Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
10 gündür kalkıyorum zate1ay kız dayan sende hep aynıyız bence bereketi kacirma
10 gündür kalkıyorum zate1ay kız dayan sende hep aynıyız bence bereketi kacirma
Kim geliyor maşallahMercimek çorbası
Kavurma
pirinç pilavı
patates püresi
kereviz salatası
İçli köfte
Sarma
Salata
Tatlı olarak hazır baklava
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinMercimek çorbası
Kavurma
pirinç pilavı
patates püresi
kereviz salatası
İçli köfte
Sarma
Salata
Yöööhh kimi ağırlayacan gı bu kadar zahmet bu kadar bereket nerde siizin ev bende geliyorum akşamaMercimek çorbası
Kavurma
pirinç pilavı
patates püresi
kereviz salatası
İçli köfte
Sarma
Salata
@nk83 sende gel bacım 
Abdulhamit hanKim geliyor maşallah

a yeminle şu menüyü hakedecek akrabam yok 
Sende gidiyormusun kız git benceAfiyet olsun canım Allah kabul etsin

Oruclu yense keşke hep kalıyorAbdulhamit hana yeminle şu menüyü hakedecek akrabam yok
Yok ben gitmiyorum aSende gidiyormusun kız git bence
kim gidiyor bilmiyorumMenüyü okuyunca kesin benim bacım "Kız böbreği nerede bıraktın kaça gitti?" diye sormuştur dedim sormamışsın şaşırdımYöööhh kimi ağırlayacan gı bu kadar zahmet bu kadar bereket nerde siizin ev bende geliyorum akşama@nk83 sende gel bacım
Yalnız şaka maka çok iyi menü afiyet bal şeker olsun yiyenlere Vala kız bak aç oruç tutuyorum bacıkon gece uyuya kalmış ondanMenüyü okuyunca kesin benim bacım "Kız böbreği nerede bıraktın kaça gitti?" diye sormuştur dedim sormamışsın şaşırdımYalnız şaka maka çok iyi menü afiyet bal şeker olsun yiyenlere
şu menü kaç tela tuttu masrafları? @AystLLYok ben gitmiyorum akim gidiyor bilmiyorum
Ne be napayim kim geliyor diye arayımmisiz nasıl bacısınızzz beeeh
Valla benim bacım teeh belçikada orda pırtlatsa haberim olurNe be napayim kim geliyor diye arayımmi

Bnce kalabalık geliyorlarAbdulhamit hana yeminle şu menüyü hakedecek akrabam yok
Gece sildim çıktı koku şükürO kokuda berbat bişi
Daha iyileşmedi senin çocuklar
Bnm kız kusmuşmuydu çiş mi yapmıştı ne koku gitmiyordu kaç kere sildim karbonat döktüm geceden bekledi sabah süpürdüm 2 gün üst üste koku gitti
Önce evdekilerden başladım canım görümcemler eltimler ve kayınvalidemKim geliyor maşallah
SusakValla benim bacım teeh belçikada orda pırtlatsa haberim olur
Yok daha onlara sıra gelmedi sıra sıra gideceğiz inşaallah 
Önce anamı alcam bacımı anamdan da ayrı alcamSende gidiyormusun kız git bence

Aman alma bosver sonra bende almak zorunda kalcam aÖnce anamı alcam bacımı anamdan da ayrı alcam

Ne alaka susakAman alma bosver sonra bende almak zorunda kalcam a