Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
163.898
Ne diyorlarmış çok kahve içiyon diye mi haha
Hayirbee ben 80binlik yer tutmusum çok lüksmus sanırım havalıymısik ahaha lan birde ben heee aşık atıyormuşum milletle, nasıl uydurmuslar bilmiyorum duyduğum kisiye dedim ki git sen doğrusunu söyle yer 48bin lira herkeside cagarmicam aşık atmam icinde herkes görsün diye cok büyük bir yer tutardim ahaha davetiye bile 50tane bastircam 1500 dediler ama 250tl vercem yani benmi aşık atiyor oluyorum ahaha,seccade isleyip kocamdan bile para almadim elbise icin

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.333
Hayirbee ben 80binlik yer tutmusum çok lüksmus sanırım havalıymısik ahaha lan birde ben heee aşık atıyormuşum milletle, nasıl uydurmuslar bilmiyorum duyduğum kisiye dedim ki git sen doğrusunu söyle yer 48bin lira herkeside cagarmicam aşık atmam icinde herkes görsün diye cok büyük bir yer tutardim ahaha davetiye bile 50tane bastircam 1500 dediler ama 250tl vercem yani benmi aşık atiyor oluyorum ahaha,seccade isleyip kocamdan bile para almadim elbise icin
Aaa derler derler dur dhaa neler neler sen gene dua et kızın nikahlandıgını bilen yok haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.333
Biber salatalik falan ekmistim büyük saksiya salatalik yapraklari külleme yapmis sari benek benek, benim salak adam internette bulmus tarif su,süt karbanot koy calkala sık,sıktım hepsi öldü :gidiyom:
Karbonat atılırmı kız asitleme yapar öldürür, eşime sordum diyorki demir paslama hastalıgı olmuş onlar benek benekse :D ziraatte ilacı oluyormuş demirpas hastalıgı ilacı. Ama erken farkederse diye diye :|

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
163.898
Karbonat atılırmı kız asitleme yapar öldürür, eşime sordum diyorki demir paslama hastalıgı olmuş onlar benek benekse :D ziraatte ilacı oluyormuş demirpas hastalıgı ilacı. Ama erken farkederse diye diye :|
Aaa benimki cok biliyorya agzi yakan karbonat bitkiyi nasil yakmaz ahaha kocam sagolsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar