güle güle kullansın inşallaahhh .. nereye ekledin canım??topiğimiz m var benim haberim yok?
tatlım ben bısı almadım dun cccccc almıs bende ona hayırlısı olsun dedım bende bılmıorum onun ıcın yenı yer acıldımı dıe
güle güle kullansın inşallaahhh .. nereye ekledin canım??topiğimiz m var benim haberim yok?
tatlım ben bısı almadım dun cccccc almıs bende ona hayırlısı olsun dedım bende bılmıorum onun ıcın yenı yer acıldımı dıe
hoşgeldinnn cnmmmm ohh ne güzel yırtmışsın acıtıor zaten yaaSelam kızlarrr ben geldımmm gecmısı cok okuyamadım bu sayfandan devam edıorummm
asıdan bahsetmısız ben asımı olmadım ve olmıcamda dr ıstemedı benım bunye cok zayıf dıe kaldıramazsın dedı dogumdan sonraya bıraktırdı
yaa işte ben hep bunu diorum hemen yaptırınn yaa sünnetleriniibiz geldikkkk...bebek ziyaretine gittik annemle... minik bir oğluş ve 24 saat içinde sünnet etmişler kuzumu yaaaaa...ve hiç bişeyi klmamış şimdi...canıda acımazmış ilk gün!
bende bende istiorummm oğluma!!! sağlıkla bi kucağıma alayımda...
bnmde şimdi bişim yok ay akşamda olmasın yarın banyo yapabilirm dimi ya bi sorun olmaz dimibenim vurulurken acımadı gecesi vurulan yere dokunamadım gece ağr yaptı öbür günde dokunamadım koluma sonra geçtii.geçmiş olsun tatlım.. buarada sahilin haberlerine çok sevindim..
var yaa hatta kimi hastane dahad a güzel tümt estler doğum tek fiyat yapıorlarKızlar bende dun yatak odası ıcın park yatak ve ana kucagı baktım annanesı hedıye alacagı ıcın dun alamadım haftaya alıcaz ınsallah 110 tl park yatak ıcının yatagı 40 tl ana kucagı 75 tl dedıler guzeldıde ayrıca odamız ıcın duvar kagıdının topunu daha once ımc carsısında 50 tl olarak sormustuk ama bauhaus ta 35 tl oldugunu ogrendık sızlerlede paylasmak ıstedımmm....
aayrıca asıl bomba cok gulduk dun benım hastanede dogum 1.500 tl + yatak parasıy normalde ama yengem gecen hafta dogum yaptı kampanya yapmıslar hersey dahıl 1.000 tl cıkmıs abımde memnunıyet anketıne kampanyanızı cok begendık arkadan yıgenımızde gelıo kampanya deavm ederse bız burda daha cooook cocuk dogururuz demıs cok guldum yaaa bunun bıle kampanyası varmıs yanı
kızlar acayip sinirlerim bozuk ayrıntılı için bi sıra alamadım ya.2 kere gittim hastaneye.çok kalabalık.salak sekreter bi kağıt verecek vermedi neymiş çok klabalakımış bekliyeymişi.sıra almıştım ama inat ettim beklemedim.3,5 4 e kadar bekliyecem.la 4 kere git gel dolmuşta şaftım kaydı.girmiyorum ulen ayrıntılıya felan.başım çatlıyo.korkuyorum migrenim tutacak diye.yemek bekliyorum o gelsin hemen bi hap atacam.aksilik yarında günüm var.aallahım cünüpmuyum neyim işlerim iyi gitmedi bugün
Ben topikimizin çok hareketli günlerini çok özledim kızlaaaaaar.
kızlaarrrr ben geçen ptesi 66 kiloydum hatta 65.7 idim bugün 68 kilo çıktım sağlık ocağındaaaaaaaaaaaaaays:
ys: tartıldıktan sonra kafamı duvarlara vuracaktım yaaaa ya nasıl alıorum ben bu kiloyu anlamıorum yaa deliricemmmmm
buarada aşımı oldum acımıor diyenlere inanmayın yaa acıoo işte hatta tam enjekte ederlerken acayip yanma ve acıma hissi ile birlikte oluor acıdı işteee yaaaa:elis::elis:
kızlar ben biraz uyumaya çalışayım bakayım
selam kızlar nasılsınz bu ara gıremıyorum pek gorusemıyorz
ıyıce uzak kaldım sızden uzuluyorum buna yaa
ozluyorum sızı
sız benım yoklugumu farketmesenzde
selam canım geçen hafta özgeye sordum gezmelerde iyi dedi nasılsın bakayım oğluşun nasıl
ııyım canım cok yogun gecıyor bu ara ewe gıremıyorum resmen
özluyrn sızıdeee
walla ıyım cok sukur canım oglusumda ıyı ara sıra yokluyo annesını
sen nasılsınn tatlımm
ben de iyiyim canım çok şükür bi aksilik yok şimdilik hayırdır neden yoğunsun
ya anlamıyorum hergune bısey cıkıyorr yaa mesela yarın ewdeyım ama temzlık yapcam
carsamba mısfaırım war persembe bıyere dawetlıyım,
hep cıkıyo bıseyyy
selammm tatlımmmmmmmmmmselam kızlarrr :1::1::1::1:
sağlık olsun canım hep öyle oluyor ben de istediğim gibi zaman ayıramıyorum