duygusedat
Aktif Üye
Araya pat diye giricem; ama ne kadar ucuz :acep:
Benim gittiğim hastanede doğum 4.750'den başlıyordu en son zam gelmeden önce :dusun:
anaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm daha neler neden böyle pahalı canım yaaa
Benim gittiğim hastanede doğum 4.750'den başlıyordu en son zam gelmeden önce :dusun:
Kızlar tamamen alakasız bir yerden gireceğim kusura bakmayın.
Malum yarın için kek yapmam lazım.
Elinde şöyle güzel,denenmiş bir tarifi olan var mı acep :cee
anaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm daha neler neden böyle pahalı canım yaaa
Kuş konduruyorlar ya
Valla doktorum orada olmasa başka hastane tercih ederdim; ama maalesef İzmir'de de özel hastane denilince bir elin beş parmağını geçmiyor işte. :acep:
Kuş konduruyorlar ya
Valla doktorum orada olmasa başka hastane tercih ederdim; ama maalesef İzmir'de de özel hastane denilince bir elin beş parmağını geçmiyor işte. :acep:
valla canım bende ne zamandır kafama göre bir kek bulamıyordum.taki bu tarifi bulana kadar.mükemmel oldu mükemmel:nk:
artık hep bunu yapıyorum.he tabi havuçlu istersenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
cevizli tarcınlı havuclu kekim var verimmmmmmiiiiiiiiiiiiiiii:zopa:
ne bilim tatlım burda bana sezeryan 1000 dediler iskenderunda da özel palmiye kadın doğum var orası cok iyi bi yer orda da emekli sandığına sezeryan 500 demişler sizin ssk mı emekli sandığı mı nasıl
gözün aydın canım maşallah kuzuya nereye gittin detaylı için?
Elma epidural farkı neymiş biliyo musun? Fiyatlar iyiymiş.
Kuş konduruyorlar ya
Damla açıkcası ben Mehtap ve Melis senin Düzgün beye devam etmeni istiyoruz.Tabi son karar senin ama en azından birkez dene sende Gülfemle aradki farkı anlıycaksın.Hem hastanede daha iyi...
Suit oda daha geniş canım misafirler için özel bölmeli oturma gurubu falan var.Ben odaya bakarken eşim dalga geçiyor burada kimi ağırlıycaksın gün arkadaşlarınla kısırmı yapıcan diye :zonk:
oğlumun resmini avatar resmim yaptım
İstemez miyim hiç canım,çok mutlu olurum
bu pahalılık şehirden şehire farkediyo ozaman
evde doğururum daha iyi,
+ömür makas....
-patttt..
ölür korkudan herhal kocam.. :nanik:
SSK canım oralardaki fiyatlar farklıdır küçük yerler.
Onu sormadım Damlacığım ama bak Mehtap cumartesi orda sorsun senin için.
Ah canım ona bakarsan benim arkadaşım 4 yıl evvel Kadıköy-Şifaya 5.000,00 TL bırakıp geldi.Tutturduğuna
cnm valla allah kolaylık versin ben istanbul pendik teyim ve bizim orda çok şükür hastane fiyatları uygun benim gittiğim hastanede normal doğum:430 epudural farkı:225 tl
sezeryan :800 tl
inan 150+kdv ye doğum yaptıran hastaneler var pendik'imi bir kez daha sever oldum 4750 içime otururdu vallays:
Bizim burda normal doğım 500 falan sanırım kızlar.
Epidural farkı da o kadar çok değil.
Melis olsa kızardı bana sen sus diye:1:
oğlumun resmini avatar resmim yaptım
kızlaaar saçını boyatan boyatacak olan?yada benim gibi kalakalan kim var acaba boya hakkındaki düşüncelerinizi alasamm..sizin ve drlarınızın..
süper valla bende doktorumdan böyle bir resim istiycem