Aman sende ne açıklama yapıyorsunHayirbee ben 80binlik yer tutmusum çok lüksmus sanırım havalıymısik alan birde ben heee aşık atıyormuşum milletle, nasıl uydurmuslar bilmiyorum duyduğum kisiye dedim ki git sen doğrusunu söyle yer 48bin lira herkeside cagarmicam aşık atmam icinde herkes görsün diye cok büyük bir yer tutardim a
davetiye bile 50tane bastircam 1500 dediler ama 250tl vercem yani benmi aşık atiyor oluyorum a
,seccade isleyip kocamdan bile para almadim elbise icin

Iste boklu sidikliye manaaa bulurmus aAman sende ne açıklama yapıyorsun
Evet de geç çatlasınlar
Göründe sizin köydekiler çadırda düğün yapıyorlar

Görgösüzler yalı tuttuk deseydin keşkeIste boklu sidikliye manaaa bulurmus a
Simdi bitter gelcek degistircek lafımı
Bitterin yalısı aGörgösüzler yalı tuttuk deseydin keşke

Kiz söz nisan yapcaz kismetse 24 temmuzda seneye bir sey cikmazsa sag kalirsam bu gidisle kina düğün bir olcak@Elif_Eylul ne zaman düğün dernek işleri
Ooo o kadar uzun mu eylülde düğün yapın bitsin kız zaten nikah var uzatmasanız olmaz mıKiz söz nisan yapcaz kismetse 24 temmuzda seneye bir sey cikmazsa sag kalirsam bu gidisle kina düğün bir olcak
Yok canim sıkışırızOoo o kadar uzun mu eylülde düğün yapın bitsin kız zaten nikah var uzatmasanız olmaz mı
Ocakta yapın olma mıYok canim sıkışırız
Olma aOcakta yapın olma mı

Oha len böyle işler uzatılmaz zaten evliler düğün olmasada olar

Lann salon lazim para lazimOha len böyle işler uzatılmaz zaten evliler düğün olmasada olar
Salon tutma be çakma nikah yapLann salon lazim para lazim
Bursada olcak amaSalon tutma be çakma nikah yap
Salonu sen mi tutcan erkek tarafı yapıyor
İki düğün mü olacak gerek var mı?Bursada olcak ama
Kina düğün istiyorlar nasil yapma
Kiz Allah seni napmasinİki düğün mü olacak gerek var mı?
Kına kız evinde olur yeterli

Senin daha 2 çocuğun daha var tek bu değil ki kına tek yap ya senKiz Allah seni napmasin
Kına düğün bir olcak diyom ya a
Manisada ya aile mecbur gelinlik giycek sonra kina yakilcak
Kiz kinada yapcaz salon tutcaz ya aSenin daha 2 çocuğun daha var tek bu değil ki kına tek yap ya sen
Manisa’da düğün olması gerekmiyor mu usulen
delircem simdiAnladım anladım da extra düğün olacak gibi yazıyon sendeKiz kinada yasak salon tutcaz ya adelircem simdi
Mecbur gelinlikte giycek yaaa burda oturmucagi icin