Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
Günaydın kızlar :asikk:Ev işimiz nihayet netleşti.önümüzdeki ev bosaliyor oraya geçeceğiz 20 si gibi...üzerimden dev bir yük kalktı...soran dua eden iyi dilekte bulunan hepinize çok teşekkür ederim...Allah kimseyi darda koymasın...
Çok şükür canım hayırlı olsun ❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.375
Çok şükür iyiyiz son iğnesi bugün 8kontrole götürcez
Dün abi halsizdi sanırım kızdan bişiler bulaştı
Ayy Allahım nolcak böyle bilmiyorum,kimi sorsan hasta hastaneler kaynıyormuş,sıra gelmiyormuş
Dün eylülde havuzdaydi 3saat boyunca eve geldi uyudu kallti karnim agriyor dedi bereket bisey yok simdilik

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.375
Günaydın kızlar :asikk:Ev işimiz nihayet netleşti.önümüzdeki ev bosaliyor oraya geçeceğiz 20 si gibi...üzerimden dev bir yük kalktı...soran dua eden iyi dilekte bulunan hepinize çok teşekkür ederim...Allah kimseyi darda koymasın...
Senin adına sevindim canim Hakkınızda hayirlısı olsun❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.773
Ayy Allahım nolcak böyle bilmiyorum,kimi sorsan hasta hastaneler kaynıyormuş,sıra gelmiyormuş
Dün eylülde havuzdaydi 3saat boyunca eve geldi uyudu kallti karnim agriyor dedi bereket bisey yok simdilik
Aman havuzlara dikkat kulak enfeksiyonu çok yapıyor inşallah olmaz olmasında

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.805
Günaydın canım nasılsin bakem❤️
iyiyim çok şükür :kaalp: sen nasılsın?
Gözünüz aydın canımmm, o konuştuğumuz ev di mi ?
Elif ediyor telefon boynunda kis çıkmış,alınması lazım demiş 3.cü doktorada gitti,para lazım diyor,ben amelyat olamiyorum ayaklarim agriyor
ay Allah geçmiş olsun ya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar