Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Yoğun Çikolatalı Vişneli Pasta

Malzemeler :4 yumurta 2 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un 3 dolu yemek kaşığı kakaoGanaj kreması için :300 gr çikolata (sütlü veya bitter olması sizin tercihinize kalmış.ben hepsini bitter kullandım) 2...
  2. Aşk Sancısı

Çikolatalı Ispanaklı Pasta

Kek malzemesi : 4 yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı sıvıyağ (ajda bardağı) 2,5 su bardağı un 1 paket vaniya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı ıspanak püresi (ben 250 gr donmuş ıspanağı soteleyip püre haline getirdim) Kreması için : 1 litre süt 1 su bardağı toz şeker 3...
  3. Aşk Sancısı

Alyanslarımızı paylaşalım ( Resimli )

Buda benim yüzüğüm ve tek taşım gerçi pek belli olmuyor ama askerim izine gelince hızlıca cekmıstım
  4. Aşk Sancısı

Keki Limonlu Meyveli Yaş Pasta

Keki limonlu,kreması labneli,şeftali ve muzlu yaş pastaKeki limonlu,kreması labneli,şeftali ve muzlu yaş pasta.....Malzemeler : 5 yumurta 10 yemek kaşığı toz şeker 10 yemek kaşığı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 limon kabuğu rendesi yarım limon suyu...
  5. Aşk Sancısı

Mini Muzlu Rulo Pastacıklar

Mini Muzlu Rulo PastaMalzemeler :5 yumurta 1 su bardağı toz şeker (Ben biraz azaltıp kullandım) 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı un Kreması için :Yarım paket cremole (cok az krema kullanıldığı için yarım paket yetiyor) 2 su bardağı süt...
  6. Aşk Sancısı

Karpuz pastası tarifi

Karpuz pastası tarifi malzemeler:1 adet karpuz 2 kutu Hindistan cevizi sütü 1 tatlı kaşığı vanilya özütü 1 çorba kaşığı dolusu bal 1 su bardağı badem ya da fındık 1 su bardağı Hindistan cevizi Yaz meyveleri (üzerini süslemek için)Karpuz pastası tarifi hazırlanışı:Kremasının...
  7. Aşk Sancısı

Baton kekli yaş pasta tarifi(resimli anlatım)

kesinlikle üstünü çizerek de diyebilirim hatta :ko
  8. Aşk Sancısı

ne demek canımcım :ask: o zaman bunun bi bedeli olmalı yapacagın her neyse banada kargolayıp gondercen yoksa yapamazsın :ko
  9. Aşk Sancısı

Noel Orman Pastası

Noel orman pastası tarifi - 2Noel orman pastası tarifi malzemeler:5 adet yumurta 5 çorba kaşığı toz şeker 4 çorba kaşığı un 3.5 çorba kaşığı nişasta Yağlı kağıtÇikolata dekoru için200 gram bitter çikolataKreması için1 su bardağı süt 6 çorba kaşığı toz şeker 5 çorba kaşığı nişasta...
  10. Aşk Sancısı

Milenyum pastasi tarifi

Milenyum pastasi tarifi malzemeler:1 su bardağı krema 150 gr. kakolu krem şanti 1 su bardağı damla çikolataKek İçin4 yemek kaşığı pudra şekeri 1 su bardağı un 6 adet yumurta 2 yemek kaşığı sıvı yağKrema İçin1 paket şekerli vanilya 1 su bardağı un 1 su bardağı süt 1...
  11. Aşk Sancısı

Hindistan Cevizli Yaş Pasta( Resimli anlatım)

Hindistan Cevizli Yaş PastaMalzemeler : 5 yumurta 9 yemek kaşığı toz şeker 8 tepeleme yemek kaşığı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı hindistan cevizi Kreması İçin : 1 lt süt 1 su bardağı un 1 su bardağı toz şeker 1 yumurta 1 paket vanilya 100 gr margarin 1...
  12. Aşk Sancısı

Gofretli Yaş Pasta

Gofretli Yaş PastaMalzemeler : Pandispanya İçin : 5 yumurta 10 yemek kaşığı toz şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 8 yemek kaşığı un 2 tepeleme yemek kaşığı kakao Kreması İçin : 1 litre süt 1 su bardağı un 1 su bardağı toz şeker 1 paket vanilya 100 gr margarin 1 su...
  13. Aşk Sancısı

Baton Kekli PastaMalzemeler : 3 paket Ülker kakaolu baton kek 2 paket sade krem şanti (tarifine göre hazırlanmış) 1 paket muzlu kremole (2 su bardağı süt ile hazırlanmış) 3 paket eti burçak bisküvi (veya herhangi bir bisküvi.fındıklı,çikolatalı vs.) 2 adet muz 1 su bardağı damla...
  14. Aşk Sancısı

Fındık Kurdu- Nohut Köftem

ellerine sağlık canım harika gorunuyor en kısa zamanda bende deneyecegım :sirin:
  15. Aşk Sancısı

Fındık Kurdu - İslim Kebabı

Dehşet-ül Vahşett :bayil: tok karnım açıktı valla ellerine sağlık harika gorunuyor
  16. Aşk Sancısı

Badana Lekesi Nasıl Çıkar?

ne demek canım rica ederim
  17. Aşk Sancısı

Avizeler Nasıl Parlatılır?

Avizeler, salonlarımızın en önemli dekoratif parçalarından birisidir. Avizelerin salonumuza kattığı değer ve atmosfer sayesinde kişiliğimiz dahi etkilenebilir. Örnek olarak güzel bir atmosfer sağlayan bir avize bizi daha dinamik hissettirebilir. Özellikle sık sık misafir ağırlayan kişilerin...
  18. Aşk Sancısı

Koltuktaki Küf Lekelerini Nasıl Yok Edilir?

Gıdalar dahil birçok alanda karşımıza çıktığı gibi, koltuklarımız da bazen küf lekesiyle karşılaşabiliyoruz. Daha çok depolarda beklettiğimiz koltuklarda oluşsa da, kullanımda olan koltuklarımızda da küf lekeleri oluşabilir.Küfün ana nedeni rutubettir. Küf mantarı rutubetli ortamlarda...
  19. Aşk Sancısı

Parkeler Nasıl Temizlenip Parlatılır?

Parke, modern evlerin vazgeçilmezi haline gelmiş bir yer döşemesidir. Parkeler ahşap malzemeden yapılmaktadır. Parkenin laminat parke, lamine parke ve masif parke olmak üzere 3 çeşidi bulunur. Laminat parke günümüzde en çok kullanılan parke çeşididir. Hem daha ekonomik, hem de daha çevreci bir...
  20. Aşk Sancısı

Badana Lekesi Nasıl Çıkar?

Boya işlemleri sırasında kişileri en çok korkutan boya sonrasında badana lekelerinin nasıl çıkacağıdır. Bunun için gerekli önlemler alınmalıdır. Boya badana sırasında etrafa damlamasını engellemek amacıyla naylonlar serilebilir.Ancak bir kere boya badana yapılmaya başlandıysa etrafa ve...