2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
izmirde bi elin parmagını gecmeyen ozel hastane malatyada cosmus durumda:D adamlar egitime ve saglıga cok onem vermisler 15 16 tane ozel hastane var.. sizin suit oda dedikleriniz varya burda butun odalar ole.. hic iki kisi kalmiyosun zaten:D ve epidural dahil 600 oduyoruz tabi emekli sandigi icin.. o yuzden burda dogurmadan gitmek istemedik bizde.. yoksa tayinciyiz:D

Oh ne güzel valla. Bizim burda özel hastane var var olmasına da fiyat farkları pek yok. Zaten İzmir'in en iyi 2 özel hastanesi Çınarlı ve Kent Hastanesi.. Ben Kent Hastanesi'ne gidiyorum. Adamlar da para çok zaten girişte piyano çalan adam karşılıyor seni:cokkomik: Hatta babam ilk gördüğünde gözlerine inanamadı :gul:

Ben suit oda farkını sormadım hiç. Korkudan hamileliğimin en başında sormuş olduğum doğum fiyatını da daha sormadım:) Çünkü Aralık ve Temmuz ayında zam geliyor hastanelere. Benimde SAT'a göre Temmuz başı gözüküyor. Kazık yicem sanırım birkaç gün için. :acep:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
evde doğururum daha iyi,
+ömür makas....
-patttt..

ölür korkudan herhal kocam.. :nanik:

Benim kocamda sabah benden doğum paramı istiyor.Bilgisayarı bozulmuş da 3.boyutlu bilgisayar alcakmış 4.500,00 TL .
Dedimki ben nasıl doğurcam ben seni evde doğurturum diyor ya bakarmısınz :lala::zonk:

oğlumun resmini avatar resmim yaptım

Ay inanmıyorum ya maşallah ne kadar nettttttt
Ben heçbişey anlamamıştım.
Bu 2.düzey görüntümü

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
malzemeler ; 3 yumurta 2 su bardağı şeker ( çok tatlı olmasın dersen 1,5 koyabilrsin) bir su bardağı yoğurt, bir su bardağına yakın sıvı yağ, bir tatlı kaşığı karbonat biraz tarçın (istersen tabi) bir vanilya aldığı kadar un bide istersen limon yada portakal kabuğu rendeleyebilirsin hoş koku veriyor.

yapılışı; yumurta ve şeker güzelce çırpılır şeker eriyene kadar sonra limon yada portakal kabuğu rendelenir tarçın vanilya katılır yoğurt ilave edilip çırpılır sonra sıvı yağ katılır unuda ilave edip güzelce karıştırlır un fazla koymasan daha iyi olur çok koyu kıvamlı olmasın ve son olarak bir tatlı kaşığı karbonat (soda) üzerine limon sıkılıp karışıma katılarak tekrar güzelce karıştırılır ve çok kızgın olmayan fırında pişirilir pişme süresini kendin ayarlarsın fırına göre değişiyor çünkü arada kürdanla kontrol edersen zaten anlaşılıyor pişip pişmediği AFİYET OLSUN..-ciko

Canım çok sağol detaylı yazdığın için.
Birkaç şey soracağım.
Yoğurt yerine süt koysam olur mu,yarına kalacak da yumuşak olsun diye.
Bir de karbonat yok,kabartma tozu olur mu ki:acep:

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
gözün aydın canım maşallah kuzuya nereye gittin detaylı için?

Elma epidural farkı neymiş biliyo musun? Fiyatlar iyiymiş.
cnm büyükçekmece kolan hastanesi altan beye detaylı ultrason için ve deniz beye devam ediyorum doktoru sevdim valla herkesle çok ilgileniyor ama bir kusuru var birazcık bekliyorsun..

İnanmıyorummmmmm :sok
ne kadar da neettttt :sok

süper valla bende doktorumdan böyle bir resim istiycem

evet çok güzel poz verdi cnm oğlum benim..

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
loreal-excellence-creme-415-cendere-akaju-sac-boyasi-mb34013_757318_r1.jpg
en_ucuz_Loreal_Sac_Bakimi_Loreal_Excellence_Creme_4_15_Turk_Kahvesi_Sac_Boyasi__ELKOZ36005209710.jpg

hangi renk daha iyi olur.. koyu tutar herhalde bende..

ayy bi renk seçmem lazım.. -rgulu

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
Evet sanırım :uzgun:

:cokkomik: :cokkomik:

4 yıl önce hemde aboooo:bayil:

Valla süpermiş fiyatlar :sinifsinif:

500 TL nerde 5000 nerde ya :dusun:

4 yıl önce ssk hiç bir hastanede geçmiyordu ama cnm yaa şimdi sgk farkı oluyor şükür ki bende pendik şifaya gidiyorum sahipleri aynıymış birde dragosta var

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Canım çok sağol detaylı yazdığın için.
Birkaç şey soracağım.
Yoğurt yerine süt koysam olur mu,yarına kalacak da yumuşak olsun diye.
Bir de karbonat yok,kabartma tozu olur mu ki:acep:

olmaz cnm bu kekin özelliği malesef yoğurt ve karbonatlı olması lazım ben sana sütlü bi tarif bulayım istersen

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
ne bilim tatlım burda bana sezeryan 1000 dediler iskenderunda da özel palmiye kadın doğum var orası cok iyi bi yer orda da emekli sandığına sezeryan 500 demişler sizin ssk mı emekli sandığı mı nasıl

canım palmiye de doğum yap bence orda doğum yapan arkadaşlar hep memnundu.hem yeni açıldı iskenderun un iyi doktorlarını hep oraya getirdiler hemde çok uygunmuş.bizim burda normal doğum 2500 sezeryan 3500

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
napsam o zaman bu ayki kontrole direk Düzgün beye mi gitsem? Of bıktım bu doktor işinden yaa valla çok canım sıkıldı..Sen artık kesin Düzgün bey e devam ediceksin dimi?
ahaha iyi yorum yapmış eşin çok güldüm :1:

Evet Damla kesin Düzgün beye devam edicem.
Zaten bıraktığımada çok pişman oldum.
Eşimde benimle hemfikir senin fazla arştırman yüzünden bebeğimizden olcaktık
diyor böyle bir adam bırakılırmı diyor.
Halbuki Gülfem için ilgili demişti kocam hatırlatıncada onlar para için ilgili görünmüş diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar