benimde aklımdan o geçiyordu benimki de pek sanmam izin vereceğini.. belki dediğin gibi o bırakırsa.. aslında çiftli çıksak.. ne güsel olurr...
ha bak valla oyle daha güzel olur, hem akılları da kalmaz
benimde aklımdan o geçiyordu benimki de pek sanmam izin vereceğini.. belki dediğin gibi o bırakırsa.. aslında çiftli çıksak.. ne güsel olurr...
ha bak valla oyle daha güzel olur, hem akılları da kalmaz
canım ben araştırdım izmirde.. 2500 ilk etapta veriyormuşun..saonra yıllık 200..
aslında gerekli olabilir..ama ilk çok veriyorsun işte..
eşim araştırmıştı, akşam ben ona tekrar anlattırayım Adacim da yarın anlatayım sana. Tr'de cok oturmus bir sistem degil zaten galiba ama yarın anlatırım olur mu?
Eden jfk ya girmiyo muydun?
Ne oldu neden vazgectin?
Ya buarada ben orda ameliyat oldum, silikon. Doktorum orasiyla anlasmaliydi oyuzden orda olmak durumunda kaldim bir gece yattim hasta bakicilarindan hic memnun kalmamistim bilginize. Tabi benim sansima kotusude denk gelmis olabilir.
canım sen çalışmıyodun de mi? yoksa yine mi karıştırdım. çalışmayan pembşi miydi?
hımm tamam canım eklerim onu da bi ara kızımın abajuruydugöremedim canım...
hamisler merhaba nasilsiniz.sizden bir ricam olucak
hadi canlarim.hanimefendinin en guzel profilini seciyoruz diye yarisma var.beyendiyinize oy verin.ys:
ys:
ys:
yok evdeyim cnm ben.. şimdide yemek yapmam lazım.. çok öpüyorum konuşalım bu konuyu bi ara..
bişe soracağım zaman eski yazışmalara bakıyordum ya da özelden birine bişi sorduysam onu okuyodum ama şimdi eski yazışmalar ve özel mesajlar da gitti dönüpp geçmişe bakamıyorum ve sinir oluyorum
bende senin gibiyim feyruka
bikaç kişi dışında aklımda yok benimde kim nerde napıyo hiç ama olsun herkes anlayışla karşılar birbirini takılma sakın buna
jfk ile ilgili biraz sıkıntılar oldu Pelincim..İçimize sinmedi orası.Doktora da çok ısınamamıştık zaten. O yüzden değiştirdik sen hangisinden memnun kalmadın jfk mı, medicana mı?
ama bunun nedeni ne acaba??? ayrıca sürekli aynı kişilere aynı şeyleri soruyorum ve gerçekten artık sormaya utanıyorum:ilknur:
hımm tamam canım eklerim onu da bi ara kızımın abajuruydu
iyiyiz teşekkür ederiz
ama ben oyumu kullandııımm-ciko
kızlar az önce jfk yı aradım akşam nöbetçi doktorları olmuyormuş çok şaşırdım nasıl bir hastaneki akşamları nöbetçi doktorları olmaz. ya doğuracağım tutarsa nolcakkkkkkk:iyyyy:
ama bunun nedeni ne acaba??? ayrıca sürekli aynı kişilere aynı şeyleri soruyorum ve gerçekten artık sormaya utanıyorum:ilknur:
Jfk da olmustum ben ameliyatimi. Dedigim gibi doktorum sadece orda ameliyat yapiyodu. Ameliyattan sonra aksam beni kaldirip yurutmek icin geldiler neyse benim tansiyon sorunum var hep dusuktur ameliyattan sonra iyice dustu tabi sonra iki kisi beni kaldirmaya calisti ama bi gorsen karga tulumba dedimki tansiyonum dustu bayilicam sanirim diyorum hala daha kaldirmaya calisiyolar en sonunda bi bagirdim birakin dedim kalkamicam gozum karardi sonra kaldirirsiniz. Oylelikle biraktilar. Salaklar ya nasil gicik olmustum....