Güzel oluyor bı ara almıştım genelde 101 den alıyorum daha uygun oluyorBim'in hurmalarida güzel oluyor ..
Denedinmi?
Güzel oluyor bı ara almıştım genelde 101 den alıyorum daha uygun oluyor
Hurma toplarını mutlaka sende deneÖylemi ? Aklımda bulunsun oraya da bakarım.
Hurma benim ara ogunlerimin vaz geçilmesi.. hem tok tutuyor hem yüksek lif oranı nedeniyle kabızlık sorunum ortadan kalkıyor. .
Ben hurma muz ceviz az bise sut ve kakaoyu rondodan gecirip buzluga atiyorum yassi sekilde.dikimleyip cikolata gibi yiyorum o da guzelHurma toplarını mutlaka sende dene
Oğluşuna kolay gelsinMenü
Kahvaltı 8 15
3 hurma
1.5 ceviz
1 bardak süt
Ogle 12
1 kepce sebze çorbası
Salata
Yoğurt
2 kaşık kuru fasulye
Aksam 19
Salata
Karnabahar yemeği
Balık 4 adet
Su 3
Yesil çay 1
Sade turk kahve kahve si
@hippocan
İngilizce sinav ı var yarın oğlum un
Grsrz
Değişik bir menü olmuş cnm..
Su ve sporu bildirsen sevinirim
Hurma toplarını mutlaka sende dene
Ayyy kaptanım seni kirarmiyimmm. Alıntı yaptım kalktim ayağa hemen atladim 100 tane nefes nefese yazdım sana şuanDeğişik bir menü olmuş cnm..
Su spor güzel puanın 10..
İpek cnm alt bedenin erimesini istiyorsan en kısa zamanda ipe başlamalısın
En azından hergün 100 iple başla...
Yaaa sen bi tanesinnnnnAyyy kaptanım seni kirarmiyimmm. Alıntı yaptım kalktim ayağa hemen atladim 100 tane nefes nefese yazdım sana şuan
Devam1 ederim daha insallah
Asil sen bitanesin baaakkk gaz oldu bana hemen kalkiverdmYaaa sen bi tanesinnnnn
Cnm senin üst bedenin iyi alt kısımda azcık bişi kaldı o da ip ile giderAsil sen bitanesin baaakkk gaz oldu bana hemen kalkiverdm
İnşallah kuzummm az az baslarm yukseltieim1 inşallahCnm senin üst bedenin iyi alt kısımda azcık bişi kaldı o da ip ile gider
Güzel menü cnm puanın 10Sabah 10.00
Soğanlı kıymalı yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Ara 16.00
1 Türk kahvesi
1 elma
Yer fıstığı kabuklu 1 avuç
Akşam 18.30
Büyük tabak pırasa
Yoğurt
3 cherry
1 salatalık
Su 2.5 lt
Spor 30 Dk yürüyüş
23 Kasım canım Dr kontrolüm bakalım ne diyecek hippom 106.7 geldim bu günGüzel menü cnm puanın 10
Yakın zmnda doktora gidicek misin? Tartı bildirmedin de bugün