- #2.721
Yaa bişeyler yapsınlar artık.. acaba emzirdiğin için düşük dozaj veriyorlar da işe yaramıyor mu?23 Kasım canım Dr kontrolüm bakalım ne diyecek hippom 106.7 geldim bu gün
Yaa bişeyler yapsınlar artık.. acaba emzirdiğin için düşük dozaj veriyorlar da işe yaramıyor mu?23 Kasım canım Dr kontrolüm bakalım ne diyecek hippom 106.7 geldim bu gün
Valla bilmiyorum hippom ama bünye olarak yoruldumYaa bişeyler yapsınlar artık.. acaba emzirdiğin için düşük dozaj veriyorlar da işe yaramıyor mu?
Çok çok haklısın cnm yaa.. ben senin yerinde olsam koruma menüsü yaparım.. yani zati gitmiyo bari az da olsa cıss cos karbon falan yiyip nefsimi köreltirdim..Valla bilmiyorum hippom ama bünye olarak yoruldum
Şimdiye kadar bir başkası çoktan kurtulmuştu kilolarındanYaa bişeyler yapsınlar artık.. acaba emzirdiğin için düşük dozaj veriyorlar da işe yaramıyor mu?
Bir iki denedim hop artı geliyor hemenÇok çok haklısın cnm yaa.. ben senin yerinde olsam koruma menüsü yaparım.. yani zati gitmiyo bari az da olsa cıss cos karbon falan yiyip nefsimi köreltirdim..
Kilo gitmeye başlayınca bıkmamış sıkışmamış olursun..
Yani en azından ekmekti, pilavdı, arada bi sütlü tatlı yerdim.. abartmadan..
Çünkü vucudunu aza alıştırdın gülbe.. dene alışacak ona da.. spor la destekler oturacak düzen..Bir iki denedim hop artı geliyor hemen
Hippo 2 kilo aldım öyle yapıp geri onu da veremedimÇünkü vucudunu aza alıştırdın gülbe.. dene alışacak ona da.. spor la destekler oturacak düzen..
Şöle düşün diyeti bırakınca artı geliyo ama sonra oturuyo.. öle düşün
Yaa ne diyim ki.. ama gülbiş benim korkum hani diyette iken yüksek kilolarda fazla yerken kilo azaldıkça yediklerimizde değişiklik yapıp azaltıyoruz yaa.. işte sende azaltıcak çıkaracak bişi yok.. anlatabildim mi?Hippo 2 kilo aldım öyle yapıp geri onu da veremedim
Çok iyi anlıyorum balım benim korkumda sanki yedikçe daha çok kilo alacağım ve hiç gitmeyecek korkusu varYaa ne diyim ki.. ama gülbiş benim korkum hani diyette iken yüksek kilolarda fazla yerken kilo azaldıkça yediklerimizde değişiklik yapıp azaltıyoruz yaa.. işte sende azaltıcak çıkaracak bişi yok.. anlatabildim mi?
Şu korkunu stresini bi atsan aslında gülbişim yaaa...Çok iyi anlıyorum balım benim korkumda sanki yedikçe daha çok kilo alacağım ve hiç gitmeyecek korkusu var
Gel kuzum burda konuşalım özel mevzularımızıAnlaşıldı ..o iş ben de
Her zamanki yemeğim morticim genelde salı menusudurOhoooo çok iddialı gelmişsin kabak felan.
Süpermiş valla acemiliğine geldi cars gününe adapte olamadım henüz hala cuma gibi yaşıyorum vallaHer zamanki yemeğim morticim genelde salı menusudur
Benim için sorun yok şükür sadece bazen isim olduğunda o gün ona göre ayarliyom tartimidaSüpermiş valla acemiliğine geldi cars gününe adapte olamadım henüz hala cuma gibi yaşıyorum valla