2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
hadi yaa salaklara bak..Neyse iyi yaptık galiba orayı bırakmakla..İnşallah bu son olur çok sıkıldım artık doktor değiştirmekten..Ama bu doktordan mehtap başından beri cok memnun. Melisin bi arkadaşı da onda doğum yaptı epidural sezeryan o da memnun kalmıştı inşallah bizde memnun kalırız biter bu çile artık..

Sen zaten bastada duzgun beye gitmiyimuydun yanlis mi hatirliyorum?
Yoksa sizin ordaki medicanada miydin off kafam karisti:1:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
hadi yaa salaklara bak..Neyse iyi yaptık galiba orayı bırakmakla..İnşallah bu son olur çok sıkıldım artık doktor değiştirmekten..Ama bu doktordan mehtap başından beri cok memnun. Melisin bi arkadaşı da onda doğum yaptı epidural sezeryan o da memnun kalmıştı inşallah bizde memnun kalırız biter bu çile artık..

Kalırsın canım ben çok eminim, asla değiştirmem doktorumu sen bi git gel öyle konuşuruz seninle eminim bayılacaksın

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
belki hemen çağırıyolardır, zaten sen dogum yapcak olsan senin doktorun gelicek hemennn, şimdiden bunun stresini yapma canım ya. ama gerçekten Acil girişi yok mu bu hastanenin? acil doktoru olması lazım.

canım ben bu akşam kontrole gidecektim kendimi kötü hissediyorum diye bana nöbetçi doktorun olmadığını sölediler. şaşırdım ilk defa duydum doktor olmamasını.

o bende de var canım ya, özellikler burda izmirli olanlara kaç kere aynı soruları sordum onu da unuttum. nerde oturuyosun hangi doktora gidiyosun falan filan.

ay sevindim inanın. tek bende var zannediyordum :)))

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
gerek var mı kordon kanına benim fazla bilgim yok ondan soruyorum

bilmiyorumki canım..Allah göstermesin bebişin başına bişey geldiğinde kordon kanından alınan kan hücresiyle ilik nakli yapılabiliyo hatta sinirler, kalp,böbrek vs. hücreleri bile oluşturulabiliyomuş..
insanın aklına geliyo işte ya başına gelirse diye Allah kimseyi muhtaç etmesinde..

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
benim yeni doğum yapan arkdaşın gögüsleri apse oluşturmuş kızcağın 1 hafta kadar bebeği emzirememiş çün anitbiyotik falan kullanmış, oda daha ilk zamanlarda fazla gelen sütünü sağıp derin dondurucuya koymul (akıllıca) hasta olduğu sürece bebeği bu sütlerle beslemiş bu durumlar içinbiz nasıl bir biberon alacağız kızlar avent in hangi modelini

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
benim yeni doğum yapan arkdaşın gögüsleri apse oluşturmuş kızcağın 1 hafta kadar bebeği emzirememiş çün anitbiyotik falan kullanmış, oda daha ilk zamanlarda fazla gelen sütünü sağıp derin dondurucuya koymul (akıllıca) hasta olduğu sürece bebeği bu sütlerle beslemiş bu durumlar içinbiz nasıl bir biberon alacağız kızlar avent in hangi modelini

avent yeni doğan için olanı alabilirsin Mehtapçım Bpa free olması yeterli..

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
birde kızlar mem uçlarımızın emzirilmeye hazırlanması için 8. aydan itibaren çatlak kremi kullanmamız lazımmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar