Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Öksürük sürüyor biraz sevindim aman iyi olsunDünden beri iyi şükür canım tek tük öksürük kaldı da geçer o da inşAllah
Ay yok kocaman halı valla tüm o da kaplı yikayamam
Öksürük sürüyor biraz sevindim aman iyi olsunDünden beri iyi şükür canım tek tük öksürük kaldı da geçer o da inşAllah
Bende bilmiyorum eşime soruyorum patates kızart diyorHiç bi fikrim yok markete gitcez sonra az çok fikir olur
Sen ne yapcan
Ay ben de baya kötüydüm dün gittim en son serum takıldı. Kan alındı göğüs filmi falan antibiyotik verdi doktor ama hala kötüyüm ya dünden daha iyiyim tabi@Maya. Nasıl oldunuz
Siz de mi hasta oldunuz canımDünden beri iyi şükür canım tek tük öksürük kaldı da geçer o da inşAllah
Yoğurt corbasiİftara ne yapcaksınız
Iyiyiz cok şükür canimHiç okuyamadım ya herkes iyi mi
Sağol canım hoşbuldumGeçmiş olsun canım hoşgeldin
Sağol canımmÖksürük sürüyor biraz sevindim aman iyi olsun
Yoğurt çorbasıİftara ne yapcaksınız
Kızım hastalandı iyileşti sonra oğlan çok ağır geçirdi kaç gündür dünden beri iyi şükürSiz de mi hasta oldunuz canım
Oooo maşallahYoğurt çorbası
Garnitürlü pirinç pilavı
Güveçte beşamel soslu püreli tavuk sote
Salata
Çok şükür canım sen nasılsınHiç okuyamadım ya herkes iyi mi
Bnde fırında ve kanat ve salata yaptımBende bilmiyorum eşime soruyorum patates kızart diyor
Oo bursalı hanımYoğurt corbasi
Pideli köfte
Öf yarına da kaldı şükür uğraşmam yarın yemekle bu sefer de tatlı bitti yarında onunla uğraşOooo maşallah
Hergün tatlı yapıyor musun?Öf yarına da kaldı şükür uğraşmam yarın yemekle bu sefer de tatlı bitti yarında onunla uğraş

Napayım iste gün gün ramazana çıkartıyorum aOo bursalı hanım

Benimde tatlım sarmam kaldı yarina ek yapcam anamı çağrayim biryere gitmezse aÖf yarına da kaldı şükür uğraşmam yarın yemekle bu sefer de tatlı bitti yarında onunla uğraş

Çok geçmiş olsun canımAy ben de baya kötüydüm dün gittim en son serum takıldı. Kan alındı göğüs filmi falan antibiyotik verdi doktor ama hala kötüyüm ya dünden daha iyiyim tabi
İyiyiz canım şükürHiç okuyamadım ya herkes iyi mi