Aaa baya az olmuş pempik..
Güzel menü cnm.. spor olmayınca 4 puan kırıyorumBugün yediklerim
09.00
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Yeşillik
12.30
Tavuk suyuna çorba
Mandalina
18.30
Mantar sote
Ayran
Bugün Spor yapamıycam çok halsizim
Kızs pempik hep az yer ki.. hiç kaçamakta yapmaz.. sporunu yapar.. yanlış kayaya çarptın çakıllllÇok az olmamış mi bana mı öyle geldi
Yaw ben kayadan da sertim değişik bir alaşımım bana kim dayanır ama o kadar yiyerek mi kilo veriyor bıkmadı mi hala bu kadar az yemektenKızs pempik hep az yer ki.. hiç kaçamakta yapmaz.. sporunu yapar.. yanlış kayaya çarptın çakıllll
Bilmem...Yaw ben kayadan da sertim değişik bir alaşımım bana kim dayanır ama o kadar yiyerek mi kilo veriyor bıkmadı mi hala bu kadar az yemekten
Midem almadiktan sonra nasıl yiyebilegim cakilYaw ben kayadan da sertim değişik bir alaşımım bana kim dayanır ama o kadar yiyerek mi kilo veriyor bıkmadı mi hala bu kadar az yemekten
1 kare bittere laf edecek kaptan mıyım ben
Cnm güzel menü... puanın 10..Sabah 09:30
2 haşlama yumurta
Peynir zeytin
Domates biber
Çekirdek 1 çay bardağı
Öğlem 15.30
1 küçük kase tarhana çorbası
Yarım ayva
Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak barbunya
Salata
Belki kahve
Su 2.5-3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Sen bilirsin ben seninle uğraşıyorum ama sırf eğlence olsun diye kilo verecegim diye az yemiyorsun dimi ben dolu dolu yiyorum valla. Aldigin kokoro ihtiyacından az geldi onun için dedim yoksa mide eleştirir yerken istediğin kadar buyur ben buna şahidimMidem almadiktan sonra nasıl yiyebilegim cakil
1 kare bittere laf edecek kaptan mıyım benafiyet olsun..
Sporuna bayıldım...
Puanın 10
sağolasın canımSen bilirsin ben seninle uğraşıyorum ama sırf eğlence olsun diye kilo verecegim diye az yemiyorsun dimi ben dolu dolu yiyorum valla. Aldigin kokoro ihtiyacından az geldi onun için dedim yoksa mide eleştirir yerken istediğin kadar buyur ben buna şahidim
Ben bu aralar giremiyorum hiç hippo yatılı misafirim var çocuklarda malum Salı da kv görümcem gelecek öyle garip garip dolanıyorumCnm güzel menü... puanın 10..
Bugün tartı kontrol vardı gülbiş...
Anladım cnm.. senin canın mı sıkkın gülbişim??Ben bu aralar giremiyorum hiç hippo yatılı misafirim var çocuklarda malum Salı da kv görümcem gelecek öyle garip garip dolanıyorum
İstemsiz böyle bir bıkkınlık yorgunluk var canımm aslında ortada birşey yok ama ruh hakim çok yorgun sanırım balımAnladım cnm.. senin canın mı sıkkın gülbişim??
Aynı ben.. sarılalım mıİstemsiz böyle bir bıkkınlık yorgunluk var canımm aslında ortada birşey yok ama ruh hakim çok yorgun sanırım balım