Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Nikah İçin Gerekli Olan Evrak Listesi

NİKAH İÇİN GEREKLİ OLAN EVRAK LİSTESİ 1-Çiftler TC. Nüfus cüzdanlarıyla (Daha önce boşanma, ölüm varsa nüfus cüzdanlarına işlenmiş son medeni halleri yazılı olacak.)2-Son altı ay içerisinde çekilmiş 5'er adet vesikalık fotoğrafla, beraber müracaat edecekler. (fotokopi kabul edilmez.)...
  2. Aşk Sancısı

Düğün Hazırlıkları Rehberi

Gelinlik provalarına başlayın. Düğüne 2 Ay KalaO zaman benim acil zayıflamam lazım ya , allahım nasıl vercem ben bu kiloları :bayil::bayil::bayil:
  3. Aşk Sancısı

Düğün Şafaklarımız :)

[FONT="Courier New"]209 Güncük :sevindirikasli::sevindirikasli:
  4. Aşk Sancısı

Keki Limonlu Meyveli Yaş Pasta

ben yapmasına yaparım sende gelmesine gelirmisin :ko ( :nazo: şu smile benim teyzeme benzıyor aynen ya oda böyle agzı açık güler hep ) :nazo::nazo::nazo:
  5. Aşk Sancısı

Alyanslarımızı paylaşalım ( Resimli )

Yok kız insan değişiyor evlenince eminim sende değişirsin :nazo: aşk sancısı dedıydı dersin bak :gulsemmi:
  6. Aşk Sancısı

Çikolatalı Ispanaklı Pasta

denedin mi daha önce ıspanaklı yaptım ama çikolatalı olanını hiç yapmadım :acep:
  7. Aşk Sancısı

Keki Limonlu Meyveli Yaş Pasta

eminim çok güzeldir limonlu olan keklere bayılırım
  8. Aşk Sancısı

Alyanslarımızı paylaşalım ( Resimli )

amin bebeğim teşekkür ederimm darısı senin başına inşallah valla gülüm dua olarak alıyorum ben
  9. Aşk Sancısı

Tavuk Sarma

Tavuk SarmaMalzemeler : 2 adet tavuk göğsü Yarım paket donmuş ıspanak 1 orta boy soğan 1 adet kırmızı biber Tuz ,karabiber,kekik Sıvıyağ Salça Sosu: 2 yemek kaşığı salça 2 su bardağı su 2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiberYapılışı :Tavuk göğsünü...