedimki tansiyonum dustu bayilicam sanirim diyorum hala daha kaldirmaya calisiyolar en sonunda bi bagirdim birakin dedim kalkamicam gozum karardi sonra kaldirirsiniz. Oylelikle biraktilar. Salaklar ya nasil gicik olmustum....

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
hımm tamam canım eklerim onu da bi ara kızımın abajuruydu:cokkomik:

iyiyiz teşekkür ederiz
ama ben oyumu kullandııımm-ciko

incimmm canım ekledim sonunda teşekkür ederim :1::1::1::1: kızlar cicimize bakın oğlumun anneler günü hediyesiymiş :hihi::hihi::hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar az önce jfk yı aradım akşam nöbetçi doktorları olmuyormuş çok şaşırdım nasıl bir hastaneki akşamları nöbetçi doktorları olmaz. ya doğuracağım tutarsa nolcakkkkkkk:iyyyy:

belki hemen çağırıyolardır, zaten sen dogum yapcak olsan senin doktorun gelicek hemennn, şimdiden bunun stresini yapma canım ya. ama gerçekten Acil girişi yok mu bu hastanenin? acil doktoru olması lazım.

ama bunun nedeni ne acaba??? ayrıca sürekli aynı kişilere aynı şeyleri soruyorum ve gerçekten artık sormaya utanıyorum:ilknur:

o bende de var canım ya, özellikler burda izmirli olanlara kaç kere aynı soruları sordum onu da unuttum. nerde oturuyosun hangi doktora gidiyosun falan filan.

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Jfk da olmustum ben ameliyatimi. Dedigim gibi doktorum sadece orda ameliyat yapiyodu. Ameliyattan sonra aksam beni kaldirip yurutmek icin geldiler neyse benim tansiyon sorunum var hep dusuktur ameliyattan sonra iyice dustu tabi sonra iki kisi beni kaldirmaya calisti ama bi gorsen karga tulumba dedimki tansiyonum dustu bayilicam sanirim diyorum hala daha kaldirmaya calisiyolar en sonunda bi bagirdim birakin dedim kalkamicam gozum karardi sonra kaldirirsiniz. Oylelikle biraktilar. Salaklar ya nasil gicik olmustum....

hadi yaa salaklara bak..Neyse iyi yaptık galiba orayı bırakmakla..İnşallah bu son olur çok sıkıldım artık doktor değiştirmekten..Ama bu doktordan mehtap başından beri cok memnun. Melisin bi arkadaşı da onda doğum yaptı epidural sezeryan o da memnun kalmıştı inşallah bizde memnun kalırız biter bu çile artık..

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
şimdi ege üni.le görüştüm kordon kanı için ilk yıl 2750+100 dolar sonraki yllardada 100 dolar saklama ücreti dedi..maşallah bi doğum parası kadarda ona vericez galiba..:acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar