2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
kızlar kel alaka olcak ama beşamel sosa yumurta koysam nasıl olur sizce? ya disarda yapilan besamellerde sanki icine yumruta koyuyoar gibi geliyo cunku benim evde yaptıgım besammel gibi olmuyo, var mı malumatı olan bu konuda?

Bak yabanci bir sitede buldum sayfayi acmadi oyuzden copy paste yapiyorum googleda yazani

2 cups milk 2 tbsp flour 5-6 tbsp butter/margarine 1-2 eggs beaten ½ tsp salt to taste ...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Bak yabanci bir sitede buldum sayfayi acmadi oyuzden copy paste yapiyorum googleda yazani

2 cups milk 2 tbsp flour 5-6 tbsp butter/margarine 1-2 eggs beaten ½ tsp salt to taste ...

he yabancılar koyuyo o zaman. deminden beri türk sitelerine baktım hiçbiri koymuyo. ama inci gibi ben de sadece sarisini koycam, beyazından nefret ederim zaten yumurtanın.

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok bayagıdır girmiyordum iyisinizdir umarım geçmişi okumak imkansız...

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
çok sağol cnm iyiyim annemlerdeydim bi kaç gün ordada nete girmek gelmedi içimden onlarla vakit geçirdim hep oğlum ii teyzesi bende iyiyim sende iyisin inş.oğlunda ii dimi?

oh iyi yapmışsınız canım..Biz de iyiyiz bugün kızlar pek sessizler herkes mayışmış durumda galiba:cokkomik:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlaarrrr ben geçen ptesi 66 kiloydum hatta 65.7 idim bugün 68 kilo çıktım sağlık ocağındaaaaaaaaaaaaaa:eek:ys::eek:ys: tartıldıktan sonra kafamı duvarlara vuracaktım yaaaa ya nasıl alıorum ben bu kiloyu anlamıorum yaa deliricemmmmm

buarada aşımı oldum acımıor diyenlere inanmayın yaa acıoo işte hatta tam enjekte ederlerken acayip yanma ve acıma hissi ile birlikte oluor acıdı işteee yaaaa:elis::elis:

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
oh iyi yapmışsınız canım..Biz de iyiyiz bugün kızlar pek sessizler herkes mayışmış durumda galiba:cokkomik:
bazen olabiliyor evet cnm
kızlaarrrr ben geçen ptesi 66 kiloydum hatta 65.7 idim bugün 68 kilo çıktım sağlık ocağındaaaaaaaaaaaaaa:eek:ys::eek:ys: tartıldıktan sonra kafamı duvarlara vuracaktım yaaaa ya nasıl alıorum ben bu kiloyu anlamıorum yaa deliricemmmmm

buarada aşımı oldum acımıor diyenlere inanmayın yaa acıoo işte hatta tam enjekte ederlerken acayip yanma ve acıma hissi ile birlikte oluor acıdı işteee yaaaa:elis::elis:

hadi bakalım sen atlattın sıra geldi bana nasıl yaptırıcam hiç cnm istemyor..

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bazen olabiliyor evet cnm

hadi bakalım sen atlattın sıra geldi bana nasıl yaptırıcam hiç cnm istemyor..

ben kaçıordum yeliz yaaa bugün hazır annem yanımdaykenn gidim dedim ama acıorr burda kızlar acımıor demişti yani sonrasında bir ağrı sızı yok ama tam yapılırken çok yanıo:dertli:

DM86

Üye
Tepki
20
Selam kızlarrr ben geldımmm gecmısı cok okuyamadım bu sayfandan devam edıorummm
asıdan bahsetmısız ben asımı olmadım ve olmıcamda dr ıstemedı benım bunye cok zayıf dıe kaldıramazsın dedı dogumdan sonraya bıraktırdı

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
biz geldikkkk...bebek ziyaretine gittik annemle... minik bir oğluş ve 24 saat içinde sünnet etmişler kuzumu yaaaaa...ve hiç bişeyi klmamış şimdi...canıda acımazmış ilk gün!
bende bende istiorummm oğluma!!! sağlıkla bi kucağıma alayımda...

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
ben kaçıordum yeliz yaaa bugün hazır annem yanımdaykenn gidim dedim ama acıorr burda kızlar acımıor demişti yani sonrasında bir ağrı sızı yok ama tam yapılırken çok yanıo:dertli:

benim vurulurken acımadı gecesi vurulan yere dokunamadım gece ağr yaptı öbür günde dokunamadım koluma sonra geçtii.geçmiş olsun tatlım.. buarada sahilin haberlerine çok sevindim..

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117

ay bende çok korkuyorum valla ama kaçış yok

kızlar oğluşuma ciciler aldım ekledim..

DM86

Üye
Tepki
20
Kızlar bende dun yatak odası ıcın park yatak ve ana kucagı baktım annanesı hedıye alacagı ıcın dun alamadım haftaya alıcaz ınsallah 110 tl park yatak ıcının yatagı 40 tl ana kucagı 75 tl dedıler guzeldıde ayrıca odamız ıcın duvar kagıdının topunu daha once ımc carsısında 50 tl olarak sormustuk ama bauhaus ta 35 tl oldugunu ogrendık sızlerlede paylasmak ıstedımmm....

aayrıca asıl bomba cok gulduk dun benım hastanede dogum 1.500 tl + yatak parasıy normalde ama yengem gecen hafta dogum yaptı kampanya yapmıslar hersey dahıl 1.000 tl cıkmıs abımde memnunıyet anketıne kampanyanızı cok begendık arkadan yıgenımızde gelıo kampanya deavm ederse bız burda daha cooook cocuk dogururuz demıs cok guldum yaaa bunun bıle kampanyası varmıs yanı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar