2. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
aslında haklısın sonuçta açta kalmıyorum yani dimi :eek::eek:
Aynen.. menülerin çok güzel.. aç kalarak ve sporsuz giden kilo kalıcı olmuyor. İnş bu şekilde arada ufak değişiklik yaparak sporla destekleyerek vericez kiloları..

Akşamları daha erken yesen süper olur ama senin düzenin de böle.. yapacak bişi yok :)

Piraye

Bütün mümkünlerin kıyısındayım.
Tepki
7.551
Aynen cnm spordan kastım böle şeyler..
Şimdi spor için vakit ayırman... mesela çarşı pazar gezmek spor sayılmıyı.. temizlikte sayılmıyor :(

Yürüyüş yapacaksan dakikasını hesaplayıp tempılu mu normal mi menülerine yazsan..

Bide bölgesel ise kaç adet hesaplayıp yazsan..

Başlangıç için bunlar yeterli ama zayıflamaya başlayınca vucuda az geliyo arttırmak ve değiştirmek lazım ;)

Dün belirtmiştim menu de canım .

Yok tempolu yürüyorum..
Her akşam dışarıda lojman da yürüyorum saat kaç olursa olsun ..

Bölgesel düzenli plank yapıyorum zaten..
Beslenmeyi düzene sokMAM önemli o da birlikte olacak inşallah

Piraye

Bütün mümkünlerin kıyısındayım.
Tepki
7.551
Canım çakıl ve pempik en çok kim kilo verecek yarışındalar.. 1 haftalık.. adına mortilik diyoruz.. yüzde üzerinden kapışıyorlar.. bu süreci eğlenceli hale getirmek için birbirleri ile atışıyorlar :)
Haftaya sana da bululım bi tane :)

Yalnız çakıl arkadaş pek heyecanlı :D

Ben biraz daha racon neymiş tuyolari kapayim sonra tabii ki olur :harika:

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Dün belirtmiştim menu de canım .

Yok tempolu yürüyorum..
Her akşam dışarıda lojman da yürüyorum saat kaç olursa olsun ..

Bölgesel düzenli plank yapıyorum zaten..
Beslenmeyi düzene sokMAM önemli o da birlikte olacak inşallah
Oo tamam iyiymiş o zmn.. ben hani öle yürüyüş yapıyorsun bi yerden bi yere giderken sandım..

Sen menülerini yaz zaman içinde düzen oturturuz inş :)

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Sadece zayiflamak çok sıkıcı oluyor özellikle duraklama döneminde. Ozamanlar bişeyleri değiştirmek adına mortiligi.cok iyi geliyor hem de kafani yemekle değil komik şeylerle dağıtıyorsun bunlar seni yeme gudusunden çıkarıyor tavsiye ederim herkes benim gibi kabus degil daha sakin mortiler de var onlarla başlayabilirsin ama seni kırbaçlayacak birini bul.bence seni koşturacak. Zayıflamak tatlı dille.olmuyor. hepimiz çok.nazliyiz çünkü kilolar bizi çok duygusal ve kırılgan yapıyor ama sertlikle kayaya toslamış gibi olursun kendine gelirsin uykundan uyandırır. Ben buna inanıyorum. Bu hafta pembik 1 kilo.mutlaka verecek buna inanıyorum duraklamadan da çıkmış olacak çünkü sürekli taciz ediyorum. Dimi @Pempik

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Sadece zayiflamak çok sıkıcı oluyor özellikle duraklama döneminde. Ozamanlar bişeyleri değiştirmek adına mortiligi.cok iyi geliyor hem de kafani yemekle değil komik şeylerle dağıtıyorsun bunlar seni yeme gudusunden çıkarıyor tavsiye ederim herkes benim gibi kabus degil daha sakin mortiler de var onlarla başlayabilirsin ama seni kırbaçlayacak birini bul.bence seni koşturacak. Zayıflamak tatlı dille.olmuyor. hepimiz çok.nazliyiz çünkü kilolar bizi çok duygusal ve kırılgan yapıyor ama sertlikle kayaya toslamış gibi olursun kendine gelirsin uykundan uyandırır. Ben buna inanıyorum. Bu hafta pembik 1 kilo.mutlaka verecek buna inanıyorum duraklamadan da çıkmış olacak çünkü sürekli taciz ediyorum. Dimi @Pempik
Aynen :)

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Aynen morticim yaş iyi geldi bu mortilik :kanka:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar