ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Teşekkür ederim canımNeguzel eksi tebrikler canim
Amin canim

Teşekkür ederim canımNeguzel eksi tebrikler canim
Amin canim
Tıpfakultesi zor bir hastane randevu konusundada öyleBurda da var ama sekretere ulaşıp randevu almak mesele
Çok şükür iyiyim bu sabah elektirik yoktu girdim siteye kesildi sonrada annem gittim yeni geldimHosgeldin abla iyiyim sen nasilsin
Elektrikler sıkmı kesiliyor sizin orda gecende yoktu sanırımÇok şükür iyiyim bu sabah elektirik yoktu girdim siteye kesildi sonrada annem gittim yeni geldim
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinSahur yok
İftar
el kadar otlu gözleme
2 kepçe m çorbası
3yk yoğurt
4 yk k. Buğday pilavı
Yeşillik
Az lahana turşusu
Su 2+
Yeşil çay içerim birazdan inşallah maşallah
Patlicam sudan
@Elif_Eylul
Kötü örnek olmaAllahım sabır yav hamburger gömerdim yanına su patatessiz
O desede yemezdim lahmacun,pide,iskender yicektim ama dedim yok corba içem suanda açımKötü örnek olma![]()
Bu aralar öyle normalde çok kesilmezElektrikler sıkmı kesiliyor sizin orda gecende yoktu sanırım
Hava hic iyi degil abla hayra alamet degil anlamadimBu aralar öyle normalde çok kesilmez
Bende bursadaki tanıdıklardan 120 bin duydumUludağa çıkıyor musunuz @Elif_Eylul oteller 50 binlerde fiyat kar yağmadı biryerde bizim buraya maşukiye yakın kar tepe orda da kar yok .günü birlik gidilir
Kuzenimin kocası karslı karsa kayağa gittiler günlük kiraladılar bir yer 12 günlük 10 bine
Size yakın mı çıkıyor musunuz kaymaya
Şu maliyetlere bakınca işte çocuklara belediyenin aktiviteleriyle bi şeyler yaptırıyorum
Evet yaHava hic iyi degil abla hayra alamet degil anlamadim
Teşekkür ederim canımAllah kabul etsin canim
Teşekkür ederim canımAllah kabul eylesin inşaallah
Afiyet olsun canım23ocak
Sabah
2dilim ekmek,yarim dilim peynir,2kasık biber kızartması
Kahve,2bitter
Ögle
1kase mercimek çorbası,avuç ici kadar pide
Aksam
1armut,3ceviz,yarım muz,yarim kek 1kahve
@ÇikolataGözlüm
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım Allah kabul etsin
Yoğurt yeO desede yemezdim lahmacun,pide,iskender yicektim ama dedim yok corba içem suanda açım
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Yapma dinlenBugün spor yapamicam galiba