Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.927
Mercimek çorbası
Kavurma
pirinç pilavı
patates püresi
kereviz salatası
İçli köfte
Sarma
Salata
Tatlı olarak hazır baklava
Yöööhh kimi ağırlayacan gı bu kadar zahmet bu kadar bereket nerde siizin ev bende geliyorum akşama haha @nk83 sende gel bacım haha

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.801
Yöööhh kimi ağırlayacan gı bu kadar zahmet bu kadar bereket nerde siizin ev bende geliyorum akşama haha @nk83 sende gel bacım haha
Menüyü okuyunca kesin benim bacım "Kız böbreği nerede bıraktın kaça gitti?" diye sormuştur dedim sormamışsın şaşırdım:haha: Yalnız şaka maka çok iyi menü afiyet bal şeker olsun yiyenlere :puan:

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.927
Menüyü okuyunca kesin benim bacım "Kız böbreği nerede bıraktın kaça gitti?" diye sormuştur dedim sormamışsın şaşırdım:haha: Yalnız şaka maka çok iyi menü afiyet bal şeker olsun yiyenlere :puan:
Vala kız bak aç oruç tutuyorum bacıkon gece uyuya kalmış ondan :krizz: şu menü kaç tela tuttu masrafları? @AystLL

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
26.572
O kokuda berbat bişi
Daha iyileşmedi senin çocuklar :(
Bnm kız kusmuşmuydu çiş mi yapmıştı ne koku gitmiyordu kaç kere sildim karbonat döktüm geceden bekledi sabah süpürdüm 2 gün üst üste koku gitti
Gece sildim çıktı koku şükür
Evet ya oğlan çok ağır geçirdi bugün şükür iyi
Evet ya ikisi de ağır koku
İlkin sildim güzel koktu sonra geldim içeri oturdum baktım ekşimsi koku geliyor tekrar sildim koku çıktı da için rahat etmez hafta içi tekrar bi silerim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar