Elif_Eylul
Daimi Üye
- #55.361
Iste bende onu diyorum ama anlamıyorDevletle de gitti mi özeller herşeyi ameliyata alıyor
Iste bende onu diyorum ama anlamıyorDevletle de gitti mi özeller herşeyi ameliyata alıyor
Bildirim gelmedi banada oyüzden görmedimİyi şükür dedem gitti sıcaklara dayanamayıp geri döndü yine maraton başladı bana.
Gittim geldim
Oh oh biz de sürekli parktayiz bu sıralar her gün çıkıyoruz. Erzurum'un altın günleri bu zamanlari değerlendiriyorz
Günaydın canımGünaydın
Izmirdede olmus ard ardaSağolun kızlar korktuk baya 5.1 oldu sallandı, gece uyumadık
Pamuk filan varsa havlu kağıda sar idare eder almaya yolla biriniÇocuklar denize istiyor,arkadaşın kızı arkadasta gelcek 10gibi gider öğlene kadar dönelim dedik
Simit yogurdum,kek pisiyor,
Bende hastalandım orkid bile kalmamıs evde
Günlük ped koydumPamuk filan varsa havlu kağıda sar idare eder almaya yolla birini
İlk gün tutar ben bu sefer fena oldum gittikçe bnm baş dönüyorduGünlük ped koydum![]()
Saat 9u bekliyorum şok açılsın
Bakkalın karısı kaçmış evden,adamda morali bozuk diye erken acmıyor a
Aaa nasıl yaa onadamı basladıBnmde oğlum parkta bi arkadaşıyla kavga etyumruk yumruğa girişin zor ayırdım eli ağrıyor azda morarmış ortopediye götürecm eşimde şehir dışına çıktı
Gecen senede kacmistı geri geldiİlk gün tutar ben bu sefer fena oldum gittikçe bnm baş dönüyordu
Karısı nereye kaçmiş
Günaydın canımGünaydınnn beybilerrr
Ya Bnmki haklıydı çocuk işte zaten diğeri sürekli tahrik ediyor herkesle kavga ediyor bnmkiyle de etti tam olduAaa nasıl yaa onadamı basladı
AbooooOlay da şöyle bunlar futbol oynarken atışmış çocuk bnmkine adam ol demiş Bnmki de bak sabrımı zorluyorsun kötü olur demiş. Çocukta nolcak sana bi çakarım demiş Bnmki de bn bi çakarım gel çak demiş çocuk buna çakmış Bnmki de yumruğu indir suratına bn atışma duydum arkamı döndüm ki yumruk indirdi zor yetiştim olan oldu iyi ki park tarafında değildim yoksa nolurdu bilmiyorum
Miç dolu memleketYa Bnmki haklıydı çocuk işte zaten diğeri sürekli tahrik ediyor herkesle kavga ediyor bnmkiyle de etti tam oldu
Birde bnmkine 3 kardeş saldırmışlardıAboooo![]()
![]()
![]()