2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
anaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm daha neler neden böyle pahalı canım yaaa

Kuş konduruyorlar ya :cokkomik:

Valla doktorum orada olmasa başka hastane tercih ederdim; ama maalesef İzmir'de de özel hastane denilince bir elin beş parmağını geçmiyor işte. :acep:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
valla canım bende ne zamandır kafama göre bir kek bulamıyordum.taki bu tarifi bulana kadar.mükemmel oldu mükemmel:nk:
artık hep bunu yapıyorum.he tabi havuçlu istersen:panter:

Ayy tarif çok güzelmiş ama evde havucum yok ki:uzgun:

cevizli tarcınlı havuclu kekim var verimmmmmmiiiiiiiiiiiiiiii:zopa:

Off havucum yokkk:acep:
Havuç yerine elma koysam olma mı :nanik:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
ne bilim tatlım burda bana sezeryan 1000 dediler iskenderunda da özel palmiye kadın doğum var orası cok iyi bi yer orda da emekli sandığına sezeryan 500 demişler sizin ssk mı emekli sandığı mı nasıl

SSK canım oralardaki fiyatlar farklıdır küçük yerler.

gözün aydın canım maşallah kuzuya nereye gittin detaylı için?

Elma epidural farkı neymiş biliyo musun? Fiyatlar iyiymiş.

Onu sormadım Damlacığım ama bak Mehtap cumartesi orda sorsun senin için.

Araya pat diye giricem; ama ne kadar ucuz :acep:

Benim gittiğim hastanede doğum 4.750'den başlıyordu en son zam gelmeden önce :dusun:

Ah canım ona bakarsan benim arkadaşım 4 yıl evvel Kadıköy-Şifaya 5.000,00 TL bırakıp geldi.Tutturduğuna

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
Kuş konduruyorlar ya :cokkomik:

Valla doktorum orada olmasa başka hastane tercih ederdim; ama maalesef İzmir'de de özel hastane denilince bir elin beş parmağını geçmiyor işte. :acep:

cnm valla allah kolaylık versin ben istanbul pendik teyim ve bizim orda çok şükür hastane fiyatları uygun benim gittiğim hastanede normal doğum:430 epudural farkı:225 tl
sezeryan :800 tl
inan 150+kdv ye doğum yaptıran hastaneler var pendik'imi bir kez daha sever oldum 4750 içime otururdu valla :eek:ys:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Bizim burda normal doğım 500 falan sanırım kızlar.
Epidural farkı da o kadar çok değil.
Melis olsa kızardı bana sen sus diye:1:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
kızlar doğum fiatlarından bahsediyorsunuz heralde benim gittiğim hastanede çok pahalı yaa yılbaşından önce sezeryan 4000 tl idi şimdi hiç sormadım

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Damla açıkcası ben Mehtap ve Melis senin Düzgün beye devam etmeni istiyoruz.Tabi son karar senin ama en azından birkez dene sende Gülfemle aradki farkı anlıycaksın.Hem hastanede daha iyi...

Suit oda daha geniş canım misafirler için özel bölmeli oturma gurubu falan var.Ben odaya bakarken eşim dalga geçiyor burada kimi ağırlıycaksın gün arkadaşlarınla kısırmı yapıcan diye :zonk:

napsam o zaman bu ayki kontrole direk Düzgün beye mi gitsem? Of bıktım bu doktor işinden yaa valla çok canım sıkıldı..Sen artık kesin Düzgün bey e devam ediceksin dimi?
ahaha iyi yorum yapmış eşin çok güldüm :1:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
İstemez miyim hiç canım,çok mutlu olurum:panter::panter:

malzemeler ; 3 yumurta 2 su bardağı şeker ( çok tatlı olmasın dersen 1,5 koyabilrsin) bir su bardağı yoğurt, bir su bardağına yakın sıvı yağ, bir tatlı kaşığı karbonat biraz tarçın (istersen tabi) bir vanilya aldığı kadar un bide istersen limon yada portakal kabuğu rendeleyebilirsin hoş koku veriyor.

yapılışı; yumurta ve şeker güzelce çırpılır şeker eriyene kadar sonra limon yada portakal kabuğu rendelenir tarçın vanilya katılır yoğurt ilave edilip çırpılır sonra sıvı yağ katılır unuda ilave edip güzelce karıştırlır un fazla koymasan daha iyi olur çok koyu kıvamlı olmasın ve son olarak bir tatlı kaşığı karbonat (soda) üzerine limon sıkılıp karışıma katılarak tekrar güzelce karıştırılır ve çok kızgın olmayan fırında pişirilir pişme süresini kendin ayarlarsın fırına göre değişiyor çünkü arada kürdanla kontrol edersen zaten anlaşılıyor pişip pişmediği AFİYET OLSUN..-ciko

Tepki
67
izmirde bi elin parmagını gecmeyen ozel hastane malatyada cosmus durumda:D adamlar egitime ve saglıga cok onem vermisler 15 16 tane ozel hastane var.. sizin suit oda dedikleriniz varya burda butun odalar ole.. hic iki kisi kalmiyosun zaten:D ve epidural dahil 600 oduyoruz tabi emekli sandigi icin.. o yuzden burda dogurmadan gitmek istemedik bizde.. yoksa tayinciyiz:D

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
bu pahalılık şehirden şehire farkediyo ozaman

Evet sanırım :uzgun:

evde doğururum daha iyi,
+ömür makas....
-patttt..

ölür korkudan herhal kocam.. :nanik:

:cokkomik: :cokkomik:

SSK canım oralardaki fiyatlar farklıdır küçük yerler.

Onu sormadım Damlacığım ama bak Mehtap cumartesi orda sorsun senin için.

Ah canım ona bakarsan benim arkadaşım 4 yıl evvel Kadıköy-Şifaya 5.000,00 TL bırakıp geldi.Tutturduğuna

4 yıl önce hemde aboooo:bayil:

cnm valla allah kolaylık versin ben istanbul pendik teyim ve bizim orda çok şükür hastane fiyatları uygun benim gittiğim hastanede normal doğum:430 epudural farkı:225 tl
sezeryan :800 tl
inan 150+kdv ye doğum yaptıran hastaneler var pendik'imi bir kez daha sever oldum 4750 içime otururdu valla :eek:ys:

Valla süpermiş fiyatlar :sinifsinif:

Bizim burda normal doğım 500 falan sanırım kızlar.
Epidural farkı da o kadar çok değil.
Melis olsa kızardı bana sen sus diye:1:

500 TL nerde 5000 nerde ya :dusun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar