- #5.761
incimmmmm aldıklarınıza bayıldım bittim eridim :1::1::1: oğlum çok heyecanlandı pıt pıt vuruyor içerden
çok teşekkürler özgem-hmm
damadım benim yaa-hmm nasıl da heyecanlanırmış kertmesinin cicilerini görünce
incimmmmm aldıklarınıza bayıldım bittim eridim :1::1::1: oğlum çok heyecanlandı pıt pıt vuruyor içerden
Hohoyyyyyyt maşallah sahilimizeeeeeee, benimki de bana benziyomus Damla esim oyle diyo, bu nesil annesine benzicek heralde, Melisinki de benziyo, 1-2 kisi daha kendine benzetmisti sanki. afferim bize, çok güzel aktarmışız genleri.:lilav:
Eşiyle annesi konusuna gelince, kendi eşimle babamı örnek vermek istiyorum. Eşim babamla konuşmasa yeridir aslında ama sırf arada ben varım diye, az cok konusuyo, is gorusmesi misali geciyo. insallah Yasinle kayınvalidesi de en azından bu noktaya geleblirler. ama barışmaları en büyük arzumuz dilegimizdir tabe.
Ekli dosyayı görüntüle 7614 kızımın fotosu telle çektim iyi çıkmadı pek.. ama bakın bakalım
ayy çok sevindimm maşallah ikisinde de
küçük melis demeksüper yaa
ay hadi bakalım sahilimizin vesilesiyle inşallah arada ki buzlar erir bu akşamm:1::1:
yaaaa ben oğlumun fiziksel olarak bana benzemesini istemiyorum:acep: ben sarışınım beyaz tenliyim kısayım. bu özellikler kadın için ideal ama bana göre erkek dediğin esmer kara kaşlı kara gözlü uzun olur. eşime benzesin çok isterimm
benim yavruda babasına benziyor bence ama dudakları kalın bu dedesi, eşimde yan profilden foto çektirmeye nayılır oğluda öyle çıktı oda yandan çektiyor.
cesika gördün mü rüzgarın fotosunu
kızlar melisten son haberleri bildiriyorum. Detaylıdan az önce çıktı herşey yolundaymış çok şükür..Sahilimiz 6 günde 60 gram almış toplam 460 gram olmuş herşeyi çok iyi çıkmış renklide bakarlarken annesi Sahili Melise benzetmiş küçük Melis geliyor![]()
ha bu arada asıl bomba annesi bugün Melislerde kalıcakmış ama biliyosunuz ki Yasinle Melisin annesi küsler aksam adrenalinli bi gece olucak. İnsallah barışırlar diyorum ben...
gördüm mehtapçım gördüm, maşallah senin oğluna. Aslında tam 4 boyutlu ile bakmalık pozisyondaymış, bir de 4 boyutlu göresydik süper olurdu. Ama olsun eminim çok yakışıklı olucak o.
inciii resim nasıl ekleniyor bana özelden mesaj atsana ne güzel kocaman eklemişsin sen bende ekleyim :ayk::ayk:
Buarada odamizin siparisini verdik haziran sonu gelicek kismetse yarinda olcu almak icin geliyolar hali,perde ve duvar kagidi icin
Sen naptin onur geldiginde halledebildiniz mi odayi? Ne yapmaya karar verdiniz?
kızlar melisten son haberleri bildiriyorum. Detaylıdan az önce çıktı herşey yolundaymış çok şükür..Sahilimiz 6 günde 60 gram almış toplam 460 gram olmuş herşeyi çok iyi çıkmış renklide bakarlarken annesi Sahili Melise benzetmiş küçük Melis geliyor![]()
ha bu arada asıl bomba annesi bugün Melislerde kalıcakmış ama biliyosunuz ki Yasinle Melisin annesi küsler aksam adrenalinli bi gece olucak. İnsallah barışırlar diyorum ben...
kızlar benim karnımda bugün bir huzursuzluk var neden acaba?
Yarında bursaya gdiyorummm :1::1:
kızlar benim karnımda bugün bir huzursuzluk var neden acaba?
yarında bursaya gdiyorummm :1::1:
yanlışlık oldu
ay bilmiyorum gece temizlik yaptım bu sabahda yarın gideceğim diye işleri halletmeye çalışıyorummmmgidiyorum diye heyecan mı yaptın acaba
seviniyorsun ya o yüzdendir :3:
serap ya bişi sorcam rahmime vuruyor demişsin ya benim genelde karnımdan vuruyordu uzun zamandır ama dün gece çamaşırımın altından rahimden bir tekme yedim canımın acısı içime oturdu resmen. arka arkaya bikaç defa vurdu ordan ağlıcaktım acıdan yalvardım resmen oğlum yukarıdan vur diye neyse sonra şekil değiştirdi rahatladım. Sen de de acıyor mu ordan vurunca benimkinde mi anormallik var?
eeeeeee hani fotooooooooooo