2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
Azcık kaldı canım,sonra dinleneceğim inşallah-ciko

Aaa seni de mi :sirin:
Bilsem daha güzel şeylerden bahsedip heveslendirirdim sizi kızlar :cokkomik:

Tam sayılmaz canım,kurtulmama var daha:lala:
Ayy canın istemesin ama ben söyledim diye:acep:

yok canım sen söledin diye diil:teselli: bikaçgündür aklımdaa:1:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
ya hiç bişi yapasım gelmiyor zor süpürüp siliyorum onunda yarısını eşim yapıyor sırf naz ama benimki bebekten göbekten falan değil yani :D

ben kocişten yardım istesem yavaş yavaş yap der bana :zopa: neyse ki bir yere gittiğimde evi düzenli buluyorum bide kociş işe giderken pijamalarını bile katlar koyar

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kolestonun ayışığı kahvesi bide büyüleyici kahvesi var bi baksanıza gider mi ki bana? :zonk:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
İŞte mesajı yazdım ve de gönderdim kızlar,okuyup yorum yaparsanız sevinirim.
Elimden geldiğince dikkatli yazmaya çalıştım,umarım bir kusur yoktur.
Sitenin en altında bulunan bize ulaşın kısmından yazdım,ne olur kime gider bilmiyorum.
Cevap gelmeyeceğine de eminim de bakalım artık..

Merhaba sayın site yöneticileri..
Ben 2011 Eylül Anneleri konusunda yaşanılan olaylar sonucunda "kendi isteğimle,üyeliğimin hiç olarak sonlandırıldığı" arkadaşlardan biriyim.
Nickim : esrant
Daha önce de bir çok arkadaşım size mesaj yazarak durumun garipliğini,bir türlü anlamlandıramadığını söylediği için,ben yeniden bu konuya girmek istemiyorum.
Bizim amacımız yalnızca burda kurmuş olduğumuz dostluğu,paylaşımları kaybetmemekti,nitekim bunu da başardık.
Sizler çok büyük bir site olmanın verdiği rahatlıkla,insanların neler düşündüğünü bile önemsemiyor,dediğiniz gibi okumadan,anlamadan değerlendirmelerde bulunuyor,özel mesajlarımıza dahi müdahale ederek geride kalıp yana yakıla bizleri arayan arkadaşlarımıza ulaşmamızı engelliyor,bu şekilde sitenin huzurunu sağladığınızı düşünüyorsunuz.
Biz hepimiz okumuş,belli bir seviyeye gelmiş insanlarız.
Binlerce mesajımız var sitenizde,ve ben kalıbımı basarım ki o mesajlarından bir tanesinde dahi tek bir çirkin kelime bulamazsınız.
Kaldı ki yapmış olduğunuz haksızlığın karşısında da hiçbirimiz tek bir kötü laf,hakaret etmedik..
Gene de belli kurallar ve kendi saygımız çerçevesinde yapılan haksızlığa karşı geldiğimizi belirttik.
Sonuç olarak evet istediğiniz oldu,hepimiz siteden uzaklaştık.
Umarım istediğiniz olmuştur ve bizim gitmemizle sitenizde huzur ortamı kurulmuştur !
Benim bunu asıl yazma amacım şudur:
Malumunuz olduğu üzre,aylardır paylaşım yaptığımız 2011 Eylül Anneleri başlıklı konumuz,hakkımızı aramamız üzerine kapatılmıştır.
Şimdi Eylül anneleri isimli başlık altında da bulunan,bizzat bizler tarafından açılan,içinde kişisel resimlerimiz,bebeklerimizin kıyafetlerinin bulunduğu 2 konumuz daha vardır.
Biz hepimiz,olmadığımız,kesinlikle tek kelime dahi etmemize izin verilmeyen bir sitede,daha önce açmış olduğumuz bu konuların tamamen silinmesini istiyoruz.
Bize ait olan bir başlığı sizin kapatmaya hakkınız varsa,gene bize ait olan bir başlığın kapanmasını istemeye bizim de hakkımız olduğunu düşünüyoruz.
Dediğim gibi o 2 başlık da çok kişisel başlıklardır ve bizim olmadığımız yerde bize ait bu kadar kişisel başlıkların bulunması bizi aşırı derecede rahatsız etmektedir.
Şimdiye kadar anlamadınız,dinlemediniz,okumadınız..
Umarım bu kez bu tavrınızdan vazgeçerek bu yazdıklarımı dikkate alır,gerekeni yaparsınız.

Her şeye rağmen size
SAYGILAR
diyorum..

Tepki
67
İŞte mesajı yazdım ve de gönderdim kızlar,okuyup yorum yaparsanız sevinirim.
Elimden geldiğince dikkatli yazmaya çalıştım,umarım bir kusur yoktur.
Sitenin en altında bulunan bize ulaşın kısmından yazdım,ne olur kime gider bilmiyorum.
Cevap gelmeyeceğine de eminim de bakalım artık..

Merhaba sayın site yöneticileri..
Ben 2011 Eylül Anneleri konusunda yaşanılan olaylar sonucunda "kendi isteğimle,üyeliğimin hiç olarak sonlandırıldığı" arkadaşlardan biriyim.
Nickim : esrant
Daha önce de bir çok arkadaşım size mesaj yazarak durumun garipliğini,bir türlü anlamlandıramadığını söylediği için,ben yeniden bu konuya girmek istemiyorum.
Bizim amacımız yalnızca burda kurmuş olduğumuz dostluğu,paylaşımları kaybetmemekti,nitekim bunu da başardık.
Sizler çok büyük bir site olmanın verdiği rahatlıkla,insanların neler düşündüğünü bile önemsemiyor,dediğiniz gibi okumadan,anlamadan değerlendirmelerde bulunuyor,özel mesajlarımıza dahi müdahale ederek geride kalıp yana yakıla bizleri arayan arkadaşlarımıza ulaşmamızı engelliyor,bu şekilde sitenin huzurunu sağladığınızı düşünüyorsunuz.
Biz hepimiz okumuş,belli bir seviyeye gelmiş insanlarız.
Binlerce mesajımız var sitenizde,ve ben kalıbımı basarım ki o mesajlarından bir tanesinde dahi tek bir çirkin kelime bulamazsınız.
Kaldı ki yapmış olduğunuz haksızlığın karşısında da hiçbirimiz tek bir kötü laf,hakaret etmedik..
Gene de belli kurallar ve kendi saygımız çerçevesinde yapılan haksızlığa karşı geldiğimizi belirttik.
Sonuç olarak evet istediğiniz oldu,hepimiz siteden uzaklaştık.
Umarım istediğiniz olmuştur ve bizim gitmemizle sitenizde huzur ortamı kurulmuştur !
Benim bunu asıl yazma amacım şudur:
Malumunuz olduğu üzre,aylardır paylaşım yaptığımız 2011 Eylül Anneleri başlıklı konumuz,hakkımızı aramamız üzerine kapatılmıştır.
Şimdi Eylül anneleri isimli başlık altında da bulunan,bizzat bizler tarafından açılan,içinde kişisel resimlerimiz,bebeklerimizin kıyafetlerinin bulunduğu 2 konumuz daha vardır.
Biz hepimiz,olmadığımız,kesinlikle tek kelime dahi etmemize izin verilmeyen bir sitede,daha önce açmış olduğumuz bu konuların tamamen silinmesini istiyoruz.
Bize ait olan bir başlığı sizin kapatmaya hakkınız varsa,gene bize ait olan bir başlığın kapanmasını istemeye bizim de hakkımız olduğunu düşünüyoruz.
Dediğim gibi o 2 başlık da çok kişisel başlıklardır ve bizim olmadığımız yerde bize ait bu kadar kişisel başlıkların bulunması bizi aşırı derecede rahatsız etmektedir.
Şimdiye kadar anlamadınız,dinlemediniz,okumadınız..
Umarım bu kez bu tavrınızdan vazgeçerek bu yazdıklarımı dikkate alır,gerekeni yaparsınız.

Her şeye rağmen size
SAYGILAR
diyorum..

öncelikleee herkeseeee gunaydınnnnnnn.... esracım guzel olmus yazdıgınnnn.. helaaaall diyorumm

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
canımmmm Allah kavuştursun zaman inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer.nassılsın orkan nasıl canım

sağol canım inşallah... Orkan çok iyiydi maşallah teyzesi. Ayrıntılıya girdik pazartesi günü. 506 gram olmuş boyu 26 cm. ikimizde de pek benzetemedik yanakları babasına benziyo heheh:))sağlığı yerinde çok şükür herşey normal çıktı. Sadece benim amniyo sıvım artmış çok mu tatlı tüketiyosun dedi, evet dedim tatlıyı kes hemen dedi.Onun dışında herşey normal şükürler olsun.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
sağol canım inşallah... Orkan çok iyiydi maşallah teyzesi. Ayrıntılıya girdik pazartesi günü. 506 gram olmuş boyu 26 cm. ikimizde de pek benzetemedik yanakları babasına benziyo heheh:))sağlığı yerinde çok şükür herşey normal çıktı. Sadece benim amniyo sıvım artmış çok mu tatlı tüketiyosun dedi, evet dedim tatlıyı kes hemen dedi.Onun dışında herşey normal şükürler olsun.

şimdi okuyunca yazdıklarını heyecan yaptım. haftaya cumada bizim kontrolümüz var. bakalım bizimki kime benziyo.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
YAAA saçımı boyamak istiyorum, beyazlarımı kapamam lazım. resmimi görenler baya esmerim karamel yada kestane , yada kızıllı kahve hangisi gider acaba bana.. bide tutar mı acaba?

geri geldim.hemen gülayıma cevap yazam dedim.severim süs boya işlerini.bak şekerim karameli ele.kızılı da ele.ya kahve tonları.çünkü bu sene çok kahve tonları var.ve moda yani.ya da kestane tonları derim sana.ama kahve tonlarına bi bak derim çok güzel renkler var.çok cool duruyo.hemen bak derim netten.bende kahva tonları düşünüyorum.kız beni de heveslendirdin vazgeçmiştim.boyayacam uleeeennn.yetti gari.:zopa::zopa::zuzu:

Tepki
67

tez zamanda gelir insallah kuzummm.. bebişinede koccaman bi masallahhh 26 cm bide bas popo mesafesi kızlar yaa. bacaklarida katsat nerdeyse 35 cm cococuk var icinde yaaaa:D dogduklarında 50 falan oluyolar sanirim .. vayy be nasi bi mucize bu yaaaaaaaaaa

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139

oyyy maşallah orkan ımıza.bizimki de ne bana ne babaya benziyor canım.kızz bende çok tatlı yiyorum hergün bir krizim tutuyor ki sorma en son amniyo sıvım normaldi benim.acaba hem tatlı hem tuzlu yiyorum diye mi

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400

oo kocaman olmuş orkanımız
çok sevindim canım:sila:

bu arada ben de ekledim cicileri pek bişey yok daha ama aldıkça eklerim:nk:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

maaşallah orkan paşaya nazar
bizim ömer ne bana ne babaya benziyor yaa bildiğin alien :D

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kolestonun ayışığı kahvesi bide büyüleyici kahvesi var bi baksanıza gider mi ki bana? :zonk:

canım çok tatlı renkler benim demek istediğim tonlarda bunlar.ama sana tavsiyem loreal boya kullan derim.hem daha kaliteli hem renkler daha güzel şekerim.benden tavsiye yane.ama tavsiyeme uy pişman olmassın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar