- #5.781
ay bilmiyorum gece temizlik yaptım bu sabahda yarın gideceğim diye işleri halletmeye çalışıyorummmm))
inşallah oledir
yorma kendini fazla ebrucum
ay bilmiyorum gece temizlik yaptım bu sabahda yarın gideceğim diye işleri halletmeye çalışıyorummmm))
inşallah oledir
herkeslere tünaydınlar melisin haberı mutlu ettı benı gelsede anlatsa bıde merak ettım hangı hastanede yaptırdı damla sen bılıyonmu
Damla,
Melis ve Sahil in güzel haberlerini aldık tebrikler canım.
Senin randevu Perşembe günümüydü kafam karışıkta karıştırdım biraz :deli:
özel göztepeye gitti sanırım Gülşen hanıma..Ama emin değilim canım gelince sorarız. Bugün belki girmeyebilir şimdi annesiyle dışarıdalar akşam da malum anne-yasin karşılaşması var bakalım fırsat bulunca gelir zaten..
Evet canım perşembe Düzgün beye gidicem inşallah aldım randevuyu..
damla eşim dediki metrobüsten incirlide insin, taksiye binsin 6-7 tl yazar minibüsde binebilrsin ama ne gerek
tamam kuzum bak iyiki söyledin ben Kadir hasta inicektim ordan binicektim taksiye.İncirli daha mantıklı tabi. Annem biliyomuş hastanenin yerini.Ben minibüse binemiyorum içim çıkıyo valla langır lungur gidiyolar çok korkuyorum minibüslerden. En güzeli Metrobüs taksi.
evet kötü oluyo o canım ya benim alt tarafım çıkcak gibi oluyo sızlıyo resmen
canım yalnışlıkla ekledim onu özge link istemişti boyut testi yapıyodum ben de kendi kendimee
gördün mü senn
cANLARIM KUZULARIM COK SIKILDIM, biri kurtarsın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
çekip alacağımm seni bu hayattan sonunda kuzuummm gell yanıma gezeliimm beraberrr
hayırlı olsun canım güle güle kullanın.duvar kağıdı olarak nasıl bişey düşünüyorsun??
canım maşallah sahil bebeğe.eminim sahil bebek anneanneyle babanın barışmasına neden olcaktırr-ciko
ay şimdiye kadar gezmedigimiz kabahat zaten, nerdesin nereye gelim cınım?
kızlar ben bişey sorucam şu kordon kanıyla ilgilenen yada araştırma yapan oldu mu hiç?
ne kadara mal olur bu işlem?saklama süresine göre mi fiyatlanıyor? :acep:
kızlar ben bişey sorucam şu kordon kanıyla ilgilenen yada araştırma yapan oldu mu hiç?
ne kadara mal olur bu işlem?saklama süresine göre mi fiyatlanıyor? :acep:
özel göztepeye gitti sanırım Gülşen hanıma..Ama emin değilim canım gelince sorarız. Bugün belki girmeyebilir şimdi annesiyle dışarıdalar akşam da malum anne-yasin karşılaşması var bakalım fırsat bulunca gelir zaten..
Evet canım perşembe Düzgün beye gidicem inşallah aldım randevuyu..
valla yapsak bigüün süpper olur canım ya iki hamiişş neden olmaasınnnn
Olur tabe, pembiş de gelir, Adamavi de. ay eşim yine izin vermez gerçi benim ama kendisi bıraksın diye ikna ederim olmadı sizin yanınıza, oyle izin verir belki.