Elif_Eylul
Daimi Üye
- #55.381
Iyki ordaymışsın manyakmi neBirde bnmkine 3 kardeş saldırmışlardı
Iyki ordaymışsın manyakmi neBirde bnmkine 3 kardeş saldırmışlardı
Ya ailesi çok düzgün çocuk sürekli dikleniyor büyüklük taslıyor bnmkini hergün uyarıyorum ama işteMiç dolu memleket
Sorma bnm de sanki içime doğmuş dedim basket sahasına gidelim iyikiIyki ordaymışsın manyakmi ne
Amin inşaAllah canımIzmirdede olmus ard arda
Rabbim afatlarından korusun
Bana gelmiştiler dün dolunaydan herhalde yoksa ben pek sakin bi insanımHadiyaaa noldu hayırdır canım bende öyleyim
Çocuklarıda dolunay vurmuşBnmde oğlum parkta bi arkadaşıyla kavga etyumruk yumruğa girişin zor ayırdım eli ağrıyor azda morarmış ortopediye götürecm eşimde şehir dışına çıktı
Günaydın
Günaydın mı diyimGünaydınss
İdare eder işte abla sen nasılsınNasılsıniz bayadır keyifsizim buda beni yordu,oyüzden bakıp çıkıyorum sadece
Çok takma kafanaNasılsıniz bayadır keyifsizim buda beni yordu,oyüzden bakıp çıkıyorum sadece
Iyiyim diyelim elhamdülillahİdare eder işte abla sen nasılsın
Hepimiz aynı anda çöktük bir an önce duzeliriz inşaAllah
Bende yavaştan evi toplamaya başladım bugün
Bugün evet sicak canim,sende evden çok çikma sakinÇok takma kafana
Benide sıcaklar yordu![]()
5ay uzun bir süre de değil gençliğin verdi telaşla düşünüyor böyle masaya yatmak iyi değil ki hayatını 5 ay değil belki 1,5 yıl kısıtlayacakIyiyim diyelim elhamdülillah
Kıza canim çok sıkkın
Vücüdunda yara,ciddi ödem,kitle,enfeksiyon hersey çıktı,bu aslinda uzun bir tedavi süreci 5ay sürmeden iyilesir hem kalp hem diger seyleri dediler,ama bizimki amelyat olup kurtulmak istiyor
Iste bunu anlatmaya çalıştık aslinda ama kafayü dikmis kim girdiyse kafasina5ay uzun bir süre de değil gençliğin verdi telaşla düşünüyor böyle masaya yatmak iyi değil ki hayatını 5 ay değil belki 1,5 yıl kısıtlayacakrabbim şifa versin
Allah Şifa versin inşaAllah doğru olan yolu seçerIyiyim diyelim elhamdülillah
Kıza canim çok sıkkın
Vücüdunda yara,ciddi ödem,kitle,enfeksiyon hersey çıktı,bu aslinda uzun bir tedavi süreci 5ay sürmeden iyilesir hem kalp hem diger seyleri dediler,ama bizimki amelyat olup kurtulmak istiyor