Cheesecake
cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Karbon diyetimin ilk günü sabahtan 2 kere wc oldu filiz abla..uyanır uyanmaz maydanoz kaynatıp içtim.denemek istersen..3 gün içeceğimIyi atılmadan ayse yetismis hesabini vermekle![]()
![]()
Karbon diyetimin ilk günü sabahtan 2 kere wc oldu filiz abla..uyanır uyanmaz maydanoz kaynatıp içtim.denemek istersen..3 gün içeceğimIyi atılmadan ayse yetismis hesabini vermekle![]()
![]()
Sadece maydanozlami olduKarbon diyetimin ilk günü sabahtan 2 kere wc oldu filiz abla..uyanır uyanmaz maydanoz kaynatıp içtim.denemek istersen..3 gün içeceğim
Vallahami kiz o ne öyle patpat konusuyorAnakadin bizim köylü
Ay bana da lazım bayadir wc sorunlu bende bir de aşırı ödemliyim dün de regl oldum hepsi bir aradaKarbon diyetimin ilk günü sabahtan 2 kere wc oldu filiz abla..uyanır uyanmaz maydanoz kaynatıp içtim.denemek istersen..3 gün içeceğim
Tünaydın canim Allah kavustursunTünaydınlar, babamı uğurladım duygulandım hiç göndermek istemedim
Bebegin var yat uyu o uyudugu zamanKızlar şimdi bebemi uyuttum bir yandan kendime vakit ayırmak istiyorum bir yandan da uykum var.. gece 4 defa uyanmışım aslında çok da kötü değil ama psikolojik olarak uyku oturdu üstüme. Yatıp uyusam mı yoksa bir kahve içip kendime mi gelsem napsam
Dün bn yattım uyudum bebe uyumuşkenKızlar şimdi bebemi uyuttum bir yandan kendime vakit ayırmak istiyorum bir yandan da uykum var.. gece 4 defa uyanmışım aslında çok da kötü değil ama psikolojik olarak uyku oturdu üstüme. Yatıp uyusam mı yoksa bir kahve içip kendime mi gelsem napsam
He kuzum bugün de oruçluyum nasipse ramazana kadar tutmayı düşünüyorum bakalım inşallah tutarımOruçlumuydun abla? Anlamadım afiyet olsun
Bilmiyorum ki..kahvaltıyı da yapıncaSadece maydanozlami oldu
Kahvaltıda hem ceviz hem avakado vardı yağ grubundan..onunda etkisi varsaAy bana da lazım bayadir wc sorunlu bende bir de aşırı ödemliyim dün de regl oldum hepsi bir arada
Ay evet ben adamın hani aldattığı var ya Elvan i tanıyorum şok oldum...Vallahami kiz o ne öyle patpat konusuyor
Bacaklarımı aldım,duş aldım,yüzüme serum yaptimNörüyonuz bakem gadasını aldıklarım
Bakım teamBacaklarımı aldım,duş aldım,yüzüme serum yaptim
Heee evetBakım team![]()
![]()
![]()
Hadi hayırlısıHeee evetyarın toktora randevum var bacaklarimi alayim ister istemez bakarsa diye