Yarın giremeyeceğim canım ama eğer girebilecek olsaydım
anlatacaklarımdan sonra eminim bir daha iş yapmazdın
ya hiç bişi yapasım gelmiyor zor süpürüp siliyorum onunda yarısını eşim yapıyor sırf naz ama benimki bebekten göbekten falan değil yani
Yarın giremeyeceğim canım ama eğer girebilecek olsaydım
anlatacaklarımdan sonra eminim bir daha iş yapmazdın
Azcık kaldı canım,sonra dinleneceğim inşallah-ciko
Aaa seni de mi :sirin:
Bilsem daha güzel şeylerden bahsedip heveslendirirdim sizi kızlar
Tam sayılmaz canım,kurtulmama var daha
Ayy canın istemesin ama ben söyledim diye:acep:
ya hiç bişi yapasım gelmiyor zor süpürüp siliyorum onunda yarısını eşim yapıyor sırf naz ama benimki bebekten göbekten falan değil yani
biraz geç oldu cnm ama annem tabikide -rgulu
İŞte mesajı yazdım ve de gönderdim kızlar,okuyup yorum yaparsanız sevinirim.
Elimden geldiğince dikkatli yazmaya çalıştım,umarım bir kusur yoktur.
Sitenin en altında bulunan bize ulaşın kısmından yazdım,ne olur kime gider bilmiyorum.
Cevap gelmeyeceğine de eminim de bakalım artık..
Merhaba sayın site yöneticileri..
Ben 2011 Eylül Anneleri konusunda yaşanılan olaylar sonucunda "kendi isteğimle,üyeliğimin hiç olarak sonlandırıldığı" arkadaşlardan biriyim.
Nickim : esrant
Daha önce de bir çok arkadaşım size mesaj yazarak durumun garipliğini,bir türlü anlamlandıramadığını söylediği için,ben yeniden bu konuya girmek istemiyorum.
Bizim amacımız yalnızca burda kurmuş olduğumuz dostluğu,paylaşımları kaybetmemekti,nitekim bunu da başardık.
Sizler çok büyük bir site olmanın verdiği rahatlıkla,insanların neler düşündüğünü bile önemsemiyor,dediğiniz gibi okumadan,anlamadan değerlendirmelerde bulunuyor,özel mesajlarımıza dahi müdahale ederek geride kalıp yana yakıla bizleri arayan arkadaşlarımıza ulaşmamızı engelliyor,bu şekilde sitenin huzurunu sağladığınızı düşünüyorsunuz.
Biz hepimiz okumuş,belli bir seviyeye gelmiş insanlarız.
Binlerce mesajımız var sitenizde,ve ben kalıbımı basarım ki o mesajlarından bir tanesinde dahi tek bir çirkin kelime bulamazsınız.
Kaldı ki yapmış olduğunuz haksızlığın karşısında da hiçbirimiz tek bir kötü laf,hakaret etmedik..
Gene de belli kurallar ve kendi saygımız çerçevesinde yapılan haksızlığa karşı geldiğimizi belirttik.
Sonuç olarak evet istediğiniz oldu,hepimiz siteden uzaklaştık.
Umarım istediğiniz olmuştur ve bizim gitmemizle sitenizde huzur ortamı kurulmuştur !
Benim bunu asıl yazma amacım şudur:
Malumunuz olduğu üzre,aylardır paylaşım yaptığımız 2011 Eylül Anneleri başlıklı konumuz,hakkımızı aramamız üzerine kapatılmıştır.
Şimdi Eylül anneleri isimli başlık altında da bulunan,bizzat bizler tarafından açılan,içinde kişisel resimlerimiz,bebeklerimizin kıyafetlerinin bulunduğu 2 konumuz daha vardır.
Biz hepimiz,olmadığımız,kesinlikle tek kelime dahi etmemize izin verilmeyen bir sitede,daha önce açmış olduğumuz bu konuların tamamen silinmesini istiyoruz.
Bize ait olan bir başlığı sizin kapatmaya hakkınız varsa,gene bize ait olan bir başlığın kapanmasını istemeye bizim de hakkımız olduğunu düşünüyoruz.
Dediğim gibi o 2 başlık da çok kişisel başlıklardır ve bizim olmadığımız yerde bize ait bu kadar kişisel başlıkların bulunması bizi aşırı derecede rahatsız etmektedir.
Şimdiye kadar anlamadınız,dinlemediniz,okumadınız..
Umarım bu kez bu tavrınızdan vazgeçerek bu yazdıklarımı dikkate alır,gerekeni yaparsınız.
Her şeye rağmen size
SAYGILAR
diyorum..
kolestonun ayışığı kahvesi bide büyüleyici kahvesi var bi baksanıza gider mi ki bana? :zonk:
canımmmm Allah kavuştursun zaman inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer.nassılsın orkan nasıl canım
sağol canım inşallah... Orkan çok iyiydi maşallah teyzesi. Ayrıntılıya girdik pazartesi günü. 506 gram olmuş boyu 26 cm. ikimizde de pek benzetemedik yanakları babasına benziyo heheh)sağlığı yerinde çok şükür herşey normal çıktı. Sadece benim amniyo sıvım artmış çok mu tatlı tüketiyosun dedi, evet dedim tatlıyı kes hemen dedi.Onun dışında herşey normal şükürler olsun.
YAAA saçımı boyamak istiyorum, beyazlarımı kapamam lazım. resmimi görenler baya esmerim karamel yada kestane , yada kızıllı kahve hangisi gider acaba bana.. bide tutar mı acaba?
sağol canım inşallah... Orkan çok iyiydi maşallah teyzesi. Ayrıntılıya girdik pazartesi günü. 506 gram olmuş boyu 26 cm. ikimizde de pek benzetemedik yanakları babasına benziyo heheh)sağlığı yerinde çok şükür herşey normal çıktı. Sadece benim amniyo sıvım artmış çok mu tatlı tüketiyosun dedi, evet dedim tatlıyı kes hemen dedi.Onun dışında herşey normal şükürler olsun.
kolestonun ayışığı kahvesi bide büyüleyici kahvesi var bi baksanıza gider mi ki bana? :zonk: