Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.384
İyi şükür dedem gitti sıcaklara dayanamayıp geri döndü yine maraton başladı bana.

Gittim geldim

Oh oh biz de sürekli parktayiz bu sıralar her gün çıkıyoruz. Erzurum'un altın günleri bu zamanlari değerlendiriyorz
Bildirim gelmedi banada oyüzden görmedim
Yaaa şu boyunda kiss acaba alınınca kötü olurmu,misal dayı vardi bu köyde,koltuk altındaki kisi aldirinca birdaha kanser oldu 1sene icinde öldü

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.787
Olay da şöyle bunlar futbol oynarken atışmış çocuk bnmkine adam ol demiş Bnmki de bak sabrımı zorluyorsun kötü olur demiş. Çocukta nolcak sana bi çakarım demiş Bnmki de bn bi çakarım gel çak demiş çocuk buna çakmış Bnmki de yumruğu indir suratına bn atışma duydum arkamı döndüm ki yumruk indirdi zor yetiştim olan oldu iyi ki park tarafında değildim yoksa nolurdu bilmiyorum :naslyni::naslyni:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.384
Olay da şöyle bunlar futbol oynarken atışmış çocuk bnmkine adam ol demiş Bnmki de bak sabrımı zorluyorsun kötü olur demiş. Çocukta nolcak sana bi çakarım demiş Bnmki de bn bi çakarım gel çak demiş çocuk buna çakmış Bnmki de yumruğu indir suratına bn atışma duydum arkamı döndüm ki yumruk indirdi zor yetiştim olan oldu iyi ki park tarafında değildim yoksa nolurdu bilmiyorum :naslyni::naslyni:
Aboooo :naslyni: :cevapver: :cevapver: :cevapver:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar