Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Dur tahmin edeyim kahve içmeye çıktınValla sahilde degilim a

Dur tahmin edeyim kahve içmeye çıktınValla sahilde degilim a

Ne diyorlarmış çok kahve içiyon diye miZaten dedikodu yapıyorlarmis arkamdan hemde benim a

aa günaydınn kimse yok
GünaydınGünaydınnn
Hayirbee ben 80binlik yer tutmusum çok lüksmus sanırım havalıymısik aNe diyorlarmış çok kahve içiyon diye mi
lan birde ben heee aşık atıyormuşum milletle, nasıl uydurmuslar bilmiyorum duyduğum kisiye dedim ki git sen doğrusunu söyle yer 48bin lira herkeside cagarmicam aşık atmam icinde herkes görsün diye cok büyük bir yer tutardim a
davetiye bile 50tane bastircam 1500 dediler ama 250tl vercem yani benmi aşık atiyor oluyorum a
,seccade isleyip kocamdan bile para almadim elbise icinAaa derler derler dur dhaa neler neler sen gene dua et kızın nikahlandıgını bilen yokHayirbee ben 80binlik yer tutmusum çok lüksmus sanırım havalıymısik alan birde ben heee aşık atıyormuşum milletle, nasıl uydurmuslar bilmiyorum duyduğum kisiye dedim ki git sen doğrusunu söyle yer 48bin lira herkeside cagarmicam aşık atmam icinde herkes görsün diye cok büyük bir yer tutardim a
davetiye bile 50tane bastircam 1500 dediler ama 250tl vercem yani benmi aşık atiyor oluyorum a
,seccade isleyip kocamdan bile para almadim elbise icin

Sus be duyacaklar aAaa derler derler dur dhaa neler neler sen gene dua et kızın nikahlandıgını bilen yok

Karbonat atılırmı kız asitleme yapar öldürür, eşime sordum diyorki demir paslama hastalıgı olmuş onlar benek benekseBiber salatalik falan ekmistim büyük saksiya salatalik yapraklari külleme yapmis sari benek benek, benim salak adam internette bulmus tarif su,süt karbanot koy calkala sık,sıktım hepsi öldü
Puhahhhahha dur ben geliyimde söyliyimSus be duyacaklar a
Aaa benimki cok biliyorya agzi yakan karbonat bitkiyi nasil yakmaz aKarbonat atılırmı kız asitleme yapar öldürür, eşime sordum diyorki demir paslama hastalıgı olmuş onlar benek benekseziraatte ilacı oluyormuş demirpas hastalıgı ilacı. Ama erken farkederse diye diye :|
kocam sagolsunOrdan yetiyorsun otur oturdugun yerdePuhahhhahha dur ben geliyimde söyliyim
Hayırlısı olsun nasibinde yokmuş saksı kücükmüydü bide kızAaa benimki cok biliyorya agzi yakan karbonat bitkiyi nasil yakmaz akocam sagolsun
Ordan yetiyorsun otur oturdugun yerde
Dev gibiydi aHayırlısı olsun nasibinde yokmuş saksı kücükmüydü bide kız

Gunaydin canimGünaydın
Dev gibiydi a
göz deymiştir kız gelenin gidenin