2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
geçmiş olsun canım
saaoll bebeğeemmmm
melise burda bişeyler yazmazsam çatlarım...ehem kem kümmmmm

melisim tatlı cadolozum benim çok sevindim ayrıntılı için...sahilimiz de iyi maşallah daha ne olsun daha ne isteriz ki...iki cadolozu çok seviyorum allahıma binlerce şükürler olsun herşey yolunda...

meloş teyzesi:3::3:

özledim seniii bitanemmm

kızlarr aşım hiç acımıordu ne mutlu ama taaa kii yasin demin şımarırkenn kolujma vurna kadar ya vücutta okdr yer var nasıl denk getirdide aşımın üstüne vurdun yaaaa şimdi acayip ağrıooo:dertli:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
saaoll bebeğeemmmm

özledim seniii bitanemmm

kızlarr aşım hiç acımıordu ne mutlu ama taaa kii yasin demin şımarırkenn kolujma vurna kadar ya vücutta okdr yer var nasıl denk getirdide aşımın üstüne vurdun yaaaa şimdi acayip ağrıooo:dertli:

bende özledım balım yaaa
gecer inş guzelımm aynen esımde aynını yapıyodu wura wura ıyılestrdı kolumuuu:cokkomik::cokkomik:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
saaoll bebeğeemmmm

özledim seniii bitanemmm

geçmiş olsun meliscim gözümü korkuttun ya çok mu ağrıyor bu arada sahillimze de maşallah diyeyim sana benziyormuş:hihi:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
ıyıyız paşa anası senden naberr:1::1:
bendende iyi :dill::dill::dill::dill:
bizde iyiyiz canım çok şükür :cokkomik:
aman iyi olun canımm.kardeşin nasıl oldu ameliyat olmuştu burnundan
saaoll bebeğeemmmm

özledim seniii bitanemmm

ayyy canım yaa allah şifa versin ben çok korkuyorum aşıdann :dertli::dertli:

derus

Aktif Üye
Tepki
123

ben de korkuyorum canım ya.kardeşimde günden güne daha iyi şükür tşk ederim.

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
saaoll bebeğeemmmm

özledim seniii bitanemmm

Meliscim sahilin haberlerini aldik masallah sanada kizinada.
Annen sizde kalicakmis aksam. Yasinle aralari nasil?

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bende özledım balım yaaa
gecer inş guzelımm aynen esımde aynını yapıyodu wura wura ıyılestrdı kolumuuu:cokkomik::cokkomik:
ahhahahahah delisiniz sizz
geçmiş olsun meliscim gözümü korkuttun ya çok mu ağrıyor bu arada sahillimze de maşallah diyeyim sana benziyormuş:hihi:

yaa derya doğuncada böle olak herhalde kız tarafı da erkek tarafıda kendi çocuğuna benzetior ;) :)

sen daha aşı olmadınmııı korkutuorumozmn gözünü tam byaparlarken acayip bir yanma hissedior insan ama bnm biş şikayetim olmadı geldime vi süpürdüm hatta ta ki yasin koluma geçirene kdr şimdi ağrıor ama öle dayanılmaz bişi deil korkmaa tabi önce bir yatıp kalkıp öle izlenim sölesem daha iyi herkes ilk gecesini anlatıor aşının yaa birde 2. doz var mışş napcam ben yaaa :ayk: sadece o anki yanma ürkütüor beni

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
ahhahahahah delisiniz sizz

yaa derya doğuncada böle olak herhalde kız tarafı da erkek tarafıda kendi çocuğuna benzetior ;) :)

sen daha aşı olmadınmııı korkutuorumozmn gözünü tam byaparlarken acayip bir yanma hissedior insan ama bnm biş şikayetim olmadı geldime vi süpürdüm hatta ta ki yasin koluma geçirene kdr şimdi ağrıor ama öle dayanılmaz bişi deil korkmaa tabi önce bir yatıp kalkıp öle izlenim sölesem daha iyi herkes ilk gecesini anlatıor aşının yaa birde 2. doz var mışş napcam ben yaaa :ayk: sadece o anki yanma ürkütüor beni

2.dozmuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaaaaaa:1::1::1::1:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336

korkun özgeee ahaha ay bende ne kötüyüm yaa herkesi korkutuorum:cokkomik:
Meliscim sahilin haberlerini aldik masallah sanada kizinada.
Annen sizde kalicakmis aksam. Yasinle aralari nasil?

ayy sorma pelinn tuhaf biraz yani annem bikaç saattir pc başındaydı yasinde arkassı dönük tv izledi halada ööle yani gerekmedikçe pek konuşma yok aynı sofrada yemek yediler ama

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlar biz yatıoruz yasinin uykusu gelmiş öperimmmmm hepinizi neyse bu gecede atlatıldı kazasız belasız :1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar