Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Tepki
2.730
Fakultenin özelidemi var ben bilmiyorum,o hastane cok arastirma hastanesi kobay gibi insanlari yapiyorlar
Nerden nasil alinir randevu bilmiyorum bile okadar uzakki
Abla menekşe açıklamış ama bende diyeyim oğlum anjiyo olacağı zaman adana da 340 gibi bir fiyata araştırma da muayene edirip 7000 gibi bir fiyata anjiyo yaptık.ozel hastane vs 26000 demişti.yani fakülteler o konuda hem çok iyi hem özel hastanelere 5 basar bence bir araştır

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.001
Abla menekşe açıklamış ama bende diyeyim oğlum anjiyo olacağı zaman adana da 340 gibi bir fiyata araştırma da muayene edirip 7000 gibi bir fiyata anjiyo yaptık.ozel hastane vs 26000 demişti.yani fakülteler o konuda hem çok iyi hem özel hastanelere 5 basar bence bir araştır
Aslinda ben özeldede yaptırırım ne gerekirse veririz sorun yok bankada parası var esimin,ama sehir hastanesi gelisti uzman doktor buda,ablamin ablamın cocugunun burun ameliyatını o doktor yapti belkide oyuzden istedim

Tepki
14.644
Ve şöyle düşünüyorum doktorları da dısarıya göre daha iyi

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
Sen bn olmuşsun valla 3 ay 95te takılı kaldım şimdide 90-89 arasında
Biraz kafayı rahatlat rahat takılmaya çalış
Ne zaman umursamasam kilo veriyorum. Ve kaçamaklara rağmen oluyordu tabi yap demiyorum ama pozitif düşün
Kesinlikle... Çok takıyorum sürekli diyete uyar uymaz onu hesapliyorum..dediğin gibi biraz salmak lazım...mutsuz olduktan sonra bi anlamı yok zaten

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.001
Kesinlikle... Çok takıyorum sürekli diyete uyar uymaz onu hesapliyorum..dediğin gibi biraz salmak lazım...mutsuz olduktan sonra bi anlamı yok zaten
Doktor sana bence buhafta yiyemedigin seyleri vermis,bence öyle düşün sonunda güzel olucak haberin olsun :krnz:

Cheesecake

Tepki
15.463
Ya nasıl oldu bende de aşırı ödem var kaçırdım ondanda olur diyorum ama hemen artı görmek moral bozuyor
Yani biraz tuhaf ya da tartıda anormallik var diyetisyen de 400 gr artı görünüyor o da yağ değil ödem..
Cuma 90 olup pazartesi 92 olması..bakalım ayrışma yapıyoruz bu hafta daha önce 3 kilo vermiştim bunula deneyeceğiz

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.001
Yani biraz tuhaf ya da tartıda anormallik var diyetisyen de 400 gr artı görünüyor o da yağ değil ödem..
Cuma 90 olup pazartesi 92 olması..bakalım ayrışma yapıyoruz bu hafta daha önce 3 kilo vermiştim bunula deneyeceğiz
Yeter da :sopa: :sopa: :sopa: bu hafta keyfine baksana takmasana sen Biraz kafanı topla işine bak

Cheesecake

Tepki
15.463
Doktor sana bence buhafta yiyemedigin seyleri vermis,bence öyle düşün sonunda güzel olucak haberin olsun :krnz:
Çizelgeye baktı sende bu oluyor dedi sonra birden gidiyor takma biraz dedi ..makarna verdi :kalp: filmin sonu önemli dime :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar