Gulbe seker
❤️ Cilveli Kahve❤️
Bende özledim rahat olmayı yoğunluk zor ya insan kendi evinde yabancı oluyor
Kızı bırakıp geleyim tartilacam kaptanim
tabiki kaptanım çarşambaya sıkıntı kalmazAyy pamık pil önemli... çarşambaya mutlaka tartıl ama
Napsam şimdi ben ipekkkkk
Söle napim
Dur azcık düşünim
Bende düşünüyorum acaba nerde yanlış yapıyoruz kiiama ben valla bisey yapmıyorum 2 ileri 1 geri oluyo
Ya hippo bu kilolarım benim yerleşik bence ondan zor gidiyo yani artik ben öyle düşünüyorum çünkü bak normal menulerim hopp 500 gr .. ki normalde kilo vermem gerek .. son 2 gün illa ac kalıp kilo verebiliyorm ..Bende düşünüyorum acaba nerde yanlış yapıyoruz kii
Pembik bu menülerle beni gerçekten geçmen lazım hem spor hem menülerin çok güzel. Yani şimdiden moral verim çok üzülme diye dedim. Seninle uğraşmayı çok özleyeceğim ama ben. Pemmmmbbbbbiiiiikkkkk
Canım benim yaa sen iste her zaman uğraş uyarım merak etme balımPembik bu menülerle beni gerçekten geçmen lazım hem spor hem menülerin çok güzel. Yani şimdiden moral verim çok üzülme diye dedim. Seninle uğraşmayı çok özleyeceğim ama ben. Pemmmmbbbbbiiiiikkkkk
Daha da guzel.olacak vücudun alışacak kilo verme işi sabır işi valla. Ben sana inanıyorum en keyifli mortilerimden oldun çok teşekkür ederim. Gerçi cars günün e var ben yine seninle uğraşacağım yoksa rahat edemem biliyorsun beniCanım benim yaa sen iste her zaman uğraş uyarım merak etme balım
Benim menüler hep böyle bugün spor az ama baya hareketliydim buna rağmen kitlenip kalmıştı vermem bu defa gidecek inşallah 73 den kurtuldum ya ona seviniyorum
Her zaman uğraşmaya açığım canım ne zaman istersenDaha da guzel.olacak vücudun alışacak kilo verme işi sabır işi valla. Ben sana inanıyorum en keyifli mortilerimden oldun çok teşekkür ederim. Gerçi cars günün e var ben yine seninle uğraşacağım yoksa rahat edemem biliyorsun benison konuşma gibi oldu ama devam. Dua et 15 gün sonraki.mortim değilsin spor da yapsam seni pis yenerdim valla