2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
şimdi okuyunca yazdıklarını heyecan yaptım. haftaya cumada bizim kontrolümüz var. bakalım bizimki kime benziyo.

tez zamanda gelir insallah kuzummm.. bebişinede koccaman bi masallahhh 26 cm bide bas popo mesafesi kızlar yaa. bacaklarida katsat nerdeyse 35 cm cococuk var icinde yaaaa:D dogduklarında 50 falan oluyolar sanirim .. vayy be nasi bi mucize bu yaaaaaaaaaa

oyyy maşallah orkan ımıza.bizimki de ne bana ne babaya benziyor canım.kızz bende çok tatlı yiyorum hergün bir krizim tutuyor ki sorma en son amniyo sıvım normaldi benim.acaba hem tatlı hem tuzlu yiyorum diye mi

oo kocaman olmuş orkanımız
çok sevindim canım:sila:

bu arada ben de ekledim cicileri pek bişey yok daha ama aldıkça eklerim:nk:

sağolun kızlar epey büyümüş ya. Önce yüzünü göstermedi sıpa eliyle kapattı 10 dakikaya yakın uğraştık açsın diye sinir ettik resmen çocuğu doktor dürtüyo ben öksürüyorum en son gösterdi paşa :cokkomik: sevsevon herkeste farklı olabilir canım ailede de şeker hastalığı var bizim o yüzden dikkat et dedi doktor korktum ben de yemiyorum şimdi tatlı. Dikkatli olmakta fayda var..

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
oyyy maşallah orkan ımıza.bizimki de ne bana ne babaya benziyor canım.kızz bende çok tatlı yiyorum hergün bir krizim tutuyor ki sorma en son amniyo sıvım normaldi benim.acaba hem tatlı hem tuzlu yiyorum diye mi

kız maşallah şu erkek analarına haaa.damlacım sevindim cücüğünün iyi olmasına.yaw boşuna dememişler ye tatlıyı doğur hakkıyı...:zonk:bende tatlı hala tam olarak yiyemiyorum.ama çok severdim yani.yiyin bakalım tatlıları sıra bizede gelir elbett:nk::nk:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
vaaaaaaaauvvvvv eferim kız güzel yazmışsın :1:

öncelikleee herkeseeee gunaydınnnnnnn.... esracım guzel olmus yazdıgınnnn.. helaaaall diyorumm

:eek::eek:esracım çok güzel olmuşş:eek: bakalım bi cevap gelicek mi

esrant süper olmuş. inşallah silerler açtık göbüşleri o kadar.

Cevap yazacaklarını sanmıyorum kızlar,zaten umrumda da değil cevapları.
Konularımızı silsinler yeter..

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
kız maşallah şu erkek analarına haaa.damlacım sevindim cücüğünün iyi olmasına.yaw boşuna dememişler ye tatlıyı doğur hakkıyı...:zonk:bende tatlı hala tam olarak yiyemiyorum.ama çok severdim yani.yiyin bakalım tatlıları sıra bizede gelir elbett:nk::nk:

hoşgeldin nesli nasıl oldun canım iyileştirdi mi kocişin seni -ciko şaka bir yana nasılsın? inşallah yersin tatlıları canım ben tatlı manyağıydım bir ara bırakmıştım şimdi tekrar başladı

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316

temizlik yapyomuş canım..

bende artık yiyemiyorum canım yaa.Neyse kuzucuk iyi olsunda yemesekte olur..

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kızzz gülayyy noldu sesin kesildi.yaw cuvap yazsana boya konusunda gıı.merak ettim kara verdinmi?lo kıro:alsana:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
canım çok tatlı renkler benim demek istediğim tonlarda bunlar.ama sana tavsiyem loreal boya kullan derim.hem daha kaliteli hem renkler daha güzel şekerim.benden tavsiye yane.ama tavsiyeme uy pişman olmassın.

kutunun üstündeki renkler hep koyu oluyo bende saçımın rengi koyuya ..
hangi markada daha iyi tutar acaba? bi ton daha açık alsam sırıtır mı ki? :panter:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
Cevap yazacaklarını sanmıyorum kızlar,zaten umrumda da değil cevapları.
Konularımızı silsinler yeter..

bende yazmıştım ama cevap vermemişlerdi...
çok güzel yazmışsın..tüm söylemek istediklerimizi söylemişsin....
bu kadar saçma bir karar veren forum adminleri senin bu sözleri anlıyacak kapasiteleri olduğunu düşünmüyorum....
neyse sadece paylaştıklarımızı silsinler...
cevap vermelerine gerek yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar