_DeryaSultan_
Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Ne oldu sitemize çok şükür gelmiş

Evet geldi giremiyordumNe oldu sitemize çok şükür gelmiş![]()
Bende sabah sabah şok yaşadım ne oluyor dedim neyse geçti şükürEvet geldi giremiyordum
Geldiği için hiç yapmıyoruz biz
Geldi geldiNe oldu sitemize çok şükür gelmiş![]()
çalışıyorum ya sabah 08:30 17:30 ctesi de bi de ofiste mi yoğurayımGöya çalısıyor ya kalpazan gelin @Maya.
Allahim insaAllah nasip eder ablaCuma günün yağış geliyor inşallah amin amin
Amin amin inşallah ya bura cuma günü yağışlı gösteriyorAllahim insaAllah nasip eder abla
Ayniydi hava bugun baya soguk dün sobalari yakmadim bugun 2.sinide yaktimBi kaç gündür burada resmen yaz havası vardı . Haydi denize girelim diyesim geldi resmen
Hadiste geciyor zatenBen bu sıcaklığı çok tehlikeli buluyorum . Ekinler ve bir çok mantar ve viral hastalık bakımından gerçekten baya tehlikeli... Allah sonumuzu hayır eylesin
Gündüzleri konbiyi kapatıyorumBi kaç gündür burada resmen yaz havası vardı . Haydi denize girelim diyesim geldi resmen
maya sen ne iş yapıyorsunçalışıyorum ya sabah 08:30 17:30 ctesi de bi de ofiste mi yoğurayım
Biliyorum maalesefHadiste geciyor zaten
günaydın yazmışım gönderememişim üzerine maya ya cevap yazmışım tövbe bismillah ne olmuş banagünaydın kızlar sabah sabah şok oldumn ya
maya sen ne iş yapıyorsun
Ben sobayı yaktım ama o da çocuk için belli olmaz üşür anlayamam diye .Gündüzleri konbiyi kapatıyorum