2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
SERAP

Cuamrtesi günü eşim Düzgün beye dedi mehtap misyonerlik yapıyor ne kadar tanıdığı varsa size yönlendiriyor dedi, adamcağızda güldü dediki bana mehtap gibi blinçli hamileler lazım eğer onlarda onun gibilerse süper ama gerekde yok siz bana yetersiniz ben böyle hamileleri çok seviyorum dedi hoşuma gitti paylaşayım dedim.

bide kan uyşmazlığı testi var bu ay 1 adet ve doğumuna 2 ay kala daha isterim dedi, bazı doktorlar her ay isterser bu çok gereksiz para tuzağı dedi

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
herkeslere tünaydınlar melisin haberı mutlu ettı benı gelsede anlatsa bıde merak ettım hangı hastanede yaptırdı damla sen bılıyonmu

özel göztepeye gitti sanırım Gülşen hanıma..Ama emin değilim canım gelince sorarız. Bugün belki girmeyebilir şimdi annesiyle dışarıdalar akşam da malum anne-yasin karşılaşması var bakalım fırsat bulunca gelir zaten..

Damla,
Melis ve Sahil in güzel haberlerini aldık tebrikler canım.
Senin randevu Perşembe günümüydü kafam karışıkta karıştırdım biraz :deli:

Evet canım perşembe Düzgün beye gidicem inşallah aldım randevuyu..

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
özel göztepeye gitti sanırım Gülşen hanıma..Ama emin değilim canım gelince sorarız. Bugün belki girmeyebilir şimdi annesiyle dışarıdalar akşam da malum anne-yasin karşılaşması var bakalım fırsat bulunca gelir zaten..

damla eşim dediki metrobüsten incirlide insin, taksiye binsin 6-7 tl yazar minibüsde binebilrsin ama ne gerek

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
damla eşim dediki metrobüsten incirlide insin, taksiye binsin 6-7 tl yazar minibüsde binebilrsin ama ne gerek

tamam kuzum bak iyiki söyledin ben Kadir hasta inicektim ordan binicektim taksiye.İncirli daha mantıklı tabi. Annem biliyomuş hastanenin yerini.Ben minibüse binemiyorum içim çıkıyo valla langır lungur gidiyolar çok korkuyorum minibüslerden. En güzeli Metrobüs taksi.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
tamam kuzum bak iyiki söyledin ben Kadir hasta inicektim ordan binicektim taksiye.İncirli daha mantıklı tabi. Annem biliyomuş hastanenin yerini.Ben minibüse binemiyorum içim çıkıyo valla langır lungur gidiyolar çok korkuyorum minibüslerden. En güzeli Metrobüs taksi.

bencede en güzeli taksi canım on numara hadi bakalım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cANLARIM KUZULARIM COK SIKILDIM, biri kurtarsın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
kızlar ben bişey sorucam şu kordon kanıyla ilgilenen yada araştırma yapan oldu mu hiç?
ne kadara mal olur bu işlem?saklama süresine göre mi fiyatlanıyor? :acep:

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
hayırlı olsun canım güle güle kullanın.duvar kağıdı olarak nasıl bişey düşünüyorsun??

canım maşallah sahil bebeğe.eminim sahil bebek anneanneyle babanın barışmasına neden olcaktırr-ciko

Duvar kagidioyle bebekli falan degil sonrasinda da kullanabilecegi bisey olsun dedik, tum odayida degil zaten sadece yatagin duracagi duvari kaplaticaz.
Pastel renklerde cizgili mavinin bikac tonu var okadar sade bisey yani.

Sahilede masallah.
Umarim cok sorun yasanmaz buaksam melislerde:huhuu:

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
hamisler merhaba nasilsiniz.sizden bir ricam olucak
hadi canlarim.hanimefendinin en guzel profilini seciyoruz diye yarisma var.beyendiyinize oy verin.:eek:ys::eek:ys::eek:ys:

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
kızlar ben bişey sorucam şu kordon kanıyla ilgilenen yada araştırma yapan oldu mu hiç?

canım ben araştırdım izmirde.. 2500 ilk etapta veriyormuşun..saonra yıllık 200..
aslında gerekli olabilir..ama ilk çok veriyorsun işte..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

eşim araştırmıştı, akşam ben ona tekrar anlattırayım Adacim da yarın anlatayım sana. Tr'de cok oturmus bir sistem degil zaten galiba ama yarın anlatırım olur mu?

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58

Eden jfk ya girmiyo muydun?
Ne oldu neden vazgectin?
Ya buarada ben orda ameliyat oldum, silikon. Doktorum orasiyla anlasmaliydi oyuzden orda olmak durumunda kaldim bir gece yattim hasta bakicilarindan hic memnun kalmamistim bilginize. Tabi benim sansima kotusude denk gelmis olabilir.

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
Olur tabe, pembiş de gelir, Adamavi de. ay eşim yine izin vermez gerçi benim ama kendisi bıraksın diye ikna ederim olmadı sizin yanınıza, oyle izin verir belki.

benimde aklımdan o geçiyordu benimki de pek sanmam izin vereceğini.. belki dediğin gibi o bırakırsa.. aslında çiftli çıksak.. ne güsel olurr...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar