2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
hoşgeldin nesli nasıl oldun canım iyileştirdi mi kocişin seni -ciko şaka bir yana nasılsın? inşallah yersin tatlıları canım ben tatlı manyağıydım bir ara bırakmıştım şimdi tekrar başladı

hoşbulduk sevalcim.yok valla bi yardımı olmadı herifin:zopa::zopa:

biraz daha iyiyim faranjit olmuşum sanırım.öksürüğüm var işte.inşallah yerim.bu kadar güçsüz olmamın sebebi zaten tatlı yiyemiyor olmam.enerjim yok yani.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kutunun üstündeki renkler hep koyu oluyo bende saçımın rengi koyuya ..
hangi markada daha iyi tutar acaba? bi ton daha açık alsam sırıtır mı ki? :panter:

hayatım dedim ya loreal kullan.ben kolestona fazla güvenmiyorum.loreal çok güzel saçı kurutmuyo sertleştirmiyo.renkleri de çok daha kaliteli canım.ama yine de sen bilirsin tabi-ciko

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Mehtapçım Gülfeme devam ediyorum şimdilik. Daha iyisini bulana kadar devam edicem. Bakalım bu ayki kontrol nasıl geçicek? Ayrıntılıyı orda yaptımadım ya tepkisini merak ediyorum.

Damla ben Düzgün beye geri döndüm haberin vardır.
Ve onu bıraktığıma çok pişman oldum.Son Düzgün beye gidişimi sana özetliyeyim.
Gittik eşimle içeri girdik ayağa kalktı bizi karşıladı tokalaştık hatırımızı sordu ve sonra muayeneye geçti.Ben başımdan geçenleri anlattım Düzgün beye sordum.Eğer siz yap derseniz amniyosentez yapıcam ne dersiniz.
O bunun çok manasız olduğunu söyledi falan.
Sonra hastaneden doğum fiyatı aldık,odaları gezdik hizmetlisine kadar gayet ilgiliydiler.

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
kızlaaar saçını boyatan boyatacak olan?yada benim gibi kalakalan kim var acaba boya hakkındaki düşüncelerinizi alasamm..sizin ve drlarınızın..

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Gittik eşimle içeri girdik ayağa kalktı bizi karşıladı tokalaştık hatırımızı sordu ve sonra muayeneye geçti.Ben başımdan geçenleri anlattım Düzgün beye sordum.Eğer siz yap derseniz amniyosentez yapıcam ne dersiniz.
Sonra hastaneden doğum fiyatı aldık,odaları gezdik hizmetlisine kadar gayet ilgiliydiler.

tatlım senin zaten amniyosentezlik bi durumun yokki testlerin gayet normaldi

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221

hangi hastane ne kadar fiyat aldın...:panter:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kızzz gülayyy noldu sesin kesildi.yaw cuvap yazsana boya konusunda gıı.merak ettim kara verdinmi?lo kıro:alsana:

looo loreal buldum bundan istiyoruuuuuuum ama lorealin hangi renk boyası bu resimdeki bulamadım..
aishwarya-loreal.jpg

helllppp?

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
bende yazmıştım ama cevap vermemişlerdi...
çok güzel yazmışsın..tüm söylemek istediklerimizi söylemişsin....
bu kadar saçma bir karar veren forum adminleri senin bu sözleri anlıyacak kapasiteleri olduğunu düşünmüyorum....
neyse sadece paylaştıklarımızı silsinler...
cevap vermelerine gerek yok...

Aynen ben de zannetmiyorum anlayacaklarını.
Neyse bakalım bi gelişme olacak mı,inşallah silinir konular.

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
tatlım senin zaten amniyosentezlik bi durumun yokki testlerin gayet normaldi

Tatlım öylede Utku bey ısrarla amniyosentez yapmamı istemişti ya ondan dolayı.
Bu arada Utku beyin kartına bakarken farkettimki kendisiamniyosentez uzmanıymış.Yani uzmanlık alanını bana kanıtlamaya çalışmış.Gülfem hala beni aramadı Utku bey raporumu ve videomu vermedi.Bombalıycam orayı Damlaya dua etsinler arkadaşıma kıyamıyorum hastanesiz kalmasın :lala:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Tatlım öylede Utku bey ısrarla amniyosentez yapmamı istemişti ya ondan dolayı.
Bu arada Utku beyin kartına bakarken farkettimki kendisiamniyosentez uzmanıymış.Yani uzmanlık alanını bana kanıtlamaya çalışmış.Gülfem hala beni aramadı Utku bey raporumu ve videomu vermedi.Bombalıycam orayı Damlaya dua etsinler arkadaşıma kıyamıyorum hastanesiz kalmasın :lala:

boşver tatlım sen utkuyu falan bulandırma kafanı sonuçta anlatılanlara göre düzgün bey de gayet iyi bir doktor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar