Sağol canımKolay gelsin
Sağol canımKolay gelsin
Hayırlı cumalarHayırlı cumalar
Kolay gelsinAy beş dakika oturayım bari bugün temizlik günü perdeler yıkanacak ev silip süpürülecek vitrinleri sildim içindekileri yıkadım kuruladım şimdi onları yerleştiriyorum. Perdelerin bir bölümünü attım makinaya banyo WC yıkanacak
Sağol canımKolay gelsinellerine sağlık
Oyyy negüzel iş yapıyor kolay gelsin canımAy beş dakika oturayım bari bugün temizlik günü perdeler yıkanacak ev silip süpürülecek vitrinleri sildim içindekileri yıkadım kuruladım şimdi onları yerleştiriyorum. Perdelerin bir bölümünü attım makinaya banyo WC yıkanacak

MaşallahOyyy negüzel iş yapıyor kolay gelsin canım
Bende simdi kalktim a
Valla bende kırkyılda bir uyuyorum aMaşallaheee Napayım saat 5te bir uyandım ondan beri ayaktayım

Bende arada öyle yapıyorumValla bende kırkyılda bir uyuyorum a
Ben yatmayinca kötü oluyorum yatip gene okula kalkiyorum
Şimdi oturdum derken kalkıcam geri gündüz oğlan kusmuştu sildim Domestos yumuşatıcı falan ile işimi bitirip oturayım dedim ekşimsi koku geliyor bi daha silicemAaa ben birtek ben
Karbonat dök kokuyu alıyorŞimdi oturdum derken kalkıcam geri gündüz oğlan kusmuştu sildim Domestos yumuşatıcı falan ile işimi bitirip oturayım dedim ekşimsi koku geliyor bi daha silicem
Bende şimdi geldim camidenŞimdi oturdum derken kalkıcam geri gündüz oğlan kusmuştu sildim Domestos yumuşatıcı falan ile işimi bitirip oturayım dedim ekşimsi koku geliyor bi daha silicem
Sildim b bu mesajı görmeden önceKarbonat dök kokuyu alıyor
Allah kabul etsin inşAllah ablaBende şimdi geldim camiden
Geçmiş olsun canım
O kokuda berbat bişiSildim b bu mesajı görmeden önce
Yarında bunu denerim mutlaka canım