Bana da vermiştin ya, kaptanlık törenindeOo sopam sende ver onu![]()
Bana da vermiştin ya, kaptanlık törenindeOo sopam sende ver onu![]()
Vallahi öyle o hamburge yesin ben çorbaOhhh çocuk olmak vardı şimdi
Allah AllahBana da vermiştin ya, kaptanlık töreninde
Ücretli götürsenBursada fakulteye gitmek bir mesele canim
Napim bugün son babam dönüyor yarın sonra iyi olucak inşallah
Simdi götürsem özelde 10binde aşaya çıkamam canim,şuanda onuda veremem inankiÜcretli götürsen
Uludag bize uzakUludağa çıkıyor musunuz @Elif_Eylul oteller 50 binlerde fiyat kar yağmadı biryerde bizim buraya maşukiye yakın kar tepe orda da kar yok .günü birlik gidilir
Kuzenimin kocası karslı karsa kayağa gittiler günlük kiraladılar bir yer 12 günlük 10 bine
Size yakın mı çıkıyor musunuz kaymaya
Şu maliyetlere bakınca işte çocuklara belediyenin aktiviteleriyle bi şeyler yaptırıyorum
Fakultenin özel kısmı o kadar değildir bence tabi ama sen bilirsin dısarıya göre daha cuziSimdi götürsem özelde 10binde aşaya çıkamam canim,şuanda onuda veremem inanki
Fakultenin özelidemi var ben bilmiyorum,o hastane cok arastirma hastanesi kobay gibi insanlari yapiyorlarFakultenin özel kısmı o kadar değildir bence tabi ama sen bilirsin dısarıya göre daha cuzi
Ben de gidemem uçmuş ya fiyatlar işte böyle bedava takip ediyorumUludag bize uzak
Ben anyada uludağ konyada diyim oyle
Ben o parayi verip otele gidemem kız
Oyun parki 50tl enson 100tl olmusBen de gidemem uçmuş ya fiyatlar işte böyle bedava takip ediyorumGerçi buz adası bile 50 tl olmuş
Evet fakültelerin özel kısmı var mesaidısı ödeme diye geciyor bir arastır bak istersen burda 244 lira muayene ücreti ameliyatıma ben 2000 lira falan verdim dısarda bunun 3-4 katıFakultenin özelidemi var ben bilmiyorum,o hastane cok arastirma hastanesi kobay gibi insanlari yapiyorlar
Nerden nasil alinir randevu bilmiyorum bile okadar uzakki
Uçuk fiyatlar ya Allah yardımcımız olsunOyun parki 50tl enson 100tl olmus
Bir bakayım canim bilmiyordumEvet fakültelerin özel kısmı var mesaidısı ödeme diye geciyor bir arastır bak istersen burda 244 lira muayene ücreti ameliyatıma ben 2000 lira falan verdim dısarda bunun 3-4 katı
Bir bakayım canim bilmiyordum
Burda da var ama sekretere ulaşıp randevu almak meseleEvet fakültelerin özel kısmı var mesaidısı ödeme diye geciyor bir arastır bak istersen burda 244 lira muayene ücreti ameliyatıma ben 2000 lira falan verdim dısarda bunun 3-4 katı
Şükür sen ablaSelam kızlar nasılsın, ❤
Hosgeldin abla iyiyim sen nasilsinSelam kızlar nasılsın, ❤