Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Aşk Sancısı' nın Aşk Bahçesi

Gönlüne belalar geldikçe gülerek karşıla. Şükrü ve sabrı öğreniyorsun, Korkma rıza makamı yakın sana...H.z Mevlana
  2. Aşk Sancısı

" Yeni bir adım atmak, yeni bir söz söylemek, insanların en korktuğu şeydir."- Fydor Dostoyenski
  3. Aşk Sancısı

'Sevgi kusurları yok etmez, onları da kabul eder..'
  4. Aşk Sancısı

Bir gönlü mü kırdın, ağlamalısın.. Hele özür dilemesini bilmiyorsan; senden Dost olmaz.. Senden Yâren olmaz.. Ya incittiğin, kırdığın gönlü ALLAH seviyorsa, Resulullah (s.a.v) seviyorsa, hatta Arz-ü sema dahi seviyorsa ! Nerden bileceksin, bilmiyorsun. Bilseydin ödün kopardı dokunmaktan...
  5. Aşk Sancısı

Ya Rabb, Aşkını nasip et gönlüme, yanacaksa senle yansın, ama ne olur kulunla imtihan etme.- Âmin
  6. Aşk Sancısı

Aldırma söylenenlere: Varsın, görenler seni bir ot sansın. Sen gül ol da, uğruna ötmeyen bülbül utansın.-Hz. Mevlana
  7. Aşk Sancısı

Sabır öyle bir iptir ki; Sen kopacak sanırsın, o gittikçe güçlenir... Sen bitecek sanırsın, o gittikçe çoğalır!...Hz. Mevlana
  8. Aşk Sancısı

Üzülme! Çünkü Yaradan umudu, en çaresiz anlarda yollar. Unutma; yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar..Hz. Mevlâna
  9. Aşk Sancısı

Aşk da; aşıklık da en güzel meslektir bize... Ve Sevgili'nin yüzü yoksa eğer gözümüzde; Aşk da haramdır bize; Aşıklık da...Hz.Mevlana
  10. Aşk Sancısı

Günün Komik Sözü (Resimli-Resimsiz)

[IMG]http://scontent-b.cdninstagram.com/hphotos-xap1/t51.2885-15/10518219_664385620306856_1412177084_n.jpg
  11. Aşk Sancısı

Yemek Fotoğrafçılığı

aman allahım :ne: ben şu köşeye bayılıp geliyorum :ask::ask:
  12. Aşk Sancısı

2.Münazaranın Konusu: Bir kadın kocasının ayağını yıkamalı mı? Yoksa yıkamamalı mı?

askerden gelsinde yeterki her yerını yıkarım ben onun o hasretlik yok mu :derdimcok: hatta ilk işim benim herüf askerden geldıkten sonra ayaklarını yıkamak :nazo::nazo: ( bitter öldurdu benı :ko )
  13. Aşk Sancısı

Dantelli Nevresim Modelleri

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10435660_667669273322289_2169229123934779919_n.jpg?oh=15de800fb66475006e4422db32950b17&oe=54EAC4C9&__gda__=1424898211_deea5988b83610e3b892cb199ee243db[/IMG]...
  14. Aşk Sancısı

Şimdi Sağınıza Bakın ve Ne Var Söyleyin :P

kardeşim :utan::ko
  15. Aşk Sancısı

Bu isim neyin olur

lise arkadasımalp
  16. Aşk Sancısı

Hanımefendi Yoklama Defteri

burdayımmm :sevindirikasli::sevindirikasli:
  17. Aşk Sancısı

Hasbinallah ve Ni'mel Vekil, ve Ni'mel Mevla, ve Ni'mel Nasir...

HASBİNALLAH VE Nİ'MEL VEKİL,VE Nİ'MEL MEVLA, VE Ni'MEL NASİR
  18. Aşk Sancısı

Esselamü Aleyküm

Aleyküm selamSelamün aleyküm