hoşgeldin nesli nasıl oldun canım iyileştirdi mi kocişin seni -ciko şaka bir yana nasılsın? inşallah yersin tatlıları canım ben tatlı manyağıydım bir ara bırakmıştım şimdi tekrar başladı
tünayydıın hanımefendileerrrrrrrrrrrr-ciko-ciko
kutunun üstündeki renkler hep koyu oluyo bende saçımın rengi koyuya ..
hangi markada daha iyi tutar acaba? bi ton daha açık alsam sırıtır mı ki?
bi durun da çamaşır seriyim geleyim..
Mehtapçım Gülfeme devam ediyorum şimdilik. Daha iyisini bulana kadar devam edicem. Bakalım bu ayki kontrol nasıl geçicek? Ayrıntılıyı orda yaptımadım ya tepkisini merak ediyorum.
Damla ben Düzgün beye geri döndüm haberin vardır.
Ve onu bıraktığıma çok pişman oldum.Son Düzgün beye gidişimi sana özetliyeyim.
Gittik eşimle içeri girdik ayağa kalktı bizi karşıladı tokalaştık hatırımızı sordu ve sonra muayeneye geçti.Ben başımdan geçenleri anlattım Düzgün beye sordum.Eğer siz yap derseniz amniyosentez yapıcam ne dersiniz.
O bunun çok manasız olduğunu söyledi falan.
Sonra hastaneden doğum fiyatı aldık,odaları gezdik hizmetlisine kadar gayet ilgiliydiler.
Damla ben Düzgün beye geri döndüm haberin vardır.
Ve onu bıraktığıma çok pişman oldum.Son Düzgün beye gidişimi sana özetliyeyim.
Gittik eşimle içeri girdik ayağa kalktı bizi karşıladı tokalaştık hatırımızı sordu ve sonra muayeneye geçti.Ben başımdan geçenleri anlattım Düzgün beye sordum.Eğer siz yap derseniz amniyosentez yapıcam ne dersiniz.
O bunun çok manasız olduğunu söyledi falan.
Sonra hastaneden doğum fiyatı aldık,odaları gezdik hizmetlisine kadar gayet ilgiliydiler.
kızlar merhaba nasılsınız
ben buğün ayrıntılı ultrasona girdim herşey çok ii çıktı şükürler olsun
bebeğim aynı babası çok güzel poz verdi güzel oğlum...
bende yazmıştım ama cevap vermemişlerdi...
çok güzel yazmışsın..tüm söylemek istediklerimizi söylemişsin....
bu kadar saçma bir karar veren forum adminleri senin bu sözleri anlıyacak kapasiteleri olduğunu düşünmüyorum....
neyse sadece paylaştıklarımızı silsinler...
cevap vermelerine gerek yok...
tatlım senin zaten amniyosentezlik bi durumun yokki testlerin gayet normaldi
looo loreal buldum bundan istiyoruuuuuuum ama lorealin hangi renk boyası bu resimdeki bulamadım..
Ekli dosyayı görüntüle 7550
helllppp?
çok teşekkür ederim cnm41 kere maşallah oğluna herşeyin yolunda olmasına çok sevindim güzelim:sila::sila::sila:
maaşallah cnm oğluşuna kaç gram olmuş boyu ne kadarmış yazsana
Tatlım öylede Utku bey ısrarla amniyosentez yapmamı istemişti ya ondan dolayı.
Bu arada Utku beyin kartına bakarken farkettimki kendisiamniyosentez uzmanıymış.Yani uzmanlık alanını bana kanıtlamaya çalışmış.Gülfem hala beni aramadı Utku bey raporumu ve videomu vermedi.Bombalıycam orayı Damlaya dua etsinler arkadaşıma kıyamıyorum hastanesiz kalmasın