Afiyet olsun canım@Elif_Eylul
Sabah 1 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta
Ara 1 muz
Ara 1 tane hira tatlısı
Aksam tavuklu salata
2 litre su
Afiyet olsun canımÖğlen: yarım kepçe mercimek çorbası, barbunya, pilav
Akşam: kuru fasülye, pilav, bol salata
Şimdi biraz kuruyemiş yiyip ıhlamur içicem
@Elif_Eylul
Gitti yağlar deseneBedenimi spor salonunda bıraktım sanırım![]()
Abla menekşe açıklamış ama bende diyeyim oğlum anjiyo olacağı zaman adana da 340 gibi bir fiyata araştırma da muayene edirip 7000 gibi bir fiyata anjiyo yaptık.ozel hastane vs 26000 demişti.yani fakülteler o konuda hem çok iyi hem özel hastanelere 5 basar bence bir araştırFakultenin özelidemi var ben bilmiyorum,o hastane cok arastirma hastanesi kobay gibi insanlari yapiyorlar
Nerden nasil alinir randevu bilmiyorum bile okadar uzakki
Randevu sistemiyle sekreter ayrı canım ben uludağ üniden aldım ücretsiz biraz daha ileri o ücretli isterse daha yakın tarih verirlerBurda da var ama sekretere ulaşıp randevu almak mesele
Aslinda ben özeldede yaptırırım ne gerekirse veririz sorun yok bankada parası var esimin,ama sehir hastanesi gelisti uzman doktor buda,ablamin ablamın cocugunun burun ameliyatını o doktor yapti belkide oyuzden istedimAbla menekşe açıklamış ama bende diyeyim oğlum anjiyo olacağı zaman adana da 340 gibi bir fiyata araştırma da muayene edirip 7000 gibi bir fiyata anjiyo yaptık.ozel hastane vs 26000 demişti.yani fakülteler o konuda hem çok iyi hem özel hastanelere 5 basar bence bir araştır
Ve şöyle düşünüyorum doktorları da dısarıya göre daha iyiAbla menekşe açıklamış ama bende diyeyim oğlum anjiyo olacağı zaman adana da 340 gibi bir fiyata araştırma da muayene edirip 7000 gibi bir fiyata anjiyo yaptık.ozel hastane vs 26000 demişti.yani fakülteler o konuda hem çok iyi hem özel hastanelere 5 basar bence bir araştır
Kesinlikle... Çok takıyorum sürekli diyete uyar uymaz onu hesapliyorum..dediğin gibi biraz salmak lazım...mutsuz olduktan sonra bi anlamı yok zatenSen bn olmuşsun valla 3 ay 95te takılı kaldım şimdide 90-89 arasında
Biraz kafayı rahatlat rahat takılmaya çalış
Ne zaman umursamasam kilo veriyorum. Ve kaçamaklara rağmen oluyordu tabi yap demiyorum ama pozitif düşün
Doktor sana bence buhafta yiyemedigin seyleri vermis,bence öyle düşün sonunda güzel olucak haberin olsunKesinlikle... Çok takıyorum sürekli diyete uyar uymaz onu hesapliyorum..dediğin gibi biraz salmak lazım...mutsuz olduktan sonra bi anlamı yok zaten
Yani biraz tuhaf ya da tartıda anormallik var diyetisyen de 400 gr artı görünüyor o da yağ değil ödem..Ya nasıl oldu bende de aşırı ödem var kaçırdım ondanda olur diyorum ama hemen artı görmek moral bozuyor
Yeter daYani biraz tuhaf ya da tartıda anormallik var diyetisyen de 400 gr artı görünüyor o da yağ değil ödem..
Cuma 90 olup pazartesi 92 olması..bakalım ayrışma yapıyoruz bu hafta daha önce 3 kilo vermiştim bunula deneyeceğiz
Çizelgeye baktı sende bu oluyor dedi sonra birden gidiyor takma biraz dedi ..makarna verdiDoktor sana bence buhafta yiyemedigin seyleri vermis,bence öyle düşün sonunda güzel olucak haberin olsun
Çok haklısın söz dinliyor ve bu bahsi kapatıyorum....Yeter da![]()
![]()
bu hafta keyfine baksana takmasana sen Biraz kafanı topla işine bak