2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Ayy tarif çok güzelmiş ama evde havucum yok ki:uzgun:

Off havucum yokkk:acep:
Havuç yerine elma koysam olma mı :nanik:

canım elma keki çökertir kabarmasını engeller.bu sefer başka bir kek çeşiti yap, ama bu tarifde keydet bi yere ve ilk fırsatta dene bence:panter:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Oh ne güzel valla. Bizim burda özel hastane var var olmasına da fiyat farkları pek yok. Zaten İzmir'in en iyi 2 özel hastanesi Çınarlı ve Kent Hastanesi.. Ben Kent Hastanesi'ne gidiyorum. Adamlar da para çok zaten girişte piyano çalan adam karşılıyor seni:cokkomik: Hatta babam ilk gördüğünde gözlerine inanamadı :gul:

Ben suit oda farkını sormadım hiç. Korkudan hamileliğimin en başında sormuş olduğum doğum fiyatını da daha sormadım:) Çünkü Aralık ve Temmuz ayında zam geliyor hastanelere. Benimde SAT'a göre Temmuz başı gözüküyor. Kazık yicem sanırım birkaç gün için. :acep:

azıcık ıkınırsın ağustosun sonuna doğru zamdan önce doğurursun :kptmya:

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
Benim kocamda sabah benden doğum paramı istiyor.Bilgisayarı bozulmuş da 3.boyutlu bilgisayar alcakmış 4.500,00 TL .
Dedimki ben nasıl doğurcam ben seni evde doğurturum diyor ya bakarmısınz :lala::zonk:

Ay inanmıyorum ya maşallah ne kadar nettttttt
Ben heçbişey anlamamıştım.
Bu 2.düzey görüntümü
cnm ayrıntılı ultrason diye geçiyor renkli doppler yani sen girdinya o işte

tüüüüüüh maşşallah bu kadar güzel poz verilir mi yauuu....

aman nazar değmesin tosunumuza maşaallah..

ayyy masaallh cok net

çok sağolun kızlar maşallah

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
balıkesir canım doğuma yakın gelin miafirim olun hepimiz doğurup çıkalım hastaneden :nanik:
bir zamanlar pek bi sık geliyodum oraya kaçıp kaçıp üniversitedeyken kocişimi görmeye bilirim oraları-ciko-ciko
canım palmiye de doğum yap bence orda doğum yapan arkadaşlar hep memnundu.hem yeni açıldı iskenderun un iyi doktorlarını hep oraya getirdiler hemde çok uygunmuş.bizim burda normal doğum 2500 sezeryan 3500

evet tatlım benim tanıdıklar da ole diyo bi de orda deniz tıp var biliyosundur nursel hanım var bazıları da ona gidiyo bakalım ama benim gönlüm palmiyeden yana

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
oğlumun resmini avatar resmim yaptım

Oyyy bu çokk güsellllll:panter::panter::panter:
bayıldım canım ben bu poza maşallahhhhhhh
ay bende kesin girmeliyim renkliye.detaylıya girdiğimizde renkli cihazları bozuktu göremedim.başka bir dr den randevu alıp gitsemmi diye düşündüm.gitmeye karar vermiştim zaten ama bunu görünce kararım dahada bir kesinleşti:panter:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
ya kızlar bırsey danısmak ıstıyorum ben yenıbosnada nisa hastanesıne gıdyorum asıye hanıma we cok memnunum kendısınden fakat tek sorun cok beklıyorum gecen cuma gnu randewum 1deydı ben 4e kadr bekledım we muayene olmadan baska hastaneye gttık annm sınırlendı cunku...gttıgımz hastanede bom bos kımse memnun degıl ayyyy napcam yaaa dktrmu degstıreyımmı

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
cnm büyükçekmece kolan hastanesi altan beye detaylı ultrason için ve deniz beye devam ediyorum doktoru sevdim valla herkesle çok ilgileniyor ama bir kusuru var birazcık bekliyorsun..

evet çok güzel poz verdi cnm oğlum benim..

maşallah canım ne kadar net bir resim oyy yerim ben bu miniki

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bakın bu benim kendi saçım.. uçlarda boya var açık ama dipler daha koyu ve diplerde beyazlar var bende deminki boyalar iyi tutar mı ki?

Fotoğraf0046.jpg

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Evet Damla kesin Düzgün beye devam edicem.
Zaten bıraktığımada çok pişman oldum.
Eşimde benimle hemfikir senin fazla arştırman yüzünden bebeğimizden olcaktık
diyor böyle bir adam bırakılırmı diyor.
Halbuki Gülfem için ilgili demişti kocam hatırlatıncada onlar para için ilgili görünmüş diyor.

tamam geliyorum ben de yanınıza Allahım bu son olsun artık mümkünse. Muayene ne kadardı orda ssk ya?

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
Canım çok sağol detaylı yazdığın için.
Birkaç şey soracağım.
Yoğurt yerine süt koysam olur mu,yarına kalacak da yumuşak olsun diye.
Bir de karbonat yok,kabartma tozu olur mu ki:acep:

canım bu tarifi ben süt ve kabartma tozuyla yapıyorum çokta güzel oluyor önceden yoğurt koyardım ama sanki sütle daha bir güzel oluyor.ununu sakın çok az koyma kabarmıyor kabarsada geri iniyor canım

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Cccc maşallah oğluna canım benim bayıldım valla

ben saçımı boayattım kızlar bu hafta gene gideceğim hatta

damlacım kesinlikte düzgün bey bahçelievlere kadar gelmişen düzgün beyede gidersin, ben sorarım epidural farkını cumartesi

çoook güzel kek tarifi veriyorum:

1 su bardağı zeytinyağı
2 su bardağı şeker
4 yumurta
1 su bardağı süt
3 su bardağı un
1 kabartma tozu
1 vanilya

ceviz limon kabuğu,

170 derecede pişiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar