2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Hohoyyyyyyt maşallah sahilimizeeeeeee, benimki de bana benziyomus Damla esim oyle diyo, bu nesil annesine benzicek heralde, Melisinki de benziyo, 1-2 kisi daha kendine benzetmisti sanki. afferim bize, çok güzel aktarmışız genleri.:lilav:
Eşiyle annesi konusuna gelince, kendi eşimle babamı örnek vermek istiyorum. Eşim babamla konuşmasa yeridir aslında ama sırf arada ben varım diye, az cok konusuyo, is gorusmesi misali geciyo. insallah Yasinle kayınvalidesi de en azından bu noktaya geleblirler. ama barışmaları en büyük arzumuz dilegimizdir tabe.

aynen öyle canım bakalım belki Sahil aracı olur barışmalarına evde huzursuzluk zor şey Allah kimseye yaşatmasın. Arada kalmak çok zordur eminim..Bu arada benim oğlanı da babasına benzetmiştik ama dün face de bebeklik fotomu koymuştum Melis görünce sana benziyor dedi bakalım ben babasına benzesin istiyorum ama hayırlısı tabi..

Ekli dosyayı görüntüle 7614 kızımın fotosu telle çektim iyi çıkmadı pek.. ama bakın bakalım

maşallah kızımaa

ayy çok sevindimm maşallah ikisinde de
küçük melis demek:hihi: süper yaa
ay hadi bakalım sahilimizin vesilesiyle inşallah arada ki buzlar erir bu akşamm:1::1:

insallah canım..

yaaaa ben oğlumun fiziksel olarak bana benzemesini istemiyorum:acep: ben sarışınım beyaz tenliyim kısayım. bu özellikler kadın için ideal ama bana göre erkek dediğin esmer kara kaşlı kara gözlü uzun olur. eşime benzesin çok isterimm

bende aynen senin gibi düşünüyorum..Erkekte sarışınlık sevmem benim baba tarafım boşnak olduğu için herkes peynir gibidir anne tarafım esmer ben buğday oldum ama eşim tam istediğim gibi esmerdir. Hep ona benzesin istiyorum yüzü de esmerliğide kocişime benzesin :huhuu:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
benim yavruda babasına benziyor bence ama dudakları kalın bu dedesi, eşimde yan profilden foto çektirmeye nayılır oğluda öyle çıktı oda yandan çektiyor.

cesika gördün mü rüzgarın fotosunu

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
inciii resim nasıl ekleniyor bana özelden mesaj atsana ne güzel kocaman eklemişsin sen bende ekleyim :ayk::ayk:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
benim yavruda babasına benziyor bence ama dudakları kalın bu dedesi, eşimde yan profilden foto çektirmeye nayılır oğluda öyle çıktı oda yandan çektiyor.

cesika gördün mü rüzgarın fotosunu

gördüm mehtapçım gördüm, maşallah senin oğluna. aslında tam 4 boyutlu ile bakmalık pozisyondaymış, bir de 4 boyutlu göresydik süper olurdu. ama olsun eminim çok yakışıklı olucak o.

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
kızlar melisten son haberleri bildiriyorum. Detaylıdan az önce çıktı herşey yolundaymış çok şükür..Sahilimiz 6 günde 60 gram almış toplam 460 gram olmuş herşeyi çok iyi çıkmış renklide bakarlarken annesi Sahili Melise benzetmiş küçük Melis geliyor :cokkomik:

ha bu arada asıl bomba annesi bugün Melislerde kalıcakmış ama biliyosunuz ki Yasinle Melisin annesi küsler aksam adrenalinli bi gece olucak. İnsallah barışırlar diyorum ben...

maşallah ya ne çabuk büyüyorlar...benim kızımıda babası bana benzetmişti-ciko-ciko
bu arada benim annemlede eşim bi iyi bi kötü gerçi eşim annemi hiç kırmaz okadar laf solemesine rağman ama annem herşeye karışır biz bile annemle hep takışırız artık bizim normal halimiz bu:)...melisin annesiylede eşinin arası düzelir bebek var şimdi....

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
kızlar benim karnımda bugün bir huzursuzluk var neden acaba?
yarında bursaya gdiyorummm :1::1:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
Buarada odamizin siparisini verdik haziran sonu gelicek kismetse yarinda olcu almak icin geliyolar hali,perde ve duvar kagidi icin:huhuu:
Sen naptin onur geldiginde halledebildiniz mi odayi? Ne yapmaya karar verdiniz?

hayırlı olsun canım güle güle kullanın.duvar kağıdı olarak nasıl bişey düşünüyorsun??

kızlar melisten son haberleri bildiriyorum. Detaylıdan az önce çıktı herşey yolundaymış çok şükür..Sahilimiz 6 günde 60 gram almış toplam 460 gram olmuş herşeyi çok iyi çıkmış renklide bakarlarken annesi Sahili Melise benzetmiş küçük Melis geliyor :cokkomik:
ha bu arada asıl bomba annesi bugün Melislerde kalıcakmış ama biliyosunuz ki Yasinle Melisin annesi küsler aksam adrenalinli bi gece olucak. İnsallah barışırlar diyorum ben...

canım maşallah sahil bebeğe.eminim sahil bebek anneanneyle babanın barışmasına neden olcaktırr-ciko

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Damla,
Melis ve Sahil in güzel haberlerini aldık tebrikler canım.
Senin randevu Perşembe günümüydü kafam karışıkta karıştırdım biraz :deli:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
ayy maşallah sahilimize :sirin: demek küçük melis geliyor gözüaydın.umarım küskünlük de sona erer..

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
serap ya bişi sorcam rahmime vuruyor demişsin ya benim genelde karnımdan vuruyordu uzun zamandır ama dün gece çamaşırımın altından rahimden bir tekme yedim canımın acısı içime oturdu resmen. arka arkaya bikaç defa vurdu ordan ağlıcaktım acıdan yalvardım resmen oğlum yukarıdan vur diye neyse sonra şekil değiştirdi rahatladım. Sen de de acıyor mu ordan vurunca benimkinde mi anormallik var?

evet kötü oluyo o canım ya benim alt tarafım çıkcak gibi oluyo sızlıyo resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar