Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Günaydın
Günaydın kızlarGünaydın
günaydın
Günaydın canım nasılsin bakemgünaydın
Çok şükür iyiyiz son iğnesi bugün kontrole götürcez@Bitterçikilata nasil oldunuz
Yapmaya geçmiş olsun canımÇok şükür iyiyiz son iğnesi bugün kontrole götürcez
Dün abi halsizdi sanırım kızdan bişiler bulaştı
Çok şükür canım hayırlı olsunGünaydın kızlarEv işimiz nihayet netleşti.önümüzdeki ev bosaliyor oraya geçeceğiz 20 si gibi...üzerimden dev bir yük kalktı...soran dua eden iyi dilekte bulunan hepinize çok teşekkür ederim...Allah kimseyi darda koymasın...
Ayy Allahım nolcak böyle bilmiyorum,kimi sorsan hasta hastaneler kaynıyormuş,sıra gelmiyormuşÇok şükür iyiyiz son iğnesi bugün 8kontrole götürcez
Dün abi halsizdi sanırım kızdan bişiler bulaştı
Senin adına sevindim canim Hakkınızda hayirlısı olsunGünaydın kızlarEv işimiz nihayet netleşti.önümüzdeki ev bosaliyor oraya geçeceğiz 20 si gibi...üzerimden dev bir yük kalktı...soran dua eden iyi dilekte bulunan hepinize çok teşekkür ederim...Allah kimseyi darda koymasın...
Çok şükür canım son iğneyi olcaz@Bitterçikilata kuzu nasıl oldu?
Aman havuzlara dikkat kulak enfeksiyonu çok yapıyor inşallah olmaz olmasındaAyy Allahım nolcak böyle bilmiyorum,kimi sorsan hasta hastaneler kaynıyormuş,sıra gelmiyormuş
Dün eylülde havuzdaydi 3saat boyunca eve geldi uyudu kallti karnim agriyor dedi bereket bisey yok simdilik
Elif ediyor telefon boynunda kis çıkmış,alınması lazım demiş 3.cü doktorada gitti,para lazım diyor,ben amelyat olamiyorum ayaklarim agriyorAman havuzlara dikkat kulak enfeksiyonu çok yapıyor inşallah olmaz olmasında
Yaa geçmiş olsunElif ediyor telefon boynunda kis çıkmış,alınması lazım demiş 3.cü doktorada gitti,para lazım diyor,ben amelyat olamiyorum ayaklarim agriyor
Sagol canimYaa geçmiş olsun
iyiyim çok şükürGünaydın canım nasılsin bakem
Gözünüz aydın canımmm, o konuştuğumuz ev di mi ?Günaydın kızlarEv işimiz nihayet netleşti.önümüzdeki ev bosaliyor oraya geçeceğiz 20 si gibi...üzerimden dev bir yük kalktı...soran dua eden iyi dilekte bulunan hepinize çok teşekkür ederim...Allah kimseyi darda koymasın...
ay Allah geçmiş olsun yaElif ediyor telefon boynunda kis çıkmış,alınması lazım demiş 3.cü doktorada gitti,para lazım diyor,ben amelyat olamiyorum ayaklarim agriyor