2. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Ay bi ben kilo bildiriyorummmmm galibaaaaa:bayilacam:
Çarşamba:62
Bugün:62.5:eyvah:
Ama odem bence cunkuu hafta sonu herhangi bi kacak olmadiiii . Bugün kendime elmali tarcinli ödem suyusu yapicam çubuk tarcinimi aldimm.
@hippocan
Napsam şimdi ben ipekkkkk:gelburaya:

Söle napim:oklava:

Dur azcık düşünim :sinirli:

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
Bende düşünüyorum acaba nerde yanlış yapıyoruz kii :(
Ya hippo bu kilolarım benim yerleşik bence ondan zor gidiyo yani artik ben öyle düşünüyorum çünkü bak normal menulerim hopp 500 gr .. ki normalde kilo vermem gerek .. son 2 gün illa ac kalıp kilo verebiliyorm ..:( tartı çok oynak dun daha fazla artıydı :( ben anlamafim bu isi . Spor da yapıyorm ki dün ciddi anlamda hicde oturmadim acliktanda oldum aksama kadar ne bileyim artik bezdummm :(

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Menüyü erkenden vereyim sonra geç olabilir
10.30
2 yumurta peynir salatalık zeytin yeşillik kimyon çayı
14.00
3 hurma türk kahvesi
18.30 gibi
Balık salata yiyecem
Su 2 oldu 3 u geçer
Spor 45 dk tempolu yürüyüş var sadece bide bolca temizlik
@hippocan @begüm75 @Çakıl80
Pembik bu menülerle beni gerçekten geçmen lazım hem spor hem menülerin çok güzel. Yani şimdiden moral verim çok üzülme diye dedim. Seninle uğraşmayı çok özleyeceğim ama ben. Pemmmmbbbbbiiiiikkkkk

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Pembik bu menülerle beni gerçekten geçmen lazım hem spor hem menülerin çok güzel. Yani şimdiden moral verim çok üzülme diye dedim. Seninle uğraşmayı çok özleyeceğim ama ben. Pemmmmbbbbbiiiiikkkkk
Canım benim yaa sen iste her zaman uğraş uyarım merak etme balım
Benim menüler hep böyle bugün spor az ama baya hareketliydim buna rağmen kitlenip kalmıştı vermem bu defa gidecek inşallah 73 den kurtuldum ya ona seviniyorum

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Canım benim yaa sen iste her zaman uğraş uyarım merak etme balım
Benim menüler hep böyle bugün spor az ama baya hareketliydim buna rağmen kitlenip kalmıştı vermem bu defa gidecek inşallah 73 den kurtuldum ya ona seviniyorum
Daha da guzel.olacak vücudun alışacak kilo verme işi sabır işi valla. Ben sana inanıyorum en keyifli mortilerimden oldun çok teşekkür ederim. Gerçi cars günün e var ben yine seninle uğraşacağım yoksa rahat edemem biliyorsun beni :denizkizi: son konuşma gibi oldu ama devam. Dua et 15 gün sonraki.mortim değilsin spor da yapsam seni pis yenerdim valla

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Daha da guzel.olacak vücudun alışacak kilo verme işi sabır işi valla. Ben sana inanıyorum en keyifli mortilerimden oldun çok teşekkür ederim. Gerçi cars günün e var ben yine seninle uğraşacağım yoksa rahat edemem biliyorsun beni :denizkizi: son konuşma gibi oldu ama devam. Dua et 15 gün sonraki.mortim değilsin spor da yapsam seni pis yenerdim valla
Her zaman uğraşmaya açığım canım ne zaman istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar