Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Kız İsteme Anılarımız :)

İlk önce ben başlayayım :selam:O kadar fazla kişi gelmemişti , Kaynana , kayınpeder , görumce , DAMAT :ask: hala , gorumcenın kocası gelmişlerdi.. O kadar değişik anılarım olmadı ama tuzlu kahve anında hiç unutamayacagımız bir anımız oldu .. :nazo:Misafırlerımız geldi kapıda karsılandı...
  2. Aşk Sancısı

Kız İsteme Anılarımız :)

Evet kızlar eşiniz sizi nasıl istedi o gun hangı duygu içindeydınız hele gelın bakalım anlatın :huhuu::huhuu: O gün ne giymiştiniz , Neler hazırladınız :ask:Veya siz hiç gittiniz mi bır yakınınıza kız istemeye o gun neler yaşadınız anlatın bakalım
  3. Aşk Sancısı

Ceyiz Serme Hakkında Bilgiler :)

Çeyiz serme nasıl oluyor hanımlar ben çok istiyorum küçüklüğümden beri hep heves etmişimdir ukte kalmasın içimde o yuzden sermek istiyorum düğüne kaç ay veya kaç hafta kala serilmeli ne kadar durmalı ?
  4. Aşk Sancısı

Gelinlik nasıl saklanır?

Yıllarca gelinliğinizi sararmadan, zarar vermeden nasıl saklanacağı biliyor musunuz? Çocuklarınıza lekeli, sararmış hatta yıpranmış gelinlik göstermek istemezsiniz değil mi icon smileEn önemli kural düğün gününden sonra hiç bekletmeden gelinliği kuru temizlemeye vermelisiniz.Eğer siz...
  5. Aşk Sancısı

Düğün stresi ile nasıl baş edebilirim?

Düğün hazırlığı yapan çiftlerin en çok yaşadığı sorunlardan biri düğün stresidir. Acaba gelinliğim düğüne yetişecek mi, o gün başımıza bir aksilik gelir mi, aileler birbirleri ile anlaşır mı gibi binlerce soru kafanızda dönüp durur. Şunu söylemeliyim ki bu tip soruları soran sadece siz...
  6. Aşk Sancısı

Damat bohçasında olması gerekenler nelerdir?

Havlu Damat terliği Pijama takımı Parfüm Traş takımı ve traş seti Sabahlık Pantalon Gömlek Kravat Cüzdan Kemer Ayakkabı Saç ve ağız bakım ürünleri (diş fırçası, diş macunu..) İç çamaşır takımı Damat havlusu Seccade Röpdeşambır takımı Çorap
  7. Aşk Sancısı

Gelin bohçasında neler bulunur?

Düğün hazırlıklarında bohça hazırlığı nişan zamanı yapılır. Kız tarafı damat bohçasını, erkek tarafı ise gelin bohçasını nişanın ardından teslim eder. Peki bu gelin bohçasında neler bulunur?Saten gecelik ve sabahlık Pijama takımı Baby-doll takım Pamuklu-dantelli iç çamaşır takımı...
  8. Aşk Sancısı

Çeyizlik Sandığı Hakkında Genel Bilgiler

Çeyizimiz için tavsiyeler-Çeyizlik Sandığı Hakkında Genel BilgilerOsmanlılar, Mısırlılar, Romalılar, Yunanlılar tarafından kullanılan sandık, en eski mobilyadır. Orta çağda göçebe yaşamın zorunlu kıldığı koşullara uygun olarak, bir yerden diğerine giderken hem dolap hem iskemle, hem de...
  9. Aşk Sancısı

İşlemeli Deri Çeyiz Sandıkları

Bence al canım bende ilk sandık alarak başlamıstım eğer başka sandıgın yoksa al derim .. hatta bak benim aldıgım model buAşk Sancısının Çeyiz Köşesi - Hanimefendi.com - Kadın sitesi
  10. Aşk Sancısı

En Güzel Gelin&Damat Fotografları.

bazı pozlar çok değişikmiş gerçekten :ko daha sakin fotograflar çekilmek istiyorum ben teşekkürler bittosum :ask:
  11. Aşk Sancısı

Balayınız nerede? Nasıl geçti?

bizde mugla fethıyeye gitmek istyoruz bakalım daha otelimizi ayarlamadık ama arastıyorum :sevindirikasli: