karanfilimm
Aktif Üye
melisss
selam kızlarrr :1::1::1::1:
selammm tatlımmmmmmmmmm
yazın burdayı hep klımayı acıp otururum artık ewdee
hoşgelldin canım nbr?
iyidir erkek anaları sizden ne haber :deli::deli::deli:
iyidir erkek anaları sizden ne haber :deli::deli::deli:
saaoll bebeğeemmmmgeçmiş olsun canım
melise burda bişeyler yazmazsam çatlarım...ehem kem kümmmmm
melisim tatlı cadolozum benim çok sevindim ayrıntılı için...sahilimiz de iyi maşallah daha ne olsun daha ne isteriz ki...iki cadolozu çok seviyorum allahıma binlerce şükürler olsun herşey yolunda...
meloş teyzesi:3::3:
melisss
saaoll bebeğeemmmm
özledim seniii bitanemmm
kızlarr aşım hiç acımıordu ne mutlu ama taaa kii yasin demin şımarırkenn kolujma vurna kadar ya vücutta okdr yer var nasıl denk getirdide aşımın üstüne vurdun yaaaa şimdi acayip ağrıooo:dertli:
saaoll bebeğeemmmm
özledim seniii bitanemmm
kızlarr aşım hiç acımıordu ne mutlu ama taaa kii yasin demin şımarırkenn kolujma vurna kadar ya vücutta okdr yer var nasıl denk getirdide aşımın üstüne vurdun yaaaa şimdi acayip ağrıooo:dertli:
bendende iyi :dill::dill::dill::dill:ıyıyız paşa anası senden naberr:1::1:
aman iyi olun canımm.kardeşin nasıl oldu ameliyat olmuştu burnundanbizde iyiyiz canım çok şükür
saaoll bebeğeemmmm
özledim seniii bitanemmm
bendende iyi :dill::dill::dill::dill:
aman iyi olun canımm.kardeşin nasıl oldu ameliyat olmuştu burnundan
ayyy canım yaa allah şifa versin ben çok korkuyorum aşıdann :dertli::dertli:
saaoll bebeğeemmmm
özledim seniii bitanemmm
ahbende özledım balım yaaa
gecer inş guzelımm aynen esımde aynını yapıyodu wura wura ıyılestrdı kolumuuu
geçmiş olsun meliscim gözümü korkuttun ya çok mu ağrıyor bu arada sahillimze de maşallah diyeyim sana benziyormuş
üff ya kızlar eşim pc yi istiyor işi varmış iyi geceler size...
ahh delisiniz sizz
yaa derya doğuncada böle olak herhalde kız tarafı da erkek tarafıda kendi çocuğuna benzetior![]()
![]()
sen daha aşı olmadınmııı korkutuorumozmn gözünü tam byaparlarken acayip bir yanma hissedior insan ama bnm biş şikayetim olmadı geldime vi süpürdüm hatta ta ki yasin koluma geçirene kdr şimdi ağrıor ama öle dayanılmaz bişi deil korkmaa tabi önce bir yatıp kalkıp öle izlenim sölesem daha iyi herkes ilk gecesini anlatıor aşının yaa birde 2. doz var mışş napcam ben yaaa :ayk: sadece o anki yanma ürkütüor beni
korkun özgeee abendende iyi :dill::dill::dill::dill:
aman iyi olun canımm.kardeşin nasıl oldu ameliyat olmuştu burnundan
ayyy canım yaa allah şifa versin ben çok korkuyorum aşıdann :dertli::dertli:
Meliscim sahilin haberlerini aldik masallah sanada kizinada.
Annen sizde kalicakmis aksam. Yasinle aralari nasil?
üff ya kızlar eşim pc yi istiyor işi varmış iyi geceler size...
ben de korkuyorum canım ya.kardeşimde günden güne daha iyi şükür tşk ederim.
kızlar biz yatıoruz yasinin uykusu gelmiş öperimmmmm hepinizi neyse bu gecede atlatıldı kazasız belasız :1: