Şİmdi melis olsaydı da şu Bana Herşey Yakışırdaki hatuna laf söyleseydi, çok gıcık bi tippppp
şimdi okuyunca yazdıklarını heyecan yaptım. haftaya cumada bizim kontrolümüz var. bakalım bizimki kime benziyo.
tez zamanda gelir insallah kuzummm.. bebişinede koccaman bi masallahhh 26 cm bide bas popo mesafesi kızlar yaa. bacaklarida katsat nerdeyse 35 cm cococuk var icinde yaaaadogduklarında 50 falan oluyolar sanirim .. vayy be nasi bi mucize bu yaaaaaaaaaa
oyyy maşallah orkan ımıza.bizimki de ne bana ne babaya benziyor canım.kızz bende çok tatlı yiyorum hergün bir krizim tutuyor ki sorma en son amniyo sıvım normaldi benim.acaba hem tatlı hem tuzlu yiyorum diye mi
oo kocaman olmuş orkanımız
çok sevindim canım:sila:
bu arada ben de ekledim cicileri pek bişey yok daha ama aldıkça eklerim:nk:
Şİmdi melis olsaydı da şu Bana Herşey Yakışırdaki hatuna laf söyleseydi, çok gıcık bi tippppp
oyyy maşallah orkan ımıza.bizimki de ne bana ne babaya benziyor canım.kızz bende çok tatlı yiyorum hergün bir krizim tutuyor ki sorma en son amniyo sıvım normaldi benim.acaba hem tatlı hem tuzlu yiyorum diye mi
sahi melis nerde
Temizlik yapıyormuş, yine yorulcak gelcek buraya
Bi türlü yazı rengimi bulamadım yaaaaaaaa
vaaaaaaaauvvvvv eferim kız güzel yazmışsın :1:
öncelikleee herkeseeee gunaydınnnnnnn.... esracım guzel olmus yazdıgınnnn.. helaaaall diyorumm
esracım çok güzel olmuşş
bakalım bi cevap gelicek mi
esrant süper olmuş. inşallah silerler açtık göbüşleri o kadar.
kız maşallah şu erkek analarına haaa.damlacım sevindim cücüğünün iyi olmasına.yaw boşuna dememişler ye tatlıyı doğur hakkıyı...:zonk:bende tatlı hala tam olarak yiyemiyorum.ama çok severdim yani.yiyin bakalım tatlıları sıra bizede gelir elbett:nk::nk:
sahi melis nerde
kız maşallah şu erkek analarına haaa.damlacım sevindim cücüğünün iyi olmasına.yaw boşuna dememişler ye tatlıyı doğur hakkıyı...:zonk:bende tatlı hala tam olarak yiyemiyorum.ama çok severdim yani.yiyin bakalım tatlıları sıra bizede gelir elbett:nk::nk:
canım çok tatlı renkler benim demek istediğim tonlarda bunlar.ama sana tavsiyem loreal boya kullan derim.hem daha kaliteli hem renkler daha güzel şekerim.benden tavsiye yane.ama tavsiyeme uy pişman olmassın.
oyyyyyy hem çok yemişim hem çok yorulmuşum
Cevap yazacaklarını sanmıyorum kızlar,zaten umrumda da değil cevapları.
Konularımızı silsinler yeter..
damla hangi doktora gitmeye karar verdin?
damla hangi doktora gitmeye karar verdin?