2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
benim yeni doğum yapan arkdaşın gögüsleri apse oluşturmuş kızcağın 1 hafta kadar bebeği emzirememiş çün anitbiyotik falan kullanmış, oda daha ilk zamanlarda fazla gelen sütünü sağıp derin dondurucuya koymul (akıllıca) hasta olduğu sürece bebeği bu sütlerle beslemiş bu durumlar içinbiz nasıl bir biberon alacağız kızlar avent in hangi modelini

biberon-avent.jpg

ben bunu aldım canım, cam degil, cam olması ilk aylar icin onerilmiyo. hatta ilk aylar icin bi buyuk bi kucuk diyolar ama ben 1 tane aldım, baya pahalı unku aventin biberonları.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cam olmazsa ne kullanacağız kiiiiiii????? ben de cam daha sağlıklı zannederdim

ay malzemesini bi hatırlasamyazıcam ama, kesinlikle plastik de olmayacak. aventinki sıcaktan falan etkilenmeyen, rahatlıkla kaynatılabilcek bi malzeme. unutuuuuuum adını.

Buldum buldum, polikarbon.

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
puff karnımda ve göğüslerimde bişi yok düzenli kremliyorum ikisini de ama popo tarafı zor geliyo diye sürmüyodum dün bi baktım :ayk: popomun üzerinden belime doğru çatlak dolmuş keşke ihmal etmeseydim oralara da sürseydim hergün.Şimdi akıllandım ama geç kaldım tabi :dertli:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
puff karnımda ve göğüslerimde bişi yok düzenli kremliyorum ikisini de ama popo tarafı zor geliyo diye sürmüyodum dün bi baktım :ayk: popomun üzerinden belime doğru çatlak dolmuş keşke ihmal etmeseydim oralara da sürseydim hergün.Şimdi akıllandım ama geç kaldım tabi :dertli:

ben de popomu dert etmiyorum cunku zaten vardı gençlikten kalma çatlaklarım, karnımda da olmasın isterdim ama kalır heralde izleri. çoook hafif ama daha da 3 ay var yani.

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
ben de popomu dert etmiyorum cunku zaten vardı gençlikten kalma çatlaklarım, karnımda da olmasın isterdim ama kalır heralde izleri. çoook hafif ama daha da 3 ay var yani.

napalım bugünlerin hatırası deriz artık kendimizi avutmak için elbet onlarında bi çözümü bulunur 3-5 yıla..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
napalım bugünlerin hatırası deriz artık kendimizi avutmak için elbet onlarında bi çözümü bulunur 3-5 yıla..

lazer mazerle silinmiyomus ama benim hic oyle estetik merkezleriyle isim olmaz gibi geliyo. kim gorcek catlaklarımı zaten, esimin umrunda degil, bana soz verdirip duruyo catlarsan uzulmiceksin sakın diye, hatta daha Ça...demeden kızmaya başlıyo anne olcan sen ne onemi var diye. ben de onemsemicem artık yeter. zzaten bir sürü derdim var, bir de çatlakla patlakla ugrasamam.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

sen sürmeye devam et cnm kremini onlar geçiomuş pembe çizgi şeklindeyse tabi derin çatlakların bile tedavisi varmış artık bir arkadaşım cilt problemi nedeni ile çatlamaktan beter olmuştu doğumdan 6 ay sonra tedaviye başladılar geçmeye başladığını söylüyor kendisi
ayrıca bende zaten zayıf olmama rağmen selülitte çatlakta vardı o yüzden orayı hiç düşünmüyorum sen şimdiye kadar çatlaksız kaldığına dua et bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar