Ayy tarif çok güzelmiş ama evde havucum yok ki:uzgun:
Off havucum yokkk:acep:
Havuç yerine elma koysam olma mı :nanik:
ben havuc olmadıgında havuc koymadanda yapıyorum
Ayy tarif çok güzelmiş ama evde havucum yok ki:uzgun:
Off havucum yokkk:acep:
Havuç yerine elma koysam olma mı :nanik:
bizim burda sezeryan 300 lira kızlar özelde herkesi beklerim
izmirde bi elin parmagını gecmeyen ozel hastane malatyada cosmus durumdaadamlar egitime ve saglıga cok onem vermisler 15 16 tane ozel hastane var.. sizin suit oda dedikleriniz varya burda butun odalar ole.. hic iki kisi kalmiyosun zaten
ve epidural dahil 600 oduyoruz tabi emekli sandigi icin.. o yuzden burda dogurmadan gitmek istemedik bizde.. yoksa tayinciyiz
evde doğururum daha iyi,
+ömür makas....
-patttt..
ölür korkudan herhal kocam.. :nanik:
oğlumun resmini avatar resmim yaptım
malzemeler ; 3 yumurta 2 su bardağı şeker ( çok tatlı olmasın dersen 1,5 koyabilrsin) bir su bardağı yoğurt, bir su bardağına yakın sıvı yağ, bir tatlı kaşığı karbonat biraz tarçın (istersen tabi) bir vanilya aldığı kadar un bide istersen limon yada portakal kabuğu rendeleyebilirsin hoş koku veriyor.
yapılışı; yumurta ve şeker güzelce çırpılır şeker eriyene kadar sonra limon yada portakal kabuğu rendelenir tarçın vanilya katılır yoğurt ilave edilip çırpılır sonra sıvı yağ katılır unuda ilave edip güzelce karıştırlır un fazla koymasan daha iyi olur çok koyu kıvamlı olmasın ve son olarak bir tatlı kaşığı karbonat (soda) üzerine limon sıkılıp karışıma katılarak tekrar güzelce karıştırılır ve çok kızgın olmayan fırında pişirilir pişme süresini kendin ayarlarsın fırına göre değişiyor çünkü arada kürdanla kontrol edersen zaten anlaşılıyor pişip pişmediği AFİYET OLSUN..-ciko
cnm büyükçekmece kolan hastanesi altan beye detaylı ultrason için ve deniz beye devam ediyorum doktoru sevdim valla herkesle çok ilgileniyor ama bir kusuru var birazcık bekliyorsun..gözün aydın canım maşallah kuzuya nereye gittin detaylı için?
Elma epidural farkı neymiş biliyo musun? Fiyatlar iyiymiş.
İnanmıyorummmmmm :sok
ne kadar da neettttt :sok
süper valla bende doktorumdan böyle bir resim istiycem
ben havuc olmadıgında havuc koymadanda yapıyorum
Evet sanırım :uzgun:
![]()
4 yıl önce hemde aboooo:bayil:
Valla süpermiş fiyatlar :sinifsinif:
500 TL nerde 5000 nerde ya :dusun:
Canım çok sağol detaylı yazdığın için.
Birkaç şey soracağım.
Yoğurt yerine süt koysam olur mu,yarına kalacak da yumuşak olsun diye.
Bir de karbonat yok,kabartma tozu olur mu ki:acep:
Ekli dosyayı görüntüle 7552
Ekli dosyayı görüntüle 7553
hangi renk daha iyi olur.. koyu tutar herhalde bende..
ayy bi renk seçmem lazım.. -rgulu
siizin ora nere tatlım
ne bilim tatlım burda bana sezeryan 1000 dediler iskenderunda da özel palmiye kadın doğum var orası cok iyi bi yer orda da emekli sandığına sezeryan 500 demişler sizin ssk mı emekli sandığı mı nasıl
napsam o zaman bu ayki kontrole direk Düzgün beye mi gitsem? Of bıktım bu doktor işinden yaa valla çok canım sıkıldı..Sen artık kesin Düzgün bey e devam ediceksin dimi?
aiyi yorum yapmış eşin çok güldüm :1:
olmaz cnm bu kekin özelliği malesef yoğurt ve karbonatlı olması lazım ben sana sütlü bi tarif bulayım istersen