2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Kızlar tamamen alakasız bir yerden gireceğim kusura bakmayın.
Malum yarın için kek yapmam lazım.
Elinde şöyle güzel,denenmiş bir tarifi olan var mı acep :cee

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
kızlar merhaba nasılsınız
ben buğün ayrıntılı ultrasona girdim herşey çok ii çıktı şükürler olsun
bebeğim aynı babası çok güzel poz verdi güzel oğlum...

cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bende bugün kontrole gidicem kısmetse kızımı görücem bakalım bizimki kime benziyo:hihi:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Damla ben Düzgün beye geri döndüm haberin vardır.
Ve onu bıraktığıma çok pişman oldum.Son Düzgün beye gidişimi sana özetliyeyim.
Gittik eşimle içeri girdik ayağa kalktı bizi karşıladı tokalaştık hatırımızı sordu ve sonra muayeneye geçti.Ben başımdan geçenleri anlattım Düzgün beye sordum.Eğer siz yap derseniz amniyosentez yapıcam ne dersiniz.
O bunun çok manasız olduğunu söyledi falan.
Sonra hastaneden doğum fiyatı aldık,odaları gezdik hizmetlisine kadar gayet ilgiliydiler.

ben senin durumu hep takip ettim Elmacım Melis sağolsun söyledi. Benim kafam senin olaydan sonra çok karıştı açıkçası güvenim de sarsıldı. Zaten o yüzden ayrıntılı randevumu iptal ettirdim Recep Has'a gittim.Ali bey hakkında hep iyi yorumlar okumuştuk ama senin başına gelenler canımı cok sıktı.Şimdi ne yapıcam ben de bilmiyorum..Eşim beylikdüzü medicanaya git diyo ama o kadar para vermek hiiiç istemiyorum ayrıca orası içinde para için saçma sapan şeyler istiyorlar diye duydum. Aklım çok karışık. Düzgün beye mi geçsem yoksa :acep:
doğum için ne fiyatlar verdiler?

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Kızlar tamamen alakasız bir yerden gireceğim kusura bakmayın.
Malum yarın için kek yapmam lazım.
Elinde şöyle güzel,denenmiş bir tarifi olan var mı acep :cee

valla canım bende ne zamandır kafama göre bir kek bulamıyordum.taki bu tarifi bulana kadar.mükemmel oldu mükemmel:nk:
artık hep bunu yapıyorum.he tabi havuçlu istersen:panter:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
ben senin durumu hep takip ettim Elmacım Melis sağolsun söyledi. Benim kafam senin olaydan sonra çok karıştı açıkçası güvenim de sarsıldı. Zaten o yüzden ayrıntılı randevumu iptal ettirdim Recep Has'a gittim.Ali bey hakkında hep iyi yorumlar okumuştuk ama senin başına gelenler canımı cok sıktı.Şimdi ne yapıcam ben de bilmiyorum..Eşim beylikdüzü medicanaya git diyo ama o kadar para vermek hiiiç istemiyorum ayrıca orası içinde para için saçma sapan şeyler istiyorlar diye duydum. Aklım çok karışık. Düzgün beye mi geçsem yoksa :acep:
doğum için ne fiyatlar verdiler?

Damla açıkcası ben Mehtap ve Melis senin Düzgün beye devam etmeni istiyoruz.Tabi son karar senin ama en azından birkez dene sende Gülfemle aradki farkı anlıycaksın.Hem hastanede daha iyi...

suit odaya. olunca ne dahil oluyor...
fiyatları çok pahalı değilmiş... extra çıkarmazlarsa...

Suit oda daha geniş canım misafirler için özel bölmeli oturma gurubu falan var.Ben odaya bakarken eşim dalga geçiyor burada kimi ağırlıycaksın gün arkadaşlarınla kısırmı yapıcan diye :zonk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar